Λιγη βοηθεια για αγορα τηλεορασης σονυ 40"

tsouk

New member
17 March 2011
9
Χαιρεται!! ειχα παρει την αποφαση και ημουν ετοιμος να αγορασω την σονυ 40ΗΧ800. Ειδα ενα νεο μοντελο της σονυ που εδω και λιγες μερες κυκλοφορησε και με εβαλε σε σκεψη.το νεο μοντελο ειναι η 40ΕΧ720. Θα ηθελα λιγο την γνωμη σας. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το νεο μοντελο το βρηκα μεχρι και 80 ευρω πιο φθηνα σε σχεση με την 40ΗΧ800. Θα χαρω πολυ να ακουσω τις συμβουλες σας.

θΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..μηπως ξερει καποιος θεωρητικα τι ειναι καλυτερο απο τα δυο. το Motionflow XR 200 της KDL-40EX720 ή το Motionflow 200Hz PRO της KDL-40HX800 ; ;

ο καναπεσ με τον τοιχο που θα μπει η τηλεοραση εχουν ακριβως 3 μετρα αποσταση. επελεξα 40 και για οικονομικους λογους. γιατι οι αντισοιχεσ 46αρες ξεφευγουν απο τον προυπολογισμο μου. ομως απο οτι βλεπω στο φορουμ γινεται πολυ λογος για τις πλασμα τηλεορασεις. δεν τις εχω ψαξει ομως καθολου αν με τα ιδια λεφτα μπορει ν παρω μια πλασμα που ισως ειναι και καλυτερη των 2 σονυ που ανεφερα πιο πανω.

το 3d το θες sony και καλά???? πάντως σε 40 από τα 3 μέτρα δεν νομίζω ότι αξίζει το 3d αλλά ο καθένας έχει το γούστο του.

με τα χρήματα που διαθέτεις παίρνεις 46 lcd (η samsung c750 είναι στα ίδια χρήματα και 3d- αν και περσινό μοντέλο) και 46-50 πλάσμα (2d) με πολύ καλύτερη εικόνα.

Γυρω στο χιλιαρικο θα βρεις την Samsung 46C650 και λιγο πιο πανω την 46C750.

Κατα την γνωμη μου μην παρεις 40αρα θα το μετανιωσεις.

Σε πλασμα θα σου προτεινω αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/323559/Panasonic-TX-P46G30E-46.html?keyphrase=46G30

Κατα την γνωμη μου εχει πολυ ανωτερη εικονα και απο την HX800 και απο την EX720.

η samsung 46C750 ακουγεται πολυ καλη επιλογη value for money. αν και δεν ειναι τεχνολογιας led.(μας πειραζει εμας αυτο?????) νομιζω οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα. ε?

Δεν υπαρχει τεχνολογια LED. Υπαρχουν LCD με φωτισμο απο LED.

H αλλαγη του ονοματος εγινε για λογους μαρκετινγκ και η διαφορα στην εικονα αμφισβητειται εντονα.

Στα λεφτά της αλλά και για παραπάνω, η samsung 46c750, είναι ίσως η καλύτερη επιλογή, αν θες οπωσδήποτε και το 3d.

Δεν ξερω γιατι εχω κολλησει με το 3δ αλλα πιστευω οτι λογο των χρηματων που θα ξοδεψω καλο θα ηταν να ειχα και αυτη την επιλογη. εστω και αν ακομα το 3δ ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο. δλδ συνοψιζωντας :αναμεσα απο τισ δυο 40'' sony που ανεφερα στην αρχη και την samsung 46c750 μαλλον θα επιλεξω την samsung. ελπιζω να κανω την σωστη επιλογη. ευχαριστω για την βοηθεια.

μηπως γνωριζει καποιος αν samsung 46c750 εχει ενσωματομενο αισθητηρα 3δ η πρεπει ν αγορασω?
γιατι σε δυο διαφορετικα site ενα εγραφε οτι χρειαζονται μονο τα γυαλια και στο αλλο οτι χρειαζεται και πομπος.

μηπως γνωριζει καποιος αν samsung 46c750 εχει ενσωματομενο αισθητηρα 3δ η πρεπει ν αγορασω?
γιατι σε δυο διαφορετικα site ενα εγραφε οτι χρειαζονται μονο τα γυαλια και στο αλλο οτι χρειαζεται και πομπος.

Η C750 ξεκίνησε ως 3d ready που σημαίνει ότι ο πομπός και τα γυαλιά πρέπει να αγοραστούν έξτρα. Ωστόσο στα περισσότερα καταστήματα τα έδιναν δώρο μαζί με την αγορά της tv. Καλό είναι να το επιβεβαιώσεις στο κατάστημα που θα την βρεις.