Ληστείες... Πως καταντήσαμε έτσι?

more peers

AVClub Fanatic
24 April 2009
20,166
Αθήνα
Πριν από λίγο μου τηλεφώνησε η γυναίκα μου και ακουγόταν με άσχημη διάθεση...

Αφού είπαμε τα δικά μας τη ρώτησα αν συμβαίνει κάτι...

Μου είπε ότι είναι κάπως από το πρωί...

Τι συνέβηκε...

Εδώ και καιρό μου έχει πεί ότι στο metro στο Σύνταγμα υπάρχουν κάποιο τσαντάκηδες οργανωμένοι και του έχει δεί να κλέβουν και μάλιστα οργανωμένα... Κάποιος καλύπτει άλλοι κρατάνε τσίλιες και άλλος κλέβει!

Σήμερα το πρωί έτυχε να ξαναδεί κάποιον "εν ώρα εργασίας"... αλλά την είδαν και αυτοί και σταμάτησαν... Κάποιος από αυτούς την έβρισε χυδαιότατα μέσα στο κόσμο, χωρίς η ίδια να πεί τίποτα (πριν ή μετά)...

Στο παρελθόν έχει ενοχλήσει πολλές φορές τους security του metro και τα γκισέ, αναφέροντας το γεγονός ότι κάποιοι συγκεκριμένοι κλέβουν τον κόσμο, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα! Σήμερα δεν το ανέφερε, αλλά είναι σίγουρη ότι την έχουν σταμπάρει και πολύ δύσκολα θα πειστεί να ξανακατέβει στο σύνταγμα ή στους γειτονικούς σταθμούς... προφανώς έχει τρομοκρατηθεί... αν και δεν το παραδέχεται...

Εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο και την συμβούλεψαν να πάει στην αστυνομία, αλλά φοβάται την όλη διαδικασία...

Τι πρέπει να γίνει τελικά...

Έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες, τους ξέρουν πλέον με το όνομά τους, βρίσκονται σε περιορισμένο κλειστό χώρο και δεν τους πιάνουν... Οι ίδιοι δε έχουν αποθρασυνθεί πλέον, υβρίζοντας ανοιχτά όσους αντιδρούν ή τους χαλάν την πιάτσα....

Τι πρέπει να γίνει??? Τόση αναλγησία πια???

Μιλάμε για ληστές Στέργιο... Η γυναίκα μου φοβάται για την σωματική της ακεραιότητα..., μην την παρακολουθήσουν... χίλια δυό...

Τώρα που μπήκε το πρόβλημα σπίτι μου... λέω να κάνω και άλλα πράγματα... Όχι προσωπικά... αλλά ξέρω κάτι καλόπαιδα που διατίθενται να με εξυπηρετήσουν με την κατάλληλη αμοιβή!!!

Θα είμαι παράνομος φαντάζομαι, ε?

Μιλάμε για ληστές Στέργιο... Η γυναίκα μου φοβάται για την σωματική της ακεραιότητα..., μην την παρακολουθήσουν... χίλια δυό...

Τώρα που μπήκε το πρόβλημα σπίτι μου... λέω να κάνω και άλλα πράγματα... Όχι προσωπικά... αλλά ξέρω κάτι καλόπαιδα που διατίθενται να με εξυπηρετήσουν με την κατάλληλη αμοιβή!!!

Θα είμαι παράνομος φαντάζομαι, ε?

Φυσικά θα είσαι παράνομος.

Στο Αμέρικα σε πολλές πολιτείες αν μπει κλέφτης στο σπίτι σου, κινδυνεύσει η σωματική σου ακεραιότητα και τον καθαρίσεις δεν έχεις κυρώσεις.

Εδώ πρέπει να αποδείξεις ότι ήσουν σε άμυνα αλλά τη φυλακή δε τη γλυτώνεις.

Η πολλή δημοκρατία μας έχει φάει.

Θα ήθελα πολύ να βρω τρόπο να αποκτήσω κανα 2 taser για το αυτοκίνητο...

Καμερες σεκιουριτι δεν εχει το μετρο ??

Ερε μασες που πεσανε παλι....

Νικο, γενικως, παμε απο το κακο στο χειροτερο.....

Το κακό είναι ότι μιλούσαν καλά Ελληνικά... Αν ήταν σίγουρα ξένοι θα μπορούσαν να ενεργήσουν άλλοι παράνομοι και for free...

εκεί μας κατάντησαν... Να αυτοδικήσουμε για να προστατευτούμε...

Αν υπάρχει κάποιος αστυνομικός στο forum και μπορεί να με κατευθύνει για νόμιμες ενέργειες που μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα παρακαλώ ας μου στείλει pm...

οι καλές εποχές που δεν φοβόσουν να βολτάρεις ή να πας αμέριμνος στην δουλειά σου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Το μεγάλο κακό είναι οτι την έχουν "σταμπάρει" όπως λες.

Κρίμα για τα χάλια μας...

Απάντηση: Re: Ληστείες... Πως καταντήσαμε έτσι?

Καμερες σεκιουριτι δεν εχει το μετρο ??

Ερε μασες που πεσανε παλι....

Νικο, γενικως, παμε απο το κακο στο χειροτερο.....

Τι κάμερες βρε Ντίνο... Τους έχει περιγράψει και σαν πρόσωπα και που κάθονται τη συγκεκριμένη ώρα και πως κινούνται και πόσοι περίπου είναι...

τι άλλο πρέπει να γίνει? Να πάει με την αστυνομία μεταμφιεσμένη και να δείχνει με το δάχτυλο? Για όνομα του Θεού δηλαδή...

Μου είπε ότι σε όλη τη διαδρομή μέχρι τη δουλειά της σήμερα κοιτούσε πίσω μην την παρακολουθούν...!!!

TΩΡΑ εαν σας πω τι έχω κάνει εγώ σε αυτούς

και θα μπαναρίστω και θα φάω αυτόματα 5 χρόνια φυλακή ... για αυτοδικία

μην παίρνετε θάρρος όμως , ο καλύτερος από την περίφημη νέα γενιά επαγγελματιών είναι σιδερωμένος απο 20σαρι σουγιά μέχρι κανόνι ...

μακριά και αλάργα !!! μην δίνεται σημασία στις προκλήσεις τους , είναι μέρος της δουλειάς ...

TΩΡΑ εαν σας πω τι έχω κάνει εγώ σε αυτούς

και θα μπαναρίστω και θα φάω αυτόματα 5 χρόνια φυλακή ... για αυτοδικία

μην παίρνετε θάρρος όμως , ο καλύτερος από την περίφημη νέα γενιά επαγγελματιών είναι σιδερωμένος απο 20σαρι σουγιά μέχρι κανόνι ...

μακριά και αλάργα !!! μην δίνεται σημασία στις προκλήσεις τους , είναι μέρος της δουλειάς ...

Βασίλη, παρ' ότι είμαι πολύ κατά στο θέμα αυτοδικίας, αν χειροτερέψουν τα πράγματα και δεν μπορεί να δοθεί νόμιμη και ασφαλής λύση...

Οι συγκεκριμένοι δεν τα βάζουν με άντρες... μόνο με γυναίκες...
άμα έχεις και παιδί... καταλαβαίνεις...

Υπάρχει και η άλλη λύση
Μαζευόμαστε καμιά 20αριά εθελοντές εδώ στο forum (δηλώνω πρώτος) ,αρματωνόμαστε σαν αστακοί και κατεβαίνουνε να καθαρίσουμε τον σταθμό απο τα αποβράσματα :furious3:.
Και άσε τους μπάτσους να κόβουν καμιά κλήση στα παρκαρισμένα μας αυτοκίνητα...

Υπάρχει και η άλλη λύση
Μαζευόμαστε καμιά 20αριά εθελοντές εδώ στο forum (δηλώνω πρώτος) ,αρματωνόμαστε σαν αστακοί και κατεβαίνουνε να καθαρίσουμε τον σταθμό απο τα αποβράσματα :furious3:.
Και άσε τους μπάτσους να κόβουν καμιά κλήση στα παρκαρισμένα μας αυτοκίνητα...

Και γιατί να μην στείλω άλλους παρανόμους???

Βασίλη, παρ' ότι είμαι πολύ κατά στο θέμα αυτοδικίας, αν χειροτερέψουν τα πράγματα και δεν μπορεί να δοθεί νόμιμη και ασφαλής λύση...

Οι συγκεκριμένοι δεν τα βάζουν με άντρες... μόνο με γυναίκες...
άμα έχεις και παιδί... καταλαβαίνεις...

μπά μην το λές ... έχουν ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ , τις προάλλες στο Γκύζη ο κολλητός μου ο φαρμακοτρίφτης περιμένοντας την γυναίκα του αντιμετώπισε ακριβώς το ίδιο περιστατικό !! .. τι κοιτάς μωρή αδερφή !! θες να σε γαμ@@@ ρε πουσ@@ κτλ κτλ ..

η λεπτομέρεια που σκοτώνει είναι οτι κολλητός είναι 120 κιλά 1.92 ... :flipout: έπεσε μπινγκο ο αλητάμπουρας
με 20ετη εμπειρία στο κέντρο της Ομονοίας με βραδινές βάρδιες σε φαρμακείο :afro:

τον κατατσάκισε και κατόπιν τον παρέδωσε στους μπάτσους

άλλα επαναλαμβάνω μην διανοηθείτε να κάνετε κίνηση εναντίον τους , είναι τουλάχιστον βλακώδη να μπλέξεις με τέτοιο κόλπο

έχουν δει τα ματάκια μου ...

Συγνωμη ακομα δεν εχεις παει στην αστυνομια ?

Γνωμη μου ειναι να απευθυνθεις στην υπηρεσια σεκιουριτυ του μετρο αλλα και στην υπηρεσια δημοσιων σχεσεων που εχουν κατ´αρχην γνωστοποιωντας τους το γεγονος παραλληλα με την αστυνομια . Και να ξερουν και οι δυο οτι πηγες το θεμα στον αλλον.Για να μην διανοηθουν να το κουκουλωσουν.

πάντως έχω δει και το εξής κορυφαίο ...

το αμάξι για πολλοστή φορά ανοιγμένο ρημαγμένο ( 9 φορές παρακαλώ σε 1 χρόνο ) και συνάμα κλήση για παρκάρισμα από δημοτομπατσο :flipout::flipout: και δαρμένος και ...

να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω ?

οι εργαζόμενοι ως σεκιουριτάδες στο μετρό, τι εκπαίδευση έχουν ??

μήπως είναι από τις προσλήψεις που προκαλούν γέλια ??

μπορούν να επέμβουν ?? ή απλώς καλούν την αστυνομία ?? οπλοφορούν ??

Συγνωμη ακομα δεν εχεις παει στην αστυνομια ?

Γνωμη μου ειναι να απευθυνθεις στην υπηρεσια σεκιουριτυ του μετρο αλλα και στην υπηρεσια δημοσιων σχεσεων που εχουν κατ´αρχην γνωστοποιωντας τους το γεγονος παραλληλα με την αστυνομια . Και να ξερουν και οι δυο οτι πηγες το θεμα στον αλλον.Για να μην διανοηθουν να το κουκουλωσουν.

To κατάγγειλε η γυναίκα μου σe υπεύθυνους στο metro άλλη φορά...
Σήμερα δεν τόλμησε μήπως και την παρακολουθούν...

Στην αστυνομία τι να πεί? Κλέφτες στο metro με βρίσανε?

Αν πάει με την αστυνομία εκεί την βάψαμε... δεν γίνονται αυτά Ναθ...

Η ενδεδειγμένη λύση είναι η κίνηση στην αστυνομία και κοινοποίηση και στην εταιρεία. Αν δεν βγεί τίποτα τότε troktiko blospot και γενικότερα κράξιμο.

Αν και είναι δελεαστική η ιδέα της "παρέας" για το ξυλοφόρτωμα, αλοίμονο αν καταφύγουμε σε τέτοια μέτρα. Θα γίνουμε Σικάγο του 30 όπου ο καθένας θα έχει και από 5 bodyguards μαζί του....

Το θέμα σου είναι να ηρεμήσεις την σύζηγο πρώτα (και να στείλεις τα παιδιά να μάθουν αυτοάμυνα ΙΜΗΟ...).Κανα φίλο μπάτσο δεν ξέρει κανείς στην οικογένεια?

το Σάββατο το βράδυ πάρκαρα ενα Smart που έχω στην Βαρβάκειο για 2-3 ώρες.
Γυρισα, το ανοίγω και το είδα ανω-κάτω μέσα, δεν βρήκαν τιποτα και ακομα δεν μπορώ να καταλάβω πως το άνοιξαν, αφού το είχα κλειδώσει και δεν εσπασαν τζάμι.

Και για να κλείσει ωραία η εβδομάδα, σημερα το πρωί λήστεψαν τον πατέρα μου στην Γούναρη, ντάλα μέρα στον Πειραιά, πάει ενας του μιλάει την ώρα που έμπαινε και ο αλλος απο πίσω πήγε και του αρπαξε την τσαντα...
Και το χειρότερο είχε 500ε μέσα να πληρώσει εναν λογαριασμό..

Και ο πατέρας μου παρότι 60+, πολυ καλοστεκούμενος, δεν τολμάς εύκολα να τα βάλεις μαζί του.

Πραγματικά, εχουν αγριέψει εκεί εξω τα πράγματα.