P prozac New member 2 April 2008 42 18 April 2008 #21 Rivers said: Εγω βλεπω απεναντι μου 40" απο τα 3.5 μετρα καθε ημερα και ειναι πολυ λιγες.:bigcry: Click to expand... Μωρέ δίκιο μάλλον έχεις, αλλά σκέφτομαι ότι πάνω από 40'' για τηλεόραση που θα γίνει αργότερα συσκευή για το υπνοδωμάτιο δε θα είναι υπερβολικές;
Rivers said: Εγω βλεπω απεναντι μου 40" απο τα 3.5 μετρα καθε ημερα και ειναι πολυ λιγες.:bigcry: Click to expand... Μωρέ δίκιο μάλλον έχεις, αλλά σκέφτομαι ότι πάνω από 40'' για τηλεόραση που θα γίνει αργότερα συσκευή για το υπνοδωμάτιο δε θα είναι υπερβολικές;
Yperion AVClub Fanatic 21 June 2006 43,475 BVR (Beyond Visual Range) 18 April 2008 #22 prozac said: Μωρέ δίκιο μάλλον έχεις, αλλά σκέφτομαι ότι πάνω από 40'' για τηλεόραση που θα γίνει αργότερα συσκευή για το υπνοδωμάτιο δε θα είναι υπερβολικές; Click to expand... "Ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου λενε"...επισης "των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν". Παρε τωρα γιατι μετα δεν ξερεις πως θα τα φερει η ζωη και μπορει να μεινεις με την 40αρα και να κλαις με μαυρο δακρυ.
prozac said: Μωρέ δίκιο μάλλον έχεις, αλλά σκέφτομαι ότι πάνω από 40'' για τηλεόραση που θα γίνει αργότερα συσκευή για το υπνοδωμάτιο δε θα είναι υπερβολικές; Click to expand... "Ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου λενε"...επισης "των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν". Παρε τωρα γιατι μετα δεν ξερεις πως θα τα φερει η ζωη και μπορει να μεινεις με την 40αρα και να κλαις με μαυρο δακρυ.
czoun Supreme Member 29 November 2007 7,734 Αθήνα 18 April 2008 #23 Απάντηση: Re: Λίγη βοήθεια και από εδώ παρακαλώ Rivers said: "Ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου λενε"...επισης "των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν". Παρε τωρα γιατι μετα δεν ξερεις πως θα τα φερει η ζωη και μπορει να μεινεις με την 40αρα και να κλαις με μαυρο δακρυ. Click to expand... PERFECT!!!!!!!!:SFGSFGSF: Εδώ είναι :fahne90:
Απάντηση: Re: Λίγη βοήθεια και από εδώ παρακαλώ Rivers said: "Ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου λενε"...επισης "των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν". Παρε τωρα γιατι μετα δεν ξερεις πως θα τα φερει η ζωη και μπορει να μεινεις με την 40αρα και να κλαις με μαυρο δακρυ. Click to expand... PERFECT!!!!!!!!:SFGSFGSF: Εδώ είναι :fahne90: