Λήψη καναλιών mpeg4 με δέκτη mpeg2 σε Windows XP

Sotos183

New member
25 December 2009
47
Αθήνα, Χανιά
Καλημέρα παιδιά,
στον υπολογιστή μου έχω εγκατεστημένα τα Windows XP, επίσης διαθέτω και τον εξωτερικό δέκτη usb της Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 320e το οποίο επίσημα υποστηρίζει mpeg2 κανάλια.
Γίνεται με κάποιο πρόγραμμα ή με κάποιον άλλο τρόπο (με τους κατάλληλους codecs ίσως) να μπορέσω να δω τα κανάλια, της Digea, που εκπέμπουν σε Mpeg4;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλημέρα παιδιά,
στον υπολογιστή μου έχω εγκατεστημένα τα Windows XP, επίσης διαθέτω και τον εξωτερικό δέκτη usb της Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 320e το οποίο επίσημα υποστηρίζει mpeg2 κανάλια.
Γίνεται με κάποιο πρόγραμμα ή με κάποιον άλλο τρόπο (με τους κατάλληλους codecs ίσως) να μπορέσω να δω τα κανάλια, της Digea, που εκπέμπουν σε Mpeg4;

Ευχαριστώ προκαταβολικά
φιλε αποτι ξερω,θα μπορεις να δεις τα καναλια της digea αφου ρολο παιζει το oτι η καρτα σου ειναι dvb-t.οποτε αφου και η digea θα εκπεμπει με αυτο το προτοκολο θα εισαι κομπλε.το μονο που χρειαζεσαι ειναι codecs mpeg4 στο pc σου.

Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα αλλά για Mac. Έχω δέκτη USB DVB-t, με τον οποίο πιάνω τα ψηφιακά της ΕΡΤ με το eyeTV. Είμαι περίεργος αν με το ίδιο hardware θα μπορώ να πιάνω και τα MPEG-4.

Last edited:
Δηλαδή μόνο με το Windows Media Center θα μπορω να βλεπω digea; Εάν εγκαταστήσω τους codecs δεν θα μπορεί και το πρόγραμμα της Pinnacle να τους χρησιμοποιεί;

Βάλε το CyberLink PowerCinema 6,έχει ενσωματωμένα codec και δυνατότητες multimedia

Επισης υπαρχει και αυτο
http://www.blazevideo.com/hdtv-player/

αν το στικακι σου υποστηριζει DVB-T, παιζει και MPEG2 και MPEG4, απλα μερικα "μαμα" προγραμματα TV ή τα windows σε μερικες περιπτωσεις δεν εχουν τα καταλληλα codecs.

Εγώ θα πρότεινα Windows Media Center + TV Pack γιατί είναι το πιό βολικό . Κ , ανάλογα την έκδοση των Windows που έχεις [x86/x64] , ανάλογο K-Lite Codec pack . Είναι το πιο βολικό....

Για τους χρήστες Mac επιβεβαιώνω ότι το eyeTV λαμβάνει κανονικά και τα MPEG-4 εκτός από τα MPEG-2.

Αναφέρεσαι πάντα στο 250 plus? Γιατί το δοκίμασα και δεν έπιανε τα mpeg4.. Ισως πρέπει να το ξαναψαξω...