LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ηρθε η ωρα να γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου αν και την εχω την LD750 32'' 2 χρονια και κατι να μην παραλειψω οτι βγηκε και νεα αναβαθμιση 4.00
Σε γενικες γραμμες ειναι μια παρα πολυ καλη τηλεοραση για τα δικα μου δεδομενα στο διαστημα που την εχω δεν εχω αντιμετωπιση καποιο προβλημα
απο αποψη θεασης αλλα εχω δυο ''παραπονακια'' σχετικα με τον media player που εχει το πρωτο ειναι στους υποτιτλους που το ειχε και με το παλαιοτερο
firmware αλλα και με το τελευταιο ασημαντο αλλα υπαρχει στο γραμμα υ οταν ειναι τονισμενο στους υποτιτλους το δειχνει με το αγγλικο u τονισμενο
και το δευτερο και σοβαρο για μενα ειναι οτι οταν αναπαραγεις μια ταινια και πας στις ρυθμισεις > ρυθμιστε την αναπαραγωγη βιντεο > Μεγεθος εικονας
εχει μονο αρχικο και κανονικο και σε περιπτωση που θελεις να μεγενθυνεις την εικονα αν εχει μαυρες μπαρες πανω κατω δεν σε αφηνει θα μου πειτε οτι ετσι
θα παραμορφωθει η εικονα αλλα εμενα θα μου αρεσε να ειχε επιλογη να μπορω να εκμεταλευτω ολο το ευρως της οθονης εστω και παραμορφωμενο, ενω σε μια scarlet
που εχω αν και εκεινη την δουλευω με wd tv live δεν εχει αυτο τον περιορισμο με αφηνει να φτιαξω την εικονα οπως θελω εγω.

Ούτε η 750 θα είχε αυτόν τον περιορισμό αφού θα δεχόταν σήμα από εξωτερική πηγή και θα είχες διαθέσιμες τις επιλογές του ζουμ.
Έχω σειρά LD αλλά πιο μικρό μοντέλο και ισχύει το ίδιο από τον ενσωματωμένο της player, και το ίδιο ισχύει και στην προηγούμενη σειρά LH.

Παιδια μια ερωτηση οταν ειχε βγει η LD 750 υπηρχε και ενα wifi usb stick, υπαρχει κανενα αλλο συμβατο απο pc που να ταιριαζει ξερετε τιποτα?

Αν και έχουν περάσει μήνες από την ερώτηση σου, απλά επειδή την είδα τώρα, θα σου πω πως εγώ δεν κοίταξα ποτέ καθώς την 47LD650 την έχω με καλώδιο.

Και μιας που έπεσα πάλι στο παρόν θέμα μας μέσω google, καλό είναι να αναφέρω και εγώ πως είμαι ευχαριστημένος από την τηλεόραση εδώ και 3 χρόνια.
Από εικόνα δεν έχω παράπονο. Μόνο σε πολύ γρήγορη κίνηση των γραμμάτων από δεξιά προς αριστερά (πχ ρύπους αυτοκινήτων)
η κίνηση κάνει αυτά τα διπλά, αλλά παρόμοιο πρόβλημα είχα και στην παλιά μου Philips και δεν με ενοχλεί καθόλου.

Youtube ελάχιστα χρησιμοποιώ και τα άλλα apps καθόλου. Το μαναδικό app που χρησιμοποιώ αρκετά είναι το vTuner που έχει τα ραδιόφωνα.
Έκδοση αναβάθμισης για την 47LD650 έχω την 04.00.00 και σαν χώρα έχω UK. Για να δείτε ποια έκδοση έχετε, πατάτε MENU... ΚΟΚΚΙΝΟ πλήκτρο... και μπαίνετε μέσα στο SOFTWARE UPDATE.

Κατά τα άλλα... χαίρομαι απόλυτα που το panel της είναι ματ και όχι γυαλιστερό. Έχω δει διαφορετικές Samsung σε φίλους και σε καμία η εικόνα τους δεν μου άρεσε.
Για την δική μου, δεν χαίρομαι καθόλου που στα ψηφιακά δεν έχει ΠΟΥΘΕΝΑ διαγραφή καναλιών... ο ήχος της είναι τυπικός (όπως όλων των τηλεοράσεων)
και δεν φτάνει σε καμία περίπτωση τον κορυφαίο ήχο που είχε η παλιά μου CRT Philips 29PT9417... ακόμα και τώρα (όπως είχα πει παλιότερα) θα ήθελα να υποστήριζε σήμα S-VIDEO...
και θα ήθελα η επιλογή εικόνας JUST SCAN για καθόλου κόψιμο στα πλάγια, να υπήρχε και σε 576.

Αν σε κάποιον έχει βγάλει πρόβλημα, καλό ήταν να αναφερθεί, καθώς μέχρι στιγμής μόνο ότι bug παρατηρήσαμε στην αρχή κατά την αγορά υπάρχουν, και δεν φαίνεται να χάλασε η TV σε κάποιον.

Αυτά... sakis.kom

Last edited:
Δυστυχως προχθες σταματησε να παιζει οτιδηποτε απο hdmi...
Την πηραν (και την εφεραν)απο το σερβις..Το κοστος για αλλαγή πλακετας εχει τα hdmi ...220 ευρώ!!!!!
Εκρινα ασυμφορη την επισκευη και θα την δωσω στον πατερα μου να βλεπει nova(ευτυχως το scart δουλευει)!!
Προχωρησα στην αγορα sony w829 50'.

Το ιδιο ακριβως ετυχε και σε μενα σημερα δεν βγαζουν σημα η hdmi δεν δοκιμασα scart αλλα δεν εχω πλεον καποια συσκευη με scart και εγω εκρινα ασυμφορη την επισκευη μιας και μου ζητησαν 170 ευρω + φπα + εργατικα εκτος και εαν βρω απο καποια αλλη LD 750 32'' το ανταλλακτικο οποιος εχει κατι υποψιν του ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα, απο ebay ενα μπορεσω και βρω κατι.

Μιας και το θυμήθηκα το παρόν... ακόμα η δική μου δουλεύει νεράκι, φτου φτου. :grinning-smiley-043
Άδικα είχα κάνει την επέκταση στα 5 χρόνια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να είχε χρειαστεί.