Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
Εικόνα
Τηλεοράσεις
TV Reviews - Εντυπώσεις - Τεχνικά χαρακτηριστικά
LCD TV
LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
<blockquote data-quote="grace" data-source="post: 1057098036" data-attributes="member: 47096"><p>Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα σε όλους! Είμαι νέο μέλος στην ομάδα κ διάβασα όλα τα σχόλια που αφορούσαν την LM640s... Τη συγκεκριμένη τηλεόραση σε 42´την έχω ήδη εδώ κ έναν χρόνο. Δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα κ γενικά έχει ικανοποιητικές αποδόσεις για τις δικές μου απαιτήσεις. Η εικόνα είναι χωρίς ελλατώματα και το 3d αποδίδεται με επαρκές βάθος. Τα αντικείμενα που πετάγονται έξω από την οθόνη προσπάθησα να τα πιάσω σε λίγες σκηνές κ ταινίες όμως εγώ προσωπικά έχω γενικά πρόβλημα αντίληψης του 3d, ακόμα και στον κινηματογράφο!! Στα παιδιά μου όμως πετάγονται πιο συχνά και όπως μου λένε βλέπουν διάφορα στον αέρα! χαχα! Σχετικά με τις ταινίες από εξωτερικό σκληρό...τον τελευταίο καιρό άρχισα να κατεβάζω ταινίες και έμαθα να ενσωματώνω υπότιτλους χρησιμοποιώντας το pc. :2thumb22sup: Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι το Format Factory...Τα μετατρέπω όλα σε Mkv...Μετέφερα, λοιπόν, τις ταινίες σε εξωτερικό σκληρό ώστε μέσω της usb υποδοχής να τις δω στην tv. Αρχικά "διάβαζε" τους υπότιτλους ως ερωτηματικά ? σε τριγωνάκια κλπ...Κατάφερα να λύσω το συγκεκριμένο πρόβλημα εισάγοντας srt υπότιτλους (όχι αρχείο από save as κλπ) και στις ρυθμίσεις του Format Factory στο Επιπλέον Υπότιτλοι->Τύπος:Αυτόματοι, Ansi code-page:1253. :frusty:Προέκυψε όμως ένα προβληματάκι που μάλλον έχει να κάνει περισσότερο με την έλλειψη δικών μου γνώσεων παρά με καθαυτό πρόβλημα της tv...!! Ενώ όταν είχα πρόβλημα με τους υπότιτλους ο ήχος λειτουργούσε κανονικά, με το που επιλύθηκε το θέμα αυτό..ο ήχος χάθηκε! Μιλάμε για το ίδιο αρχείο ταινίας που απλά άλλαξα τις ρυθμίσεις που προανέφερα στους υπότιτλους και το έκανα ξανά "μετατροπή" στο FF... Στο pc με vlc παίζουν όλα κανονικά, υπότιτλοι, ήχος...! :huh2: Γνωρίζει κάποιος από εσάς αν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ρυθμίσω στον ήχο στο πρόγραμμα Format Factory ώστε να μπορεί να αναπαράγεται ο ήχος και στην τηλεόραση; Ή αν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζω σχετικά με το πρόβλημα αυτό; Σημειώνω ότι για το όλο θέμα των υποτίτλων και το πρόγραμμα FF το έψαξα τις 2 τελευταίες μέρες και δεν έχω ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις!! Μέχρι πριν κατέβαζα ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους και όλα ήταν απλά! Πού πήγα κ έμπλεξα!!χαχα! :worshippy: Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="grace, post: 1057098036, member: 47096"] Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα σε όλους! Είμαι νέο μέλος στην ομάδα κ διάβασα όλα τα σχόλια που αφορούσαν την LM640s... Τη συγκεκριμένη τηλεόραση σε 42´την έχω ήδη εδώ κ έναν χρόνο. Δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα κ γενικά έχει ικανοποιητικές αποδόσεις για τις δικές μου απαιτήσεις. Η εικόνα είναι χωρίς ελλατώματα και το 3d αποδίδεται με επαρκές βάθος. Τα αντικείμενα που πετάγονται έξω από την οθόνη προσπάθησα να τα πιάσω σε λίγες σκηνές κ ταινίες όμως εγώ προσωπικά έχω γενικά πρόβλημα αντίληψης του 3d, ακόμα και στον κινηματογράφο!! Στα παιδιά μου όμως πετάγονται πιο συχνά και όπως μου λένε βλέπουν διάφορα στον αέρα! χαχα! Σχετικά με τις ταινίες από εξωτερικό σκληρό...τον τελευταίο καιρό άρχισα να κατεβάζω ταινίες και έμαθα να ενσωματώνω υπότιτλους χρησιμοποιώντας το pc. :2thumb22sup: Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι το Format Factory...Τα μετατρέπω όλα σε Mkv...Μετέφερα, λοιπόν, τις ταινίες σε εξωτερικό σκληρό ώστε μέσω της usb υποδοχής να τις δω στην tv. Αρχικά "διάβαζε" τους υπότιτλους ως ερωτηματικά ? σε τριγωνάκια κλπ...Κατάφερα να λύσω το συγκεκριμένο πρόβλημα εισάγοντας srt υπότιτλους (όχι αρχείο από save as κλπ) και στις ρυθμίσεις του Format Factory στο Επιπλέον Υπότιτλοι->Τύπος:Αυτόματοι, Ansi code-page:1253. :frusty:Προέκυψε όμως ένα προβληματάκι που μάλλον έχει να κάνει περισσότερο με την έλλειψη δικών μου γνώσεων παρά με καθαυτό πρόβλημα της tv...!! Ενώ όταν είχα πρόβλημα με τους υπότιτλους ο ήχος λειτουργούσε κανονικά, με το που επιλύθηκε το θέμα αυτό..ο ήχος χάθηκε! Μιλάμε για το ίδιο αρχείο ταινίας που απλά άλλαξα τις ρυθμίσεις που προανέφερα στους υπότιτλους και το έκανα ξανά "μετατροπή" στο FF... Στο pc με vlc παίζουν όλα κανονικά, υπότιτλοι, ήχος...! :huh2: Γνωρίζει κάποιος από εσάς αν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ρυθμίσω στον ήχο στο πρόγραμμα Format Factory ώστε να μπορεί να αναπαράγεται ο ήχος και στην τηλεόραση; Ή αν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζω σχετικά με το πρόβλημα αυτό; Σημειώνω ότι για το όλο θέμα των υποτίτλων και το πρόγραμμα FF το έψαξα τις 2 τελευταίες μέρες και δεν έχω ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις!! Μέχρι πριν κατέβαζα ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους και όλα ήταν απλά! Πού πήγα κ έμπλεξα!!χαχα! :worshippy: Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
Εικόνα
Τηλεοράσεις
TV Reviews - Εντυπώσεις - Τεχνικά χαρακτηριστικά
LCD TV
LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…