LG m2380df-pz monitor/tv 23'

AlxIΟΑ

Established Member
18 January 2008
175
υπαρχει καποιο νεο firmware για αυτην την tv/monitor να την αναβαθμισω...??
το εχει κανει κανείς??

και αν ναι.. απο που μπορουμε να το κατεβασουμε??

κανεις δεν την εχει να μου πει...???

μονο εγω??χαχαααα..τι τυχη ηταν αυτη..!!!

δεν ξερω αν ειναι προβλημα αλλα πολλες φορες..(την εχω συνδεμενη με εναν dreambox 500clone) με scart και εκει που βλεπω απο τον dream ξαφνικα μου γυριζει στο προγραμμα της tv..!!Δοκιμασα αλλαξα 2 καλωδια scart αλλα τπτ..!!
δοκιμασα με dream 800hd παλι me scart κ παρουσιασε το ιδιο προβλημα..!!

ετσι σκεφτηκα μηπως με καποια αναβαθμιση διορθωση το προβλημα..!!
επισης ρωτησα κ εναν φιλο μου που εχει διαοφερεττικο μοντελο lg tv 32' με me dream 500 και αυτος..
και αυτος εχει το ιδιο προβλημα...εκει που βλεπει δηλ μεσο του dream τον γυριζει αποτομα στο προγραμμα της tv..!!οποτε κατι παιζει..!!

αν μπορει κανεις να βοηθησει.!!ευχαριστως.!!

απο το pc την κανω αναβαθμιση?? η απο φλασακι usb??
ειναι σιγουρα αυτο ??γιατι η φωτο δειχνει βιντεοπροβολεα..!!χαχα

Δεν υπαρχει αναβαθμιση αυτο που εχει για κατεβασμα ειναι οι drivers για να βλεπει η καρτα γραφικων του υπολογιστη σωστα την οθονη.

Παλια ειχε αναβαθμισεις αλλα τωρα τιποτα.

Re: Απάντηση: LG m2380df-pz monitor/tv 23'

Δεν υπαρχει αναβαθμιση αυτο που εχει για κατεβασμα ειναι οι drivers για να βλεπει η καρτα γραφικων του υπολογιστη σωστα την οθονη.

Παλια ειχε αναβαθμισεις αλλα τωρα τιποτα.

ευχαριστω φιλε μου..κ εμενα κατι δεν μου αρεσε.....!!καποια απαντηση στο προβλημα μου ισως...???

Το SCART καλώδιο (και η σωστή σύνδεση), εκτός από τα σήματα RGB, CVBS και audio, "κουβαλάει" και σηματοδοσία για αυτόματη επιλογή της πηγής, κοκ (status, wide screen signalling, fast blanking). Οι κλώνοι δεν φέρονται πάντα σωστά στα πρότυπα...
Η LG (έχω ίδια) και φαντάζομαι και πολλές άλλες, "ανιχνεύουν" την ύπαρξη σήματος στις πηγές εισόδου. Εάν ψάξεις με το source του RCU, θα δεις "bold" μόνο τις πηγές που έχουν κάτι συνδεδεμένο (οι υπόλοιπες είναι "greyed out"). Μία πρόταση είναι να προσπαθήσεις να επιλέξεις forced την πηγή (DM 500), ή και να αλλάξεις είσοδο SCART (δεν θυμάμαι, έχει 2?). Κάτι που σίγουρα θα αποκλείσει τη σηματοδοσία, είναι να χρησιμοποιήσεις καλώδιο SCART (από το 500) σε RCA (στην TV). Μπορεί να μην έχεις αυτόματη επιλογή, μπορεί να χάσεις λίγο σε ποιότητα λόγω CVBS vs RGB (ελέγχεται, για την LG 23"...), αλλά δεν θα έχεις τα "πισωγυρίσματα". Βρες ένα καλώδιο και δοκίμασε.

δεν ξερω αν ειναι προβλημα αλλα πολλες φορες..(την εχω συνδεμενη με εναν dreambox 500clone) με scart και εκει που βλεπω απο τον dream ξαφνικα μου γυριζει στο προγραμμα της tv..!!Δοκιμασα αλλαξα 2 καλωδια scart αλλα τπτ..!!
δοκιμασα με dream 800hd παλι me scart κ παρουσιασε το ιδιο προβλημα..!!

ετσι σκεφτηκα μηπως με καποια αναβαθμιση διορθωση το προβλημα..!!
επισης ρωτησα κ εναν φιλο μου που εχει διαοφερεττικο μοντελο lg tv 32' με me dream 500 και αυτος..
και αυτος εχει το ιδιο προβλημα...εκει που βλεπει δηλ μεσο του dream τον γυριζει αποτομα στο προγραμμα της tv..!!οποτε κατι παιζει..!!

αν μπορει κανεις να βοηθησει.!!ευχαριστως.!!

εχει ενα θεμα με τα mkv δεν δειχνει τους ενσωματομενους υποτιτλους αλλα ουτε δειχνει και ξεχωριστους υποτιτλους srt

Λοιπόν έχω και εγώ την συσκευή εδώ και δύο χρόνια , το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν παίζει mp4 αρχεία από το usb.
Για αναβάθμιση βρήκα εδώ http://translate.google.com/transla...-m280-ispravlyayushhaya-neskolko-problem.html στο τέλος της σελίδας τα δυο zip,πέρασα το 3.26.00 με την εξής διαδικασία :
unzip και πέρασσμα του αρχείου με epk κατάληξη σε ένα usb stick και μέσα σε έναν φάκελλο που έφτιαξα με ονομασία LG_DTV.
Κλείσιμο της tv και τοποθέτηση του usb stick.
Ανοιγμα της tv , αναμενουμε μερικά δευτερόλεπτα και μας βγάζει εικόνα αν θέλουμε να κάνουμε αναβάθμιση, πατάμε οκ και περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί.