Linn Akito Βραχίονας

AUDIOLYTIC

AVClub Fanatic
13 August 2010
10,413
Αντιμετωπησε κανεις προβλημα με ρουλεμαν του LINN ΑΚΙΤΟ;Το λυσατε και πως;Το προβλημα ειναι με τα ρουλεμαν για την οριζοντια κινηση του βραχιωνα.

Re: LINN AKITO BΡΑΧΙΩΝΑΣ

οι ΑΚΙΤΟ είναι γνωστοί για προβλήματα με τα ρουλεμάν. Αν τον θες το βραχίονα και δε λυπάσαι ένα εκατόευρο στείλε τον στον Mario Grözinger. Στο φόρουμ της Audiophile Analog Association έχω διαβάσει μόνο καλά λόγια για τη δουλειά του στις επισκευές βραχιόνων. Αν θες βοήθεια με τα γερμανικά σφύρα ;)

οι ΑΚΙΤΟ είναι γνωστοί για προβλήματα με τα ρουλεμάν. Αν τον θες το βραχίονα και δε λυπάσαι ένα εκατόευρο στείλε τον στον Mario Grözinger. Στο φόρουμ της Audiophile Analog Association έχω διαβάσει μόνο καλά λόγια για τη δουλειά του στις επισκευές βραχιόνων. Αν θες βοήθεια με τα γερμανικά σφύρα ;)

Γεια σου Κωστα.Το προβλημα με τον συγκεκριμενο ειναι οτι ειναι παλιος και απ'οτι μου ειπαν απο το εργοστασιο σημερα, ΔΕΝ μπορουν ουτε οι ιδιοι να τον διορθωσουν,διοτι ειναι ολα "sealed" οπως ειπαν,οποτε θα προκληθουν παραπανω ζημιες........Δεν εχει καμια βιδα για να ανοιξει οπως οι πιο καινουργοι η ο Basik plus για παραδειγμα !!!!!!!!! Ειχα καπου εναν Basik plus,θα τον βαλω προσωρινα στο πικ απ,μεχρι να δω ισως βρω τροπο να τον ανοιξω.:mad:...........

Περίεργο, αν δεις στο λινκ ο Γερμανός αναλαμβάνει την επιδιόρθωση ΑΚΙΤΟ και μάλιστα φτηνά (65 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής). Γιά στείλε ένα μέιλ, δε χάνεις τίποτα.

Τελικα Κωστα ο ΑΚΙΤΟ αποτελει παρελθον.Σκεφτηκα οτι αν τον εστελνα για διορθωμα θα στοιχιζε 120-130 ευρω με τα εξοδα του "πηγαινε-ελα",πανω απο το αρχικο του κοστος.Οποτε αποφασισα οχι.
Αν τον πουλουσα,θα επαιρνε 150-200 ευρω,αλλα θα φορτωνα το προβλημα του στον αγοραστη. Το να τον διορθωνα και να τον πουλουσα ηταν ασφαλως εκτος συζητησης.
Τελικα,τον ξηλωσα και πουλαω καποια χρησιμα εξαρτηματα του,οπως η βαση,το counterweight,arm lift,καλωδιο κλπ.....Αυτα θα πανε περιπου 100 ευρω,και επιπλεον,ξεφορτωνομαι τον μπελα,και δεν τον φορτωνω σε αλλον:a0210:
Φυσικα το θεμα δεν ηταν ποσο θα παει ειτε αυτος ειτε τα εξαρτηματα του,αλλα μαλλον να κλεινει μια "πληγη" οσον το δυνατον πιο ανωδυνα.

Last edited:

RIP.Δε βαριέσαι, υπάρχουν τόσα καλά μηχανήματα εκεί έξω... ελπίζω μόνο να μην έχασες πολλά λεφτά.

Ειχε τα χρονακια του,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οταν παρουσιαστει ενα προβλημα πρεπει να τα πεταμε στα αχρηστα.Το προβλημα προηπειρχε αλλα δεν εκδηλονοταν με κεφαλες που επαοζαν γυρω στα 2.0 γρ.Οταν ηθελα να χρησιμοποιησω κεφαλες που ηθελαν γυρω στο 1.5 γρ,μαγκωνε στο τελευταιο τρακ.Βρηκα τελικα εκεινον τον Basik Plus που σου ελεγα οποτε το πικαπ ειναι σε χρηση παλι.Η γνωμη μου;Καθολου ασχημος σε σχεση με τον ΑΚΙΤΟ.....!!!!!!!......brothers in arms ....... ;)

φιλε,
εαν υπαρχει ακομη ο akito με ενδιαφερει
τηλ 6972090840
Γιαννης