Λίγο πάνω από 500 EURO

kokobloko83

New member
7 February 2011
38
Μαστορες του ειδους καλωσορισα. Θέλω να μπω στον κόσμο του προβολέα.
Είμαι μεταξύ 6:
1. Acer H5360 "569 ευρο"
(θετικά: τιμή-3δ-φθηνη λαμπα...αρνητικα: η μαρκα(είναι αρνητικό?)
2. BenQ W600+ "589 ευρο" (θετικα: τιμή-3δ-φθηνη λαμπα...αρνητικα: 2000 ωρες ζωης)
3. Epson EH-TW450 "669 ευρο" (θετικα: 3LCD(είναι θετικό?)....αρνητικα: ακριβή λαμπα- οχι 3δ
4. Optoma HD200X "759 ευρο" (θετικα: FULL HD ...... αρνητικά: 1500 ανσι - οχι 3δ-τιμη)
5. Optoma HD20 "796 ευρο" (θετικα FULL HD....αρνητικα 1700 ανσι-οχι 3δ-τιμη)
6. BenQ W1000+ "883 ευρο" (θετικα FULL HD-2000 ANSI- 5000 ωρες ζωης-φθηνη λαμπα).... αρνητικά: τιμη-οχι 3δ.
Θα ήθελα την υπερπολυτιμη γνωση σας γιατι εχω θολωσει. Σκέφτομαι να μην πάρω πανί.Να προβάλω σε άσπρη γυψοσανιδα. Σε σοφίτα 20 τ.μ. να προβάλω απο απόσταση περιπου 3μετρων με οθονη 2,5x1,8.
Επειδή το μάτι μου είναι άπειρο ελεγα μήπως δεν την πολυνιώσω τη διαφορά απο τα 720p στα 1080p γι αυτο κλινω προς καποιον 3δ που αν πάρω αργοτερα μια φετα που θα κανει τον dlp μου να δειχνει 3δ τότε σίγουρα θα νιωσω διαφορά.
ΧΡΗΣΗ: αθλητικα-ταινιες-ps3.
Ξεθολώστε με παρακαλώ............
ΥΓ: Τελικά υπάρχει rainbow????
Περιμένω με αγωνία
Ευχαριστώ........

καλα ρε koko μου αρεσει που ξεκινησες απτο 500ρικο κ λιγο ποιο πανω κ σε βλεπω παρα κατι στο 1000ρικο!!! :flipout:

883 ευρω για τον μπενεκιου νομιζω θα σου βγει πανω απο 900 τελικη εχε το κατα νου...

δε τους ξερω τους φθηνους αλλα αν μεσα στο παιχνιδι ειναι και οι hd20 και w1000+ αναμεσα σε αυτους τους δυο θα πηγαινα εγω.... (και μεταξυ των δυο ξερεις που κατεληξα ε? )

καλα ρε koko μου αρεσει που ξεκινησες απτο 500ρικο κ λιγο ποιο πανω κ σε βλεπω παρα κατι στο 1000ρικο!!! :flipout:

883 ευρω για τον μπενεκιου νομιζω θα σου βγει πανω απο 900 τελικη εχε το κατα νου...

δε τους ξερω τους φθηνους αλλα αν μεσα στο παιχνιδι ειναι και οι hd20 και w1000+ αναμεσα σε αυτους τους δυο θα πηγαινα εγω.... (και μεταξυ των δυο ξερεις που κατεληξα ε? )

ε εχω θολώσει. το διλημμα μου ειναι αν αξίζουν σχεδον 300 ευρώ παραπανω για να έχω full hd αλλα καθόλου 3d ready......Μάλλον κλίνω προς τον BENQ w600+.... Εσυ τον w1000+ θα επαιρνες ε???

1080p και ας μην ειναι 3d.
Oχι οτι ο συνδοιασμος optoma 67 & 3dxl δεν ειναι ωραιος για 1000ε ...

πιστεύεις οτι απο την απόσταση που θα προβάλω και με δεδομένου οτι δεν είχα ποτέ ξανά προβολέα θα την καταλαβω τη διαφορά απο ready se full? κι επίσης γενικότερα υπάρχει λογος να "φοβάμαι" το rainbow?
Α!! και το σημαντικότερο!! μου είπε υπάλληλος του public οτι με οποινδηποτε dlp 1280xkati κουμπώνει ο 3dxl. το γνωρίζει καποιος αυτό; Μου είπε οτι και με τον benq w600+ μπορει να γίνει. Το ξέρει κάποιος σίγουρα η αφορά μονο τους optoma???????

Last edited:
Aν παρεις κατευθειαν 720p και δεν δεις ποτε 1080p καπου αλλου, θα εισαι χαρουμενος και τρισευτυχισμενος.Διαφορα υπαρχει, αλλα την μεγαλη (διαφορα) την κανει η μεγαλη οθονη.
Θα εντυπωσιαστεις ετσι και αλλιως σε καθε περιπτωση.
Στην θεση σου σκετο 720p προβολεα ΔΕΝ θα αγοραζα εκτος αν τον συνοδευα με τo optoma 3d-xl που θα τον μετατρεψει σε πραγματικο 3d προβολεα και οχι μεσοβεζικες λυσεις τυπου nvidia 3d κτλ.
Αλλιως σε 1080p για να δεις το φως το αληθινο.
Εν ολιγοις αν δεν εχεις 1080p , να εχεις τουλαχιστον "καλο" 3d (για τα λεφτα του).
Εγω benq w1000+ θα διαλεγα στην θεση σου.

Aν παρεις κατευθειαν 720p και δεν δεις ποτε 1080p καπου αλλου, θα εισαι χαρουμενος και τρισευτυχισμενος.Διαφορα υπαρχει, αλλα την μεγαλη (διαφορα) την κανει η μεγαλη οθονη.
Στην θεση σου σκετο 720p προβολεα ΔΕΝ θα αγοραζα εκτος αν τον συνοδευα με τo optoma 3d-xl που θα τον μετατρεψει σε πραγματικο 3d προβολεα και οχι μεσοβεζικες λυσεις τυπου nvidia 3d κτλ.
Εν ολιγοις αν δεν εχεις 1080p , να εχεις τουλαχιστον "καλο" 3d (για τα λεφτα του).
Μάλιστα.....Με προβληματίζεις....Μήπως ξέρεις κάτι και γι αυτο που εγραψα πιο πανω??:
Α!! και το σημαντικότερο!! μου είπε υπάλληλος του public οτι με οποινδηποτε dlp 1280xkati κουμπώνει ο 3dxl. το γνωρίζει καποιος αυτό; Μου είπε οτι και με τον benq w600+ μπορει να γίνει. Το ξέρει κάποιος σίγουρα η αφορά μονο τους optoma???????

Εχει λιστα με συμβατους προβολεις η optoma.Μπες και δες.Αυτο που σου ειπε ο πωλητης δεν ισχυει.
Rainbow με τον 1000+ δεν θα δεις ευκολα.
Αν εχεις οικονομικο θεμα, παρε optoma 200χ/20

Μάλιστα.....Με προβληματίζεις....Μήπως ξέρεις κάτι και γι αυτο που εγραψα πιο πανω??:
ΛΑΘΟΣ ΕΓΡΑΨΑ. ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ 3D READY DLP 1280x kati.....

Λοιπόν vadergr σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Νομίζω πως εχω καταλήξει στη λύση οικονομικού 3dready 720p με 3dxl. Απ οτι βλέπω στο σαιτ δεν εχει τον benq w600+. Οπότε θέλω τα φόντα σου παρακαλώ: καποιον απο αυτούς τους optoma HD600X HD67 HD67N ή τον Acer H5360. Είναι όλοι τους συμβατοί σύμφωνα με το σαιτ. Περιμένω με αγωνία.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο πάνω από 500 EURO

thanks... τι λες για τους παρακατω 3d ready?

Δεν είμαι φαν του 3D για να πω την αμαρτία μου, δεν μου αρέσει, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτόν τον τομέα.

Αν δεν σε απασχολεί, πάντως, το 3D η καλύτερη επιλογή είναι ένας προβολέας 1080 γραμμών παρά κάποιος 720. Πάντα μιλάμε για τα μοντέλα που ανέφερες μέχρι τα 1000 Ευρώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο πάνω από 500 EURO

Δεν είμαι φαν του 3D για να πω την αμαρτία μου, δεν μου αρέσει, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτόν τον τομέα.

Αν δεν σε απασχολεί, πάντως, το 3D η καλύτερη επιλογή είναι ένας προβολέας 1080 γραμμών παρά κάποιος 720. Πάντα μιλάμε για τα μοντέλα που ανέφερες μέχρι τα 1000 Ευρώ.

επειδή τα μάτια μου είναι αρκετά άπειρα απο προβολείς πιστεύω πως παίζοντας ενα blueray σε 720p θα είμαι ενθουσιασμένος. αφου δεν θα έχω να συγκρίνω. όταν κιόλας μου δοθεί η ευκαιρία να βάλω το γυαλί νομίζω πως θα είμαι κάτενθουσιασμένος αφού αναβαθμίζεται αρκετά η συσκευή. κάτι που απ οτι νομίζω δεν θα μπορώ να το κάνω στα 1080p. Έχω την εντύπωση οτι έχω επιλέξει πλευρά.....(3d) ελπίζω να μην κανω λαθος

παντως ο acer3560 θεωρητικά δίνει πιο πολλά ansi απο τον hd67n. είναι και 100 εuro πιο φθηνος. αλλά στο σαιτ που έδωσες vadergr τον αναφέρει σαν The 3D-XL is compatible with the following third-party projectors:acer3560. Είναι κάποιο μειονέκτημα αυτό για το 3dxl έναντι του hd67n?