LG LK530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,018
Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LK530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν δεν είναι μεγάλος κόπος κοίταξε εδώ...

lisaki2004

New member
28 April 2008
83
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LK530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αγαπητέ Μιχάλη, αν κατάλαβα καλά πρέπει να συνδέσω στην Τβ το λάπτοπ και μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας στο ιντερνετ να κάνω τη δοκιμή;;

δυστυχώς στο σπίτι των γονιών μου δνε έχιε ιντερνετ (τραγικό το αναγνωρίζω αλλά τι να κάνω κι εγώ!!) οπότε αν πρέπει να γίνει έτσι δυστυχώς δεν εχω τη δυνατότητα. αν πάλι δεν κατάλαβα καλά, είμαι όλα αυτιά!!

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,018
Υπάρχει .exe αρχείο στην ίδια σελίδα. Μπορείς να το κατεβάσεις και να το τρέξεις από τον υπολογιστή σου 3-4 φορές ούτως ώστε να βγάλεις σωστό συμπέρασμα. Αν δεν είναι κόπος θα μας λύσεις την απορία αν η εν λόγω τηλεόραση είναι κατάλληλη για gaming.

lisaki2004

New member
28 April 2008
83
Re: Απάντηση: LG LK530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

α οκ... και τραβώντας φωτό η διαφορά χρόνου που θα φαίνεται ανάμεσα σε pc και tv θα είναι το νούμερο που ψάχνεις;; οκ κατάλαβα...

θα προσπαθήσω να το κάνω το ΣΚ

αν πρέπει να προσέξω κάτι άλλο πες μου

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,018
Δεν χρειάζεται φωτογραφία. Απλά το σταματάς μετά από κάποιο διάστημα και βλέπεις τη διαφορά στις δύο οθόνες. Απλά άφησε το να τρέξει τουλάχιστον μισό λεπτό πριν το σταματάς κάθε φορά. Δοκίμασε με το TruMotion στο ON και στο OFF, για να δεις αν υπάρχουν τυχούν διαφορές.

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,018
Δεν χρειάζεται φωτογραφία. Απλά το σταματάς μετά από κάποιο διάστημα και βλέπεις τη διαφορά στις δύο οθόνες. Απλά άφησε το να τρέξει τουλάχιστον μισό λεπτό πριν το σταματάς κάθε φορά. Δοκίμασε με το TruMotion στο ON και στο OFF, για να δεις αν υπάρχουν τυχόν διαφορές.

Αν δεις ότι οι χρόνοι ταυτίζονται, ίσως και να χρειαστεί φωτογραφία, ακόμα και με το κινητό τηλέφωνο. :eek:perator: