μια ερώτηση προς όσους έχουν το συγκεκριμένο monitor - tv. Μπορείτε να μου πείτε πόσες hdmi έχει; Μην κοιτάξετε τι λένε τα datasheet και μου απαντήσετε, μόνο όσοι την έχουν ή την έχουν δει από κοντά παρακαλώ
μια ερώτηση προς όσους έχουν το συγκεκριμένο monitor - tv. Μπορείτε να μου πείτε πόσες hdmi έχει; Μην κοιτάξετε τι λένε τα datasheet και μου απαντήσετε, μόνο όσοι την έχουν ή την έχουν δει από κοντά παρακαλώ
Και σε διαβεβαιώ οτι έχει 2 ... Ενα στην πλάτη πίσω, πάνω απο την υποδοχή USB και ένα στο αριστερό πλευρό (όπως την κοιτάς απο μπροστά) μαζί με την υποδοχή για CI Module ...
Έχω εδώ και κάποιους μήνες την LG m2262D-PZ (firmware version 3.10) και μόλις χθές ξεκλείδωσα την USB θύρα για να βλέπω ταινίες με χρήση του meliconi (10 - media markt).
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί γιατί δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αρχείων AVI, ανάλυσης 1280 Χ 720? Χαμηλότερης ανάλυσης avi τα παίζει κανονικά.
Τα HD AVI εμφανίζονται στο menu, φαίνεται και η διάρκεια τους απλά στο preview window φαίνεται μια αστραπή και δεν τα παίζει.
Για τα *.mkv αρχεία δεν το συζητώ, δεν τα βλέπει καν.
Μια άλλη ερώτηση είναι για την έξοδο των ακουστικών που έχει η TV. Μέσω καλωδίου 3.5 mm σε RCA δίνω τον ήχο της TV στο mini stereo SONY που έχω απ τα παλιά. Το πρόβλημα είναι ότι η ένταση του ήχου είναι πολύ χαμηλή και για να ακούσω normal θα πρέπει να δυναμώσω στο τέρμα τόσο το stereo όσο και την ΤV. Με το ίδιο καλώδιο παίρνω ήχο απ´το laptop χωρίς κανένα πρόβλημα έντασης. γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?