lnb για κινητο κατοπτρο

cupraman21

New member
27 April 2011
9
καλησπερα παιδια εχω ενα gibertini OP125L με polar mount και actuator ...θα ηθελα να ρωτησω ποιο lnb κανει ωστε να παρω το καλυτερο δυνατο σημο που γινεται....φοραω ενα sharp παλιο πανω..δοκιμασα και ενα mti ap8-t2nrc high line αλλα ειχε 5-7% σημα λιγοτερο στα καναλια σε σχεση με το lnb sharp!!!για πειτε μου τι lnb ειναι καλο και κανει για κινητο με gibertini OP125L?ευχαριστω!!!

Όλα τα lnb δεν έχουν τα ίδια αποτελέματα σε διαφορετικά κάτοπτρα.
Είναι πως θα ταιριάξει το lnb στο πιάτο.

Αν δεν κάνω λάθος στα gibertini ταιριάζουν ορισμένα lnb καλύτερα.
Καλύτερα να σου απαντήσουν όμως αυτοί που έχουν gibertini ,μια και εγώ δεν έχω.

Εγώ στο Gibertini OP120 το καλύτερο αποτέλεσμα το είχα με το Invacom Quad, αλλά το συγκεκριμένο είναι αρκετά ακριβό.

Με το inverto black ultra που έχω στο κάτοπτρο αυτή τη στιγμή , είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος .
Δεν έχω βρει κάτι καλλίτερο .

Είχα πάρει κι εγώ το Inverto Black Ultra Quad. Συγκριτικά με το Invacom Quad, ήταν λίγο χειρότερο σε μερικές πολύ αδύναμες συχνότητες, ενώ ήταν αρκετά χειρότερο στις συχνότητες του 1H όπου βελτιωνόταν αν γυρνούσε το skew όπως πρέπει να είναι για τους Astra (όμως στο κινητό δε μπορείς να το έχεις έτσι).

Το καλύτερο θα ήταν το σύστημα με το φτηνότερο lnb και έναν ρότορα για το lnb ώστε να προσαρμόζει τα επίπεδα της πόλωσης χωριστά σε κάθε δορυφόρο (διαφορετικό skew)....αυτό που γινόταν παλιά δηλαδή (πριν 10 χρόνια και βαλε) και καταργήθηκε χάριν ευκολίας και κόστους με τα universal LNB!

φιλε δοκιμασα σε αυτο το πιατο και τo διπλο και το μονο inverto black γιατι ειχα ακουσει τοσα πολλα γι αυτα,μεγαλη φολα τα χειροτερα που εχω δοκιμαση μεχρι τωρα ακομα κλαιω τα λεφτα τα mti lnb 10ετιας ειναι πολυ καλυτερα invacom και παλι invacom ακριβα αλλα καλα στο ορ 120 εχω μονο και στο αρις 2,40 παλι invacom quad κορυφες και τα δυο τα εχω τοσα χρονια δε εχω βρει κατι καλυτερο

Re: Απάντηση: lnb για κινητο κατοπτρο

φιλε δοκιμασα σε αυτο το πιατο και τo διπλο και το μονο inverto black γιατι ειχα ακουσει τοσα πολλα γι αυτα,μεγαλη φολα τα χειροτερα που εχω δοκιμαση μεχρι τωρα ακομα κλαιω τα λεφτα τα mti lnb 10ετιας ειναι πολυ καλυτερα invacom και παλι invacom ακριβα αλλα καλα στο ορ 120 εχω μονο και στο αρις 2,40 παλι invacom quad κορυφες και τα δυο τα εχω τοσα χρονια δε εχω βρει κατι καλυτερο

Συμφωνω μαζι σου για τα Invacom ομως θα οφειλαν τοσα χρονια να εχουν φτιαξει το προστατευτικο το οποιο μετα απο μερικα χρονια θαμπωνει με αποτελεσμα να μειωνετε η ευαισθησια του!