LKV372 Pro HDMI Extender with Loop-out IR

Timos71

New member
26 July 2016
59
Γεια σας..
Ενδιαφέρομαι για την αγορα ενος hdmi extender ώστε να μπορω να βλέπω σε περισσότερες τηλεοράσεις ote αλλα και nova γιατι μου εχει σπασει τα νευρα το αναλογικο modulator που έχω.
Βρήκα αυτό http://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_274749.html το οποιο λεει οτι υποστηρίζει μεχρι 60m.. Το έχει δοκιμασει κανείς αυτό ή καποιο παρόμοιο.. θα κάνει δουλεια;
Επίσης δουλευει αποκλειστικα με cat6 ή μπορει να δουλέψει με cat 5e;
Ευχαριστώ.

Έχω αγοράσει 2 τέτοια σετ από ebay. Τα χρησιμοποιώ εδώ και 6 - 7 μήνες περίπου. Η καλωδίωση μου είναι cat6 σε τοπολογία αστέρα από το πατάρι προς τα δωμάτια. Η απόσταση των καλωδίων δεν είναι πάνω από 15 - 20 μέτρα (τουλάχιστον προς το σαλόνι που είναι το πιο μακρινό μου σημείο). Η εικόνα είναι άψογη. Ο τηλεχειρισμός έχει ένα πολύ ανεπαίσθητο delay, το οποίο όμως σε μένα δεν είναι εκνευριστικό. Κάνα δυο φορές μου κόλλησε το ένα από αυτά, αλλά μόλις πάτησα το κουμπί του reset επανήλθε στην ορθή του λειτουργία. Τώρα, όσον αφορά μεγαλύτερη απόσταση καλωδίου ή καλώδιο cat5, δεν γνωρίζω να σου πω αν παίζει. Σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την λειτουργία τους. Τελευταία προσανατολίζομαι προς κάποιο HDMI modulator προκειμένου να δώσω λύση προς όλα τα δωμάτια, οπότε κάποια στιγμή θα βγουν εκτός λειτουργίας.

Ενδιαφερομαι και εγω για κατι παρομοιο...
Θα περαστει ουτως ή αλλως καινουρια καλωδιωση CAT6 (μονή ή διπλη) απο εναν δορυφορικο δεκτη προς μια TV που βρισκεται περιπου 20 μετρα μακρια.

Εχω βρει δυο τυπους στο ebay, αυτον που συζητατε (ιδια συσκευη, εδω στο ebay UK) και ενα αλλο σετακι που χρησιμοποιει δυο καλωδια UTP και δεν χρειαζεται τροφοδοτικο.

Θα προτιμουσα να γλιτωσω τα τροφοδοτικα, αλλα αναρωτιεμαι αν ειναι εξισου αξιοπιστο και απροβληματιστο στην λειτουργια του το δευτερο σετ, σε σχεση με το πρωτο που εχει δοκιμαστει και δουλευει καλα, με βαση την παραπανω μαρτυρια...