Lion μονο με πιστωτικη στο mac app store

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,748
Aθηνα
μονο με πιστωτικη !

δε θα διατιθεται σε dvd / usb flash κλπ ...

καλα ειναι δυνατον ?

εγω δεν εχω πιστωτικη ...

ουτε χρεωστικη ουτε θελω

θελω να παρω το dvd και να το εγκαταστησω

αλλα η αππλε αποφασισε οτι ειναι μπαναλ τα dvd

( clean install για οσους θελουν φανταζομαι φορματ σε snow leopard μετα lion )

Εδω και καιρο ειναι μπαναλ το dvd, εγω στο λαπτοπ μου το εβγαλα κι εβαλα δευτερο δισκο.

Γινεται και clean install , μεσω usb flash, usb δισκο κλπ.

Μην ανυσηχεις , τροπος θα βρεθει και για σενα...

ναι αλλα ενα λειτουργικο σε dvd μπορουσαν να το βγαλουν

αφου ολα τα μακ εκτος των air εχουν dvd

η αληθεια ειναι οτι δεν χρησιμοποιω dvd κι εγω

αλλα αν ειναι δυνατον

το snow leopard πως το βγαλε κανονικα σε δισκακι ?

( αν το βγαλει σε usb stick παω πασο αλλα αν ειναι μονο στο mac app store )

αυτη η εταιρεια γινεται ολο και πιο ιδιοτροπη
σε λιγο θα βγαλει τους δισκους και θα τα αποθηκευουμε ολα στο cloud

σαν το chromebook

εν πασει περιπτωσει θα το χρειαστω ?

γιατι αν ειναι να μην το χρειαστω ( αν δεν το απαιτουν ορισμενες εφαρμογες itunes κλπ )

δε με ενδιαφερει ...

Προς το παρον, και για αρκετο καιρο δε θα το χρειαστεις.

Αργοτερα βλεπεις....

Αλλα ετσι κι αλλιως , στο εξωτερικο τουλαχιστον, κανεις πια δε μεταχειριζεται μετρητα, κι εδω ετσι θα γινει σε λιγο (ηδη, το macbook pro δε μπορουσα να το παρω μετρητα, μονο με καρτα!).

Απο insomnia.gr

Πως φτιάχνουμε ένα boot DVD (ή USB) με το OS X Lion που κατεβάσαμε από το Mac App Store:

Παράθεση
Need to Burn a Lion Boot Disc?
Purchase and download Lion from the Mac App Store on any Lion compatible Mac running Snow Leopard.
Right click on “Mac OS X Lion” installer and choose the option to “Show Package Contents.”
Inside the Contents folder that appears you will find a SharedSupport folder and inside the SharedSupport folder you will find the “InstallESD.dmg.” This is the Lion boot disc we have all been waiting for.
Copy “InstallESD.dmg.” to another folder like the Desktop.
Launch Disk Utility and click the burn button.
Select the copied “InstallESD.dmg.” as the image to burn, insert a standard sized 4.7 GB DVD, and wait for your new Lion Boot Disc to come out toasty hot.

Αρα, πολυ απλα, δινεις σε καποιον 25$ και σου κατεβαζει το Lion !
Meta το παιρνας σε dvd και εισαι κομπλε ....

Το Lion μπορεί να έχει το "κακό" να το πληρώνεις με πιστωτική (μιλάμε για 29$ τώρα) αλλά

Μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση σε όλους τους υπολογιστές που διαθέτεις !!

29$ για όλα. Πολλοί έχουν και σταθερό και φορητό. Πλέον δεν υπάρχει family pack.

Επίσης το Lion Server στην τιμή των 50$ !

Τι να πρωτο-κουοτάρω.. :D

Λοιπόν, με τη σειρά:

- Spyrmak, παίζει να είσαι ο μόνος πελάτης της Apple παγκοσμίως που δεν έχει πιστωτική κάρτα. Αν το μάθει ο Jobs θα σε σβήσει από πελάτη. Το νου σου.. :p

- Όσο για τα DVD εγκατάστασης, και η Microsoft τα έχει καταργήσει εδώ και χρόνια για τους μεγάλους πελάτες. Μπαίνεις στο site και τα κατεβάζεις.. Βέβαια στην περίπτωση της MS αυτό συνοδεύτηκε και με μείωση τιμής της τάξης των 30 (δεν είναι απαραίτητο πια να αγοράσεις το CD kit).

- Η Apple σαν εταιρεία ανέκαθεν ήταν πολύ ιδιότροπη. Δεν άρχισε τώρα. Αυτό μάλιστα την κάνει αγαπητή σε μεγάλη μερίδα των πελατών της.

[south park mode on]Mα στις αναβαθμισεις του ITunes δεν αναφερει ρητα στους ορους οτι υποχρεουνται οι κατοχοι mac/iphone να έχουν πιστωτική κάρτα?Ζητάει και επιβεβαίωση κιόλας γιαυτό.Kαλο ειναι να προσεχουμε σε τι κανουμε agree ...[south park mode off] :grinning-smiley-043

Δλδ δεν θα έχει έκδοση lion for students, lion for programmers, lion for desk users, lion for all users, lion for servers κτλ, με την κάθε μία να είναι σε άλλη τιμή ; :grinning-smiley-043

Τι να πρωτο-κουοτάρω.. :D

Λοιπόν, με τη σειρά:

- Spyrmak, παίζει να είσαι ο μόνος πελάτης της Apple παγκοσμίως που δεν έχει πιστωτική κάρτα. Αν το μάθει ο Jobs θα σε σβήσει από πελάτη. Το νου σου.. :p

Δεν ειναι υποχρεωτικο να δηλωσεις πιστωτικη καρτα αν δεν θες στο apple account σου. Απλα θελει συγκεκριμενο τροπο. Πχ. εγω εχω και δευτερο apple id με αμερικανικη διευθυνση για να κατεβαζω καποιες δωρεαν εφαρμογες που υπαρχουν μονο στο US appstore.

Απάντηση: Re: Lion μονο με πιστωτικη στο mac app store

Aυτο ειναι οντως ενα πολυ θετικο του mac os...
Απο την αλλη, σας πριζωνει να αγορασετε αλλους δυο! :grinning-smiley-043

Εμενα με βολευει μια χαρα με δυο macbook και ενα mac mini στο σπιτι! :grinning-smiley-043

Τα κανει αυτα η apple, θυμαμαι ηταν περιεργο οταν καταργησε το φλοπυ (οχι οτι ειχε καμμια αξια γιατι ειχαν βγει τα zipdrives).
με προβληματιζει ομως το γεγονος μηπως γινει καμμια στραβη (πχ πεσει το internet στη μεση της εγκαταστασης, στην ελλαδα ζουμε). Τι κανουμε τοτε?
εδω οταν γινεται εγκατασταση απο δισκακι σου λεει να εισαι στο ρευμα