LG σειρά LB : 650 VS 670 VS 730

georgez

New member
4 September 2014
36
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα

Θα ήθελα την βοήθεια σας στο δίλημμα που έχω περιγράψει και στον τίτλο δηλαδή επιλογή μεταξύ 3 μοντέλων 42’ της LG.
Ξέρω ότι πολλοί εδώ μέσα δεν είναι «ενθουσιασμένοι» με την εικόνα της LG, αλλά ο λόγος που θέλω την εν λόγω εταιρεία είναι το passive 3d (λόγω παιδιών). Η TV θα τοποθετηθεί σε κουζίνα-καθιστικό, μεγάλος χώρος με συνήθη απόσταση θέασης περίπου 1,5m – 2m.

Οι διαφορές τους (σύμφωνα με την επίσημο site της LG είναι :

[TABLE="width: 280"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]lb650 [/TD]
[TD]lb670[/TD]
[TD]lb730[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hz[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Magic Remote[/TD]
[TD]όχι[/TD]
[TD]ναι[/TD]
[TD]ναι[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]subwoofer[/TD]
[TD]όχι[/TD]
[TD]ναι[/TD]
[TD]ναι[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Τιμή[/TD]
[TD]490[/TD]
[TD]569[/TD]
[TD]589[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Το ερωτήματα είναι :
1) αξίζουν τα 100 παραπάνω για την 730 ???
2) είναι 100Hz πραγματικά κάποια απ’ όλες ??

Κάθε άποψη / γνώμη δεκτή και σεβαστή
Ευχαριστώ πολύ

Τα παιδιά δεν κάνει να βλέπουν 3D , υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/94813-Τηλεοράσεις-3D-και-κίνδυνοι-για-την-υγεία

όπως πάντα άμεση η απάντηση σου :worshippy:
το ξέρω για τους κινδύνους, αλλά τώρα που ανοίγουν τα σχολεία η θέαση ταινιών 3d από τα παιδιά , θα είναι 1 τις 30-40 ημέρες, δλδ, αντικατάσταση του cinema που πηγαίνουν τώρα.
έχω διαβάσει στο foroumότι η σειρα 6χχ είναι πραγματικά 100hz ενω η σειρά 7χχ ειναι 200 ΗΖ , ισχύει κάτι τέτοιο τελικά ??

Απάντηση: Re: LG σειρά LB : 650 VS 670 VS 730

όπως πάντα άμεση η απάντηση σου :worshippy:
το ξέρω για τους κινδύνους, αλλά τώρα που ανοίγουν τα σχολεία η θέαση ταινιών 3d από τα παιδιά , θα είναι 1 τις 30-40 ημέρες, δλδ, αντικατάσταση του cinema που πηγαίνουν τώρα.
έχω διαβάσει στο foroumότι η σειρα 6χχ είναι πραγματικά 100hz ενω η σειρά 7χχ ειναι 200 ΗΖ , ισχύει κάτι τέτοιο τελικά ??
Ναι 100hz ειναι η σειρα 6 και 200 η σειρα 7

Σαν πάνελ υπάρχουν διάφορες? Δηλαδή η διαφορά είναι μόνο τα Hz? ? Και εάν ναι αξίζουν τα 100 παραπάνω?

Απάντηση: Re: LG σειρά LB : 650 VS 670 VS 730

Σαν πάνελ υπάρχουν διάφορες? Δηλαδή η διαφορά είναι μόνο τα Hz? ? Και εάν ναι αξίζουν τα 100 παραπάνω?
Για μενα σε καμια περιπτωση δεν αξιζει η διαφορα χρηματων που ζηταει μια σειρα 7 εναντι της σειρας 6.

Όλα τα παραπάνω τεχνικά στοιχεία περί των πραγματικών Hz του πάνελ σε σειρά 6 και σειρά 7, αφορούν την LG; γιατί για samsung μου κάνουν...........

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
τελικά αγόρασα στην σημερινή προσφορα την lb730 στα 569 και 12 άτοκες
ευχαριστώ και πάλι