Λιγη βοηθεια για ηχεια..

steed

New member
21 January 2009
4
Καινουργιο μελος...και σας χαιρετω.
ψαχνω για ηχεια 200-300w δαπεδου ο ενυσχιτης ειναι ο nad ο c 372 h μουσικη που ακουω ειναι roc..roc...kai roc.

τα παλια ηχεια που ειχα ειτανε τα klh premier pro 121 200w
λιγη βοηθεια την χρειαζομαι δεν ειμαι ειδικος...ευχαριστω..

Κατ' αρχάς καλώς ήρθες.

Το ποσόν που θέλεις να διαθέσεις και ο χώρος που θέλεις να παίζει πόσο είναι;

Κατ' αρχάς καλώς ήρθες.

Το ποσόν που θέλεις να διαθέσεις και ο χώρος που θέλεις να παίζει πόσο είναι;

καλημερα.ο χωρος ειναι 40τμ το ποσον περιπου 700-800ε χωρις να ειναι δεσμευτικο ως προς τα ανω..

Αν ακούς μόνο rock τότε πρέπει σίγουρα να ακούσεις τα Klipsch...

Στα λεφτά τους και για αυτό το είδος μουσικής είναι κορυφή.
Δεύτερα κατά τη γνώμη μου έρχονται τα B&W. Και έχω την εντύπωση ότι ο Nad θα τα παίξει αρκετά καλά...

Φυσικά δεν πρέπει να αγοράσεις τίποτα αν δεν το ακούσεις με τον ενισχυτή σου και ακόμη καλύτερα στο χώρο σου... -bye-

Επειδή έχω δοκιμάσει Klipsch (ενός φίλου) με τα NAD μου δε νομίζω ότι το ταίριασμα είναι καλό, ο Marantz του παιδιού τους ταίριαζε πολύ καλύτερα.

Να προτείνω κάτι σε γερμανικό πχ. Canton, Elac ;;; (χωρίς προηγούμενη εμπειρία όμως)

www.skroutz.gr

είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης

πάρε μερικά CD που αγαπάς και βγες βόλτα στα μαγαζιά, κατά προτίμηση όχι Σάβββατο

Επίδή δεν αγοράζουμε με βάση τις προδιαγραφές αλλά μόνο αφού έχουμε ακούσει κάτι με τα δικά μας CD που τα ξέρουμε...

μπορείς να βρείς Klipsch στην Ηχοέκφραση και πριν κανά χρόνο είχαν και κάτι JBL εκεί. Αν τα έχουν ακόμα θα είναι καλή περίπτωση, γιατί θα τα ακούσεις στον ίδιο χώρο, με τα ίδια καλώδια, τον ίδιο ενισχυτή και την ίδια πηγή, που είναι το ιδανικό για να τα κρίνεις. Κάνε και ένα τηλ πριν πας όμως για να ξέρεις ότι έχουν και τα δύο και να έχουν και χρόνο.
http://www.ihoekfrasi.gr/

klipsch καθώς και αρκετά άλλα ηχεία στην κατηγορία που ψάχνεις θα βρεις και στο homecinema.gr, στην πλατεία Αττικής

JBL αν δεν έχει η Ηχοέκφραση, μπορείς να ακούσεις στον αντιπρώσοπο, AMACOM, Γαλατσίου 41, 210 2232621 και 210 701 5259.

Το homecinema.gr στη θέση σου θα το έπερνα ένα τηλ πριν πάω, γιατί ίσως να είναι μόνο αποθήκη.

Homecinema.gr - Αποθήκη Hi-Fi Systems
Αδμήτου 50, ΤΚ 10446, Αθήνα (σταθμός μετρό Αττική)
Τηλέφωνο: 210 8834009

Καλή συνέχεια.-bye-

όχι δεν είναι μόνο αποθήκη, έτσι το λέει το κατάστημά του ο τύπος απλά

Kαλημερα σε ολους..
παιδια με βοηθησατε αρκετα το μονο που μενει ειναι καβαλα την μηχανη και βολτα στα μαγαζια που προτεινατε..ευχαριστω-bye-