LG HR590S

DonPitbull

New member
31 August 2016
38
Καλησπέρα, έχω αυτό το bluray player https://www.amazon.de/LG-SAT-Receiver-3D-Blu-ray-Festplatte-Ultra-zertifiziert/dp/B005QJZCTE και χτες χάλασε η θύρα usb. Μπορώ να την αλλάξω κι αν ναι από που θα προμηθευτώ ανταλλακτικό? Αν δε μπορώ να το φτιάξω μπορείτε να μου προτείνεται ένα παρόμοιο με αυτό για αγορά?

Με αντιπροσωπεία μίλησες?
Αν δεις ότι οικονομικά δε βγαίνει άκρη μην ασχολείσαι.
Το κρατάς να βλέπεις τα δισκάκια σου και παίρνεις ένα media player. Πολλά και ενδιαφέροντα θα βρεις σχετικά με αυτό το θέμα εδώ

Υποθέτω προφανώς ότι έχεις ελέγξει πιο πριν το θέμα συμβατότητας ntfs/fat32, έχεις δοκιμάσει και με άλλα φλασάκια κ.ο.κ

Δεν έχω μιλήσει με αντιπροσωπεία γιατί το αγόρασα πριν χρόνια από Γερμανία. Έχω δοκιμάσει πολλά usb sticks αλλά δε διαβάζει κανένα και όταν αφήσω κάποιο συνδεδεμένο και κάνω επανεκκίνηση τότε δε διαβάζει ούτε τον εσωτερικό σκληρό. Αν βγάλω το usb stick και κάνω και πάλι επανεκκίνηση τότε ο εσωτερικός σκληρός αναγνωρίζεται κανονικά αλλά και πάλι δε διαβάζει usb stick

Λοιπόν, μίλησα με αντιπροσωπεία και δε ξέρουν καν το μοντέλο διότι κυκλοφορεί μόνο Γερμανία. Μου είπαν να το πάω στο service τους αλλά πολύ πιθανό δε θα κάνουν τίποτα διότι δε θα μπορούν να βρουν ανταλλακτικό και γιατί το κόστος θα είναι ίσο με το κόστος αγοράς νέας συσκευής. Το άνοιξα για να δω αν η θύρα είναι ξεχωριστή αλλά δυστυχώς είναι πάνω στη πλακέτα σαν να λέμε on board. Με λίγα λόγια πάω για καινούργια συσκευή. Τι να πάρω που να παίζει mkv, srt, DTS HD και όλα τα νέου τύπου αρχεία. Επίσης αν είναι δυνατόν όχι απαραίτητο να έχει και αναπαραγωγή 3D όλων αυτών.

Όπως σου πρότεινα παραπανω αν δε σε ενδιαφέρει άμεσα το 4κ (που είναι αρκετά σπάνιο και πολύ ακριβό την συγκεκριμένη χρονική στιγμη) κρατά το για τα δισκάκια σου και ρίξε μια ματια η άνοιξε ενα θέμα στη κατηγορία των media player εδώ στο φόρουμ :)