LG + PS3 ΠΡΟΒΛΗΜΑ

zortam

New member
20 April 2011
3
Καλησπέρα σε ολο το φορουμ και καλως σας βρηκα:ernaehrung004:
Εχω απηυδησει και απογοητευτει πραγματικα καθως πριν 3 μερες αγορασα ενα Playstation 3 και ηρθα σπιτι ολος χαρα για να το δοκιμασω. Δυστυχως βεβαια δεν εχω μεγαλη τηλεοραση παρα μονο μια μικρουλα 22" , για την ακριβεια ειναι η LG M2294D - PZ που για οσους δεν την γνωριζουν ειναι tv+pc monitor μαζι και διαθετει υποτιθεται ολα τα κομφορτα για να παιζει ωραια το ps3 σε HDMI αλλα προς μεγαλη μου απογοητευσει η εικονα ειναι επιοικως απαραδεκτη!!! Οχι μονο τα χρωματα και ο φωτισμος ειναι χαλια δλδ το calibration της οθονης, οτι και να κανω και οτι και να αλλαξω απο τις ρυθμισεις και το μενου, αλλα και τα γραφικα φαινονται και αυτα χαλια..
Εχω δοκιμασει το ιδιο ps3 με το ιδιο παιχνιδι κλπ κλπ σε μια 32αρα samsung με full HD κλπ οχι φοβερο μοντελο αλλα η διαφορα ειναι η μερα με τη νυχτα!! το ενα αποδιδει πραγματικα HD και χαιρεσαι να παιζεις και το αλλο σου βγαινουν τα ματια, και ειναι χαλια στα παντα.
Δε ξερω ποσοι απο εσας εχετε PS3 αλλα οχι δοκιμασει και τα παντα μεσα απο το μενου ρυθμισεων της κονσολας και παλι η εικονα ειναι χαλια.
δε μπορω να καταλαβω τι φταιει, εχω φαει ολο το ιντερνετ να βρω επιπλεον πληροφοριες για την συγκεκριμενη οθονη και ρυθμισεις για πσ3 και hdmi αλλα δεν εχω βρει κατι ενδιαφερον.
Θα χαιρομουν παρα πολυ αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει και να μου πει τι μπορω να κανω για να φτιαηει η καταστασει και αν δεν γινεται να φτιαξει τουλαχιστον να το ξερω να μη χαλαω την ωρα μου προσπαθοντας!!
ευχαριστω εκ των προτερων και αν θελετε καποια επιπλεον πληροφορια ρωτηστε ! :HTEHETH63:

Δοκίμασες να αλλάξεις μεταξύ RGB full/limited και Y'CbCr; Να απενεργοποιήσεις το Deep Color;

με απενεργοποιημενο το deep color ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα αλλα και παλι δε δινει σε καμια περιπτωση την αισθηση που θα επρεπε να δινει. θαμπα χρωματα, κακο resolution, λες και παιζω σε 575p ειναι αλλα το παιζει στα 720p @ 60hz
ευχαριστω για την αμεση απαντηση Btw :)

στο κάνει και στις 2 HDMI το ίδιο φαινόμενο? επίσης έχω διαβάσει ότι κάθε φορά που αλλάζουμε συσκευή, πρέπει στο ps3 να κάνουμε "reset" για να βρήσκει τις καινούριες ιδιότητες της οθόνης.

ναι δυστυχως και στα 2 hdmi :( εχω κανει και "reset" και απο ολα..
μαλλον εχει κακο HDMI η εν λογω οθονη, δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο..
ισως παρω εναν αδαπτορα απο hdmi se dvi μια και οταν εχω συνδεδεμενο το pc μεσω dvi εχει πολυ καλη εικονα.