LNB Hi-Definition

Γιάννης Μπράβος

Established Member
12 July 2006
270
Καλημέρα σε όλους

Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με τα LNB “Hi-Definition” που διαφημίζονται, είναι θέμα ουσίας με πραγματικές διαφορές από τα απλά LNB ή η διαφοροποίηση είναι θέμα μάρκετινγκ και προώθησης στην αγορά;

Περεταίρω δε, μια και είμαι σε φάση εγκατάστασης συστήματος λήψης Hi-Definition τι προτείνεται για τετραπλά LNB;

Ευχαριστώ

Δεν μπορώ να μιλήσω εντελώς τεχνικά αλλά πιστεύω πως είναι μύθος για να στο πουλήσουν παραπάνω.
Το αν θα πιάσεις HD εξαρτάται από τον δέκτη σου.
Το τετραπλό LNB τι το θές?Θα έχεις παραπάνω από έναν δέκτες?
Ξεκαθάρισε μας τι θες να κάνεις για να σου πούμε...

Ετσι πίστευα και εγώ. Το τετραπλό το θέλω γιατί θα κατεβάσω τρείς καθόδους προς τρείς δέκτες. Το πιάτο είναι wave frontier και θα βάλω επάνω 8 LNB.

Οπότε λογικά αν θές να κατεβάσεις όλους τους δορυφόρους σε όλους τους δέκτες θα θέλεις 8 quad lnb...

Απάντηση: Re: LNB Hi-Definition

Ακριβώς, και η μία έξοδος δεν θα χρησιμοποιηθεί.

Δεν έχω lnb, είναι νέα εγκατάσταση και δέκτης, έχω ήδη τους δύο δέκτες με διπλά lnb μόνο για 19,2 και 13, οπότε θα αγοραστούν νέα και τείνω για MTI, αλλά ποιά; Τα 0.1, τα 0.2, έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πεί την εμπειρία που είχε;

Οπότε λογικά αν θές να κατεβάσεις όλους τους δορυφόρους σε όλους τους δέκτες θα θέλεις 8 quad lnb...

Αν μπορείς παίρνεις τα πιο ακριβά , αλλιώς πας σε αυτά που αντέχεις ...
Δυστυχώς το wavefrontier είναι μικρό για να έχουμε απαιτήσεις , οπότε μαζί με ένα καλό lnb θα βγάλεις καλύτερα αποτελέσματα ... Βέβαια καλύτερα αποτελέσματα έχεις με μεγαλύτερο πιάτο...