LG7000 (42) , A656 (40) ή W4500(40) ?

Tzimakos

AVClub Enthusiast
13 November 2007
733
Μολις με το καλο μπουν η μανα μου κι η αδερφη μου στο καινουργιο σπιτι θα ειμαστε στα προθυρα αγορας τηλεορασης..

Εχω λοιπον κατσει ατελειωτα βραδυα και εχω ξεκοκκαλισει το ιντερνετ γι αυτες τις 3 τηλεορασεις και μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι δεν ξερω την τυφλα μου..

Εχω μπερδευτει οσο δεν παει αλλο, εχω αλλαξει 10 φορες γνωμη και ζηταω απεγνωσμενα τη βοηθεια σας..

Φανταζομαι πως υπαρχουν μπολικοι κατοχοι αυτων των τηλεορασεων και θα ηθελα οποιοι θελουν και μπορουν να με βοηθησουν γιατι ειμαι σε μεγαλο διλημμα..

Η τηλεοραση θα χρησιμοποιειται 20% για DVD , 30% για sd και hd ταινιες και σειρες απ το κομπιουτερ μεσω egreat και 50% τηλεοπτικο σημα..

Ευχαριστω για την βοηθεια,
Τζιμακος

Φιλε TZIMAKOS, να πας σε 47LG 7000,(999e,τιμη P.B.,ΜΟΝΟ ,αν εχει χωροταξικο προβλημα πας σε μικροτερη διασταση ).

47 δεν παω σιγουρα γιατι 50-60% η χρηση της θα ειναι τηλεοπτικο σημα και δεν μπορω να υποχρεωσω τη μανα μου να βλεπει τοσο χαλια εικονα καθε μερα..

Με την Α656 46' που εχω εδς και 3 μηνες δεν ειναι καθολου κακη η εικονα , το αντιθετο θα ελεγα.....

Χαιρομαι, αυτο σημαινει οτι στη 40 θα ειναι παρα πολυ καλη γιατι πανω απο 1000 δεν παμε με τιποτα...

Απο αυτες τις 3 τηλεορασεις ποια εχει την καλυτερη εικονα σε τηλεοπτικο σημα?

Επισης ειδα εχτες την lg pg6500 και μου αρεσε παρα πολυ,παρ'ολο που δεν ειναι καν full hd και ηθελα να ρωτησω αν και η pg 7000 που βλεπω στο σκρουτζ εχει τις ιδιες δυνατοτητες η και καλυτερες, γιατι εξωτερικα που τις ειδα ειναι ολοιδιες.. Σ' αυτην την τηλεοραση μου αρεσε παρα πολυ η σχεδιαση και το καδρο που δεν ξεχωριζει η οθονη απ το πλαισιο και θα δινει πιστευω πολυ καλη κινηματογραφικη αισθηση..

Οι πλασμα και πιο συγκεκριμενα η pg 7000 θα εχει καλυτερη εικονα σε τηλεοπτικο σημα απο τις αλλες 3 που ειναι lcd? Και αν εχει καλη εικονα μηπως αφου ειναι 50 ιντσων δε βλεπεται η εικονα?

Τελος η pg 7000 υπαρχει μονο σε 50 ιντσες? Μικροτερη δεν υπαρχει?

Αυτα τα ολιγα προς το παρων..

Γιατί τόσο μίσος προς τις ίντσες; Νομίζω η 47'' που λένε τα παιδιά είναι ιδανική για την περίπτωσή σου.

Δεν έχω γνωρίσει-ακούσει κανέναν που να μετάνιωσε επειδή αγόρασε μεγαλύτερη TV απ' ότι υπολόγιζε αρχικά. Το αντίθετο είναι STANDARD.

Στην 52'' μου το τηλεοπτικό σήμα είναι μια χαρά, αν αυτό σε βοηθάει. Ο plasma είναι ασύμφορες στην κατανάλωση (καίνε 2-3 φορές περισσότερο) και είναι ιδιοότροπες (θέλουν στρώσιμο κλπ.). Σε 1 χρόνο θα αποτελούν μουσειακά εκθέματα.

Γιατί τόσο μίσος προς τις ίντσες; Νομίζω η 47'' που λένε τα παιδιά είναι ιδανική για την περίπτωσή σου.

Δεν έχω γνωρίσει-ακούσει κανέναν που να μετάνιωσε επειδή αγόρασε μεγαλύτερη TV απ' ότι υπολόγιζε αρχικά. Το αντίθετο είναι STANDARD.

Στην 52'' μου το τηλεοπτικό σήμα είναι μια χαρά, αν αυτό σε βοηθάει. Ο plasma είναι ασύμφορες στην κατανάλωση (καίνε 2-3 φορές περισσότερο) και είναι ιδιοότροπες (θέλουν στρώσιμο κλπ.). Σε 1 χρόνο θα αποτελούν μουσειακά εκθέματα.

47αρα και τηλεοπτικο σημα,στα 2.5 μετρα? :speechless-smiley-0

δεν ξερω τι θα ειναι χειροτερο:Ο Τραγκας σε φυσικο μεγεθος στo σαλονι του,ή οι υπερμεγεθυμενες ατελειες του τηλεοπτικου σηματος(artifacts,halos,noise κτλ)?

Θα βάλω υπενθύμιση να δούμε τι τεχνολογίας θα είναι η κορυφαία τηλεόραση του χρόνου. Προς το παρών είναι πλάσμα -bye-

Εγω θα ελεγα οτι ειναι τεχνολογιας Kuro γιατι ειναι χαοτικη η διαφορα με τις υπολοιπες πλασμα.-bye-

47αρα και τηλεοπτικο σημα,στα 2.5 μετρα? :speechless-smiley-0

δεν ξερω τι θα ειναι χειροτερο:Ο Τραγκας σε φυσικο μεγεθος στo σαλονι του,ή οι υπερμεγεθυμενες ατελειες του τηλεοπτικου σηματος(artifacts,halos,noise κτλ)?

Εγω εχω 46" στα 2.8 μετρα. Και κανενα προβλημα. Βεβαια μερικα καναλια με κακο σημα ειναι μετρια αλλα και παλι βλεπονται ανετα. Για DVD δεν το συζηταω καν , πολυ καλη εικονα ακομη και στον "Bob το μαστορα" που βλεπουν τα παιδια μου.-bye-

Μαλιστα παλια την ειχα στα 3.3 μετρα αλλα επειδη ηταν μικρη για την αποσταση αυτη αλλαξα διαρρυθμιση.

Ο Bob ο μαστορας ειναι μαλλον κακο παραδειγμα διοτι γενικα τα animation λογο χρωματικης και αναλυτικης ομοιογενειας δεν αφηνει να τονιστουν οι οποιες ατελειες (υπαρχει πολυ μικρη διαστρωματωση).Βεβαια το συγκεκριμενο μπορει να ναι και stop motion animation οπου ειναι λιγο διαφορετικα τα πραματα

παντως γουστα ειναι αυτα.Εγω π.χ το καλοκαιρι που πηγα τσο σπιτι του αδερφου μου,στην 32ρα JVC δεν μπορουσα να κατσω πιο κοντα απο 3 μετρα ακριβως λογω τηλεοπτικου σηματος .(ηταν τοσο κακο που οσο λιγοτερο εβλεπα -τοσο καλυτερα)

Απο την πλευρα μου μαλλον αγαπη παρα μισος υπαρχει για τις πολλες ιντσες.. Οχι μονο 47, αλλα και 52 και 60 αμα λαχει ναουμ' ..

Οφειλω ομως να σεβαστω και τις δυο γυναικες του σπιτιου που δεν μπορουν με μεγαλυτερη τηλεοραση των 42 ιντσων.. Αλλωστε πιστευω πως βλεποντας τηλεοραση 20 χρονια σε 21' crt και τον τελευταιο χρονο σε 32' lcd απο τα τρια μετρα πιστευω πως οι 42' στα δυομισι μετρα μαλλον ευχαριστη αλλαγη θα ειναι...

Yperion δηλαδη να μη φοβαμαι για τηλεοπτικο σημα στην 42αρα ετσι?
Dvd θα φχαριστιεμαι αρκετα?