LG lg 55lb700v VS Samsung UE55H6500

n4speed

New member
16 June 2014
49
Καλως σας βρήκα στο φορουμ.

Εχω διαβάσει αρκετά θέματα σχετικά με την επιλογή τηλεόρασης αλλά δεν βρήκα πολλά για τις LG.
Ιδιαίτερα γι την lg 55lb700v που έχει σε προσφορά το Mediamarkt 999e.

Σε σχέση με την Samsung UE55H6500 που ήταν και αυτή στα 999 ποια θα προτείνατε?

Με ενδιαφέρουν φυσικά ταινίες και Playstation 4.

ευχαριστώ

LG
+καλύτερη γωνία θέασης
+παθητικό 3D (πιο ελαφριά και βολικά γυαλιά και πιο ξεκούραστο αλλά μισή ανάλυση)
+WebOS
-Υστερεί σε μαύρο/αντίθεση

Samsung
+Μαύρο/αντίθεση
+Κίνηση (κορυφαία για τηλεόραση με 100 Hz από το πάνελ)
+Ενεργητικό 3D (καλύτερο σε ποιότητα ειδικά αν βλέπεις νύχτα)
-Γωνία θέασης (μέτρια)

Όσο αφορά το gaming τα τελευταία χρόνια οι LG πάντα είχαν υψηλότερο input lag από τις Samsung , συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω εγώ προτείνω την Samsung.

Καλως σας βρήκα στο φορουμ.

Εχω διαβάσει αρκετά θέματα σχετικά με την επιλογή τηλεόρασης αλλά δεν βρήκα πολλά για τις LG.
Ιδιαίτερα γι την lg 55lb700v που έχει σε προσφορά το Mediamarkt 999e.

Σε σχέση με την Samsung UE55H6500 που ήταν και αυτή στα 999 ποια θα προτείνατε?

Με ενδιαφέρουν φυσικά ταινίες και Playstation 4.

ευχαριστώ
SAMSUNG δαγκωτό.

Το θέμα είναι ότι μου λένε τώρα ότι δεν υπάρχει πλέον η προσφορά και έχω ξενερώσει...

Τι λες για κάτι εφάμιλλο?

http://www.skroutz.gr/s/3006216/Samsung-UE55F6400.html

Αν πάλι είσαι διατεθειμένος να τα σκάσεις τα 1300 , η γνώμη μου είναι , να κοιτάξεις κατά sony μεριά.

Last edited:
Ποιες οι διαφορές?
Γενικά με ενδιαφέρει να πάρω προσφορά ΚΑΛΗ. Γενικά έχω μια 40αρα full hd samsung 5ετιας την οπόια θα δώσω στη μητέρα μου που χρειάζεται. Οπότε αν είναι η 6500 καλύτερη , θα περιμένω 1 μήνα. Μπορεί να ξαναπέσει. Αν οι διαφορές είναι κλειν, παίρνω αυτή. Θέλω να κάνω μία καλή αγορά γενικά , όχι να πάρω για να πάρω.

Από sony ποια λές?
ευχαριστώ

Τι λες για κάτι εφάμιλλο?

http://www.skroutz.gr/s/3006216/Samsung-UE55F6400.html

Αν πάλι είσαι διατεθειμένος να τα σκάσεις τα 1300 , η γνώμη μου είναι , να κοιτάξεις κατά sony μεριά.

Στην σειρά 6 η 6400 είναι αυτή που δίνει την καλύτερη ποιότητα προς τιμή. εκτ´ςο και εάν κρίνεις απαραίτητο το δεύτερο τuner ή εάν για κάποιον αδιευκρίνηστο λόγο θες μια αναβάθμιση του software για να έχει micro dimming... (αυτά προσφέρουν οι 6500 και 6700 αντίστοιχα.
νομίζω στο eshop εχει προσφορά τώρα στα 1100.. για.... τσέκαρε

δευτερο tuner σημαίνει 2 κανάλια ταυτόχρονα split screen???? Δηλαδη για να το πω ελληνικά: τουρκικό στο δεξί μέρος , μπάλα στο αριστερό ? :P Αν ναι, νομιζω είναι πολύ χρήσιμο.

Στο eshop 1289e μου την βγάζει την 6500.

Για ποια σονυ λες? την 55W805b?