LG47LE8500 ή LG 47LX6500 (3d) ή Philips 46PFL7605H

kossat

New member
26 March 2007
27
Είμαι ένα βήμα πριν πάρω την απόφαση να αγοράσω μία από τις 3
moz-screenshot.png
LG47LE8500 (1388euro)
LG 47LX6500 (1319euro) (3d)
Philips 46PFL7605H (1289euro)
σε μεγάλη αλυσιδα ηλεκτρικών λόγω των ...τοκων χάρισμα...

λοιπές επιλογές χωρίς να ξεφύγω παρακατω :-p
http://www.kotsovolos.gr/site/products_results.jsp?catid=7518

Ήδη το πιάσαμε το ταβάνι στην τιμή.. :award:

Ευχαριστώ πολύ!
Αν και ξεφεύγουμε λίγο παραπάνω από οσο θα ήθελα
και πρεπει να βρω κ τις απαραιτητες δόσεις!:ADFADF1:
Δυστυχώς ο Κώτσος δεν έχει ποικιλία σε πλασματα... :rifle:

150-200 ευρω ειναι τοσο πολλα προκειμενου να γλιτωσεις μετριοτατες σε εικονα τηλεορασεις οπως η LX6500 και η 7605 και προβληματικες οπως η LE8500?

Μα η τιμή της πρώτης που αναφέρεις (47LE8500) στον Κωτσόβολο είναι 1388 ευρώ, όπως γράφεις κιόλας.

Η τιμή της, κατά πολύ ανώτερης 46HX800, στον Κωτσόβολο επίσης, είναι 96 ευρώ υψηλότερη.. ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που σκοπεύεις να βάλεις, το ποσό της κάθε δόσης θα είναι ελάχιστα μεγαλύτερο.. (στις 18 δόσεις πχ θα είναι 5-6 ευρώ μεγαλύτερο, στις 12 δόσεις κάπου 8 ευρώ).

Με τα δεδομένα λοιπόν ότι αγοράζεις αποκλειστικά από Κωτσόβολο (δεν είναι σωστό να μην κοιτάς και άλλες επιλογές καταστημάτων αλλά ok), με δόσεις, και τηλεόραση δεν αλλάζει κάποιος κάθε χρόνο...

...λάβε το πολύ σοβαρά υπόψη!

Last edited:
Μετρια πραγματα.

Πχ. ειναι χειροτερη απο την C750. Και απο την HX800 εννοειται.

Αν δεν παιζεις παιχνιδια με τις ωρες και δεν θελεις να την χρησιμοποιεις σαν monitor η καλυτερη προταση επιμενω οτι ειναι αυτη...

http://www.skroutz.gr/s/323559/Panasonic-TX-P46G30E.html?keyphrase=46G30

Ειτε στις 46" ειτε στις 50".

Τωρα οτι δεν την εχει ο Κωτσοβολος που προτιμας ειναι γιατι ειναι νεο μοντελο. Πιστευω οτι τις επομενες εβδομαδες θα την εχει και αυτος.

Last edited:
μπορεσα να βρω 24 ατοκες και στο Apothema.gr...
οπότε έχω λιγες περισσότερες επιλογες :-)

Γεια σας και απο μενα.Ειμαι καινουριο μελος στο avclub.Οπως εγραψε και ο Yperion και επειδη ειμαι κατοχος και led lcd με local dimming και edge led της samsung (46A956 και 46b6000) παρε την ΗΧ800 την εχει φιλος.Η σειρα 7 απο την philips θα ειναι απελπισια.Η samsung στη σειρα 6 πρεπει να προσεξεις το πανελ auo η cmo με εξαιρετικο τηλεοπτικο σημα που δεν συγκρινεται με καμια και τελεια κινηση απο τον αλγοριθμο της samsung,απο την αλλη το clouding καραδοκει με το που θα πατησεις το power οn και αν βαλεις ταινια 21:9 αστα.lg le8500 καλη tv με απελπιστικη κινηση.ΗΧ800 καλη κινηση καλο οπισθιο φωτισμο απο την sony και αρκετα κλικ πιο κατω απο τις lcd με local dimming.