ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π AVClub Fanatic 25 October 2006 21,202 ΑΘΗΝΑ 21 September 2021 #21 καλο θα ηταν να εχω καποια αποδεικτικα(δυσκολο)ή εστω καπως μια επιβεβαιωση οτι αφορουσε αυτες τις σειρες(Β6-Β7)
καλο θα ηταν να εχω καποια αποδεικτικα(δυσκολο)ή εστω καπως μια επιβεβαιωση οτι αφορουσε αυτες τις σειρες(Β6-Β7)
Lobo10 Supreme Member 23 May 2012 3,964 21 September 2021 #22 Αυτές οι επεκτάσεις εγγύησης είναι ασφαλιστικά προϊόντα, οπότε δεν παίζει ρόλο αν έχουν καλύψει burn in σε άλλο κατάστημα. Αν έχεις τους όρους της σύμβασης διάβασε αν γράφουν κάτι για burn in. Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Αυτές οι επεκτάσεις εγγύησης είναι ασφαλιστικά προϊόντα, οπότε δεν παίζει ρόλο αν έχουν καλύψει burn in σε άλλο κατάστημα. Αν έχεις τους όρους της σύμβασης διάβασε αν γράφουν κάτι για burn in.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π AVClub Fanatic 25 October 2006 21,202 ΑΘΗΝΑ 22 September 2021 #23 το αιτημα αλλαγης,εγινε δεκτο και μου δινουν καινουργια αυτη προφανως ειναι απο τον ιδιο τον Κωτσοβολο και οχι απο LG.
το αιτημα αλλαγης,εγινε δεκτο και μου δινουν καινουργια αυτη προφανως ειναι απο τον ιδιο τον Κωτσοβολο και οχι απο LG.
Lobo10 Supreme Member 23 May 2012 3,964 22 September 2021 #24 ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π said: το αιτημα αλλαγης,εγινε δεκτο και μου δινουν καινουργια αυτη προφανως ειναι απο τον ιδιο τον Κωτσοβολο και οχι απο LG. Click to expand... Φίλε είναι υποδεέστερη. B1 θα ζητήσεις, ίδια σειρά. Αυτή είναι 60hz όχι 120 ή να βάλεις μικρή διαφορά για C1 καλύτερα. Γκρίνιαξε, όλα γίνονται. Last edited: 22 September 2021
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π said: το αιτημα αλλαγης,εγινε δεκτο και μου δινουν καινουργια αυτη προφανως ειναι απο τον ιδιο τον Κωτσοβολο και οχι απο LG. Click to expand... Φίλε είναι υποδεέστερη. B1 θα ζητήσεις, ίδια σειρά. Αυτή είναι 60hz όχι 120 ή να βάλεις μικρή διαφορά για C1 καλύτερα. Γκρίνιαξε, όλα γίνονται.