Linux boots σε MacOS?

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Σκέφτομαι καιρό να πειραματιστώ με Linux σε Mac... αλλά είμαι παντελώς άσχετος από Ubuntu - ΞUbuntu - κλπ κλπ...

Μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για το αν γίνεται να μπουτάρει κάτι τέτοιο σε Intel MBP late 2006?
Και αν ναι, ποιά έκδοση; Και πώς; Ακόμα και λινκ από κάποιον (αναλυτικό) οδηγό, ευπρόσδεκτο θα ήταν.
:afro:

Σκέφτομαι καιρό να πειραματιστώ με Linux σε Mac... αλλά είμαι παντελώς άσχετος από Ubuntu - ΞUbuntu - κλπ κλπ...

Μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για το αν γίνεται να μπουτάρει κάτι τέτοιο σε Intel MBP late 2006?
Και αν ναι, ποιά έκδοση; Και πώς; Ακόμα και λινκ από κάποιον (αναλυτικό) οδηγό, ευπρόσδεκτο θα ήταν.
:afro:

Το εχω κανει αυτο το πειραμα και σου λεω εκ των προτερων πως αυτος ο συνδιασμος (Linux σε Mac) δεν εχει και πολυ νοημα, με την εννοια οτι δεν κερδιζεις πολλα.
Το Pc ειναι που το μεταμορφωνει κυριολεκτικα
Ισως για παλια Mac να τα "αναζωογονει" αλλα εκει θα μπλεξεις με αρκετες ασυμβατοτητες.
Λοιπον ολες οι πληροφοριες που χρειαζεσαι για τη συμβατοτητα των εκδοσεων Ubuntu με τα διαφορα μοντελα Macbook και Pro ειναι εδω:
https://help.ubuntu.com/community/MacBook

Με το 10.04 πρεπει να εισαι σιγουρα καλυμμενος

Πραγματικά σας ευχαριστώ...
Σκοπός μου δεν είναι να κερδίσω κάτι, όσο να γνωρίσω λίγο και το κομμάτι αυτό... Να το χαζέψω, να δώ τί έχει, πώς παίζει, πώς συμπεριφέρεται...
Επειδή ποτέ δεν ξέρεις βρε αδερφέ...
Μπορεί να με "κερδίσει"... χού νόους... :2thumb22sup: