Λίστα Αγαπημένων, διαγραφή εγγραφών και plugin για σταμπάρισμα κωδικ/νων καναλιών!!!

corduroy27

New member
22 November 2007
94
Αθήνα/Ελλάδα
Όπως είχα πει λίγες μέρες νωρίτερα, ανέλαβα και σέταρα για λογαριασμό φίλου έναν dreambox DM800 HD Pro.
Δοκίμασα διάφορα Images και κατέληξα στο πιο πρόσφατο Nemesis για SIM 2.01 SSL#84

Το παιδί είναι ικανοποιημένο από τον δέκτη αλλά έχει κάποιες απορίες και από τη στιγμή που δε τον έχω πια στα χέρια μου,
θα ήθελα την βοήθειά σας σε 3 πραγματάκια...

1. Πως γίνεται να προσθέσουμε κανάλια στα αγαπημένα;
Από τον δέκτη δεν κατάφερε να το κάνει. Είναι απαραίτητο κάποιο Software διαχείρισης καναλιών από PC;
Μου φαίνεται περίεργο να μη γίνεται να φτιάξεις λίστα(ες) αγαπημένων από τον ίδιο τον δέκτη!!!

2. Πως γίνεται η διαγραφή εγγραφών;
Όσο περίεργο κι αν φαίνεται. Ισχυρίζεται ότι ΔΕΝ μπορεί να κάνει διαγραφή κάποιας εγγραφής,
αν πρώτα δε την αναπαράγει και την φτάσει ως το τέλος της!!! (έστω σε γρήγορη κίνηση)

3. Υπάρχει κάποιο Plugin που να εμφανίσει κάποιο σύμβολο στη λίστα καναλιών για τα κωδικοποιημένα κανάλια;
Και οι ποιο απλοί δέκτες, (FTA), σταμπάρουν τα κλειδωμένα κανάλια, ώστε να μην κάνεις "άσκοπο" zapping...

1. Πας πάνω στο κανάλι στη λίστα που είναι χύμα, πατάς μενού και πατάς την επιλογή "Προσθήκη σε μπουκέτο". Κάπως έτσι το αναφέρει. Για να φτιάξεις φάκελο πας αγαπημένα, μενού, νέο μπουκέτο. Δίνεις το όνομα που θες και πατάς οκ!

2. Πατάς το κουμπάκι video, σου βγάζει τις εγγραφές. πας πάνω από αυτή που θες να σβήσεις, πατάς menu και υπάρχει η σχετική επιλογή για διαγραφή!

3. Δυστυχώς δεν ξέρω κάποιο !

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, αν και τα είδα όλα αυτά όταν χειρίστηκα ο ίδιος τον δέκτη.
Για το θέμα των μπουκέτων-αγαπημένων, προτείνω, (αν υπάρχει τοπικό δίκτυο), την επεξεργασία τους με το πολύ καλό
Dream Control Center (DCC), στην κατηγορία Settings του προγράμματος. Πολύ πιο γρήγορη και πρακτική δημιουργία-τακτοποίηση των μπουκέτων-καναλιών στα αγαπημένα.
Το μόνο που δε γίνεται σωστά είναι να κάνεις μετονομασία σε κάποιο κανάλι, (π.χ. της ΒΟΥΛΗΣ λόγω της λάθος εμφάνισής του στον δέκτη).
Αν το κάνεις, τότε παραδόξως δεν έχεις πρόσβαση σε αυτό, ενώ αντί για την ονομασία που έχεις επιλέξει, εμφανίζεται στη λίστα του δέκτη ένα <n/a>

Σχετικά με τα κλειδωμένα τώρα, αν και λίγο περίεργο να μην υπάρχει κάτι, τουλάχιστον υπάρχει η επιλογή να επιλέξεις μόνο τα FTA κανάλια
πατώντας, (στην λίστα καναλιών), το πράσινο κουμπί, που εμφανίζει τις λίστες ανά δορυφόρο.
Βέβαια δεν υπάρχει επιλογή για το αντίθετο, (δηλαδή για εμφάνιση μόνο των κλειδωμένων).

Τέλος πάντων. Αν βρει κάποιος κάτι, ας το ποστάρει εδώ αν το θυμηθεί.
Και πάλι ευχαριστώ.

Last edited: