- 28 November 2008
- 607
Δινω την G25 της Logitech ( http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/wheels/devices/131&cl=us,en?section=features ) :bigcry:

-Με paddles πισω απο το τιμονι για αλλαγες ταχυτητων με τον πλεον συγχρονο τροπο...
-Με ξεχωριστο συστημα χειροκινητων αλλαγων ταχυτητων σε σχημα Η...
-Με δυνατοτητα σειριακων αλλαγων ταχυτητων ( up & down το λεβιε )...
-Mε 3 pedals (γκαζι+φρενο+συμπλεκτη)...
-Με μεταλικα ανθεκτικοτατα pedals ( σε αντιθεση με τα πλαστικα που διαθετει η συντριπτικη πλειοψηφια του ανταγωνισμου )...
-Με δερματινο ποιοτικοτατο τιμονι...
-Με δυνατοτητα ρυθμισης της περιστροφης του τιμονιου εως και 900 μοιρες ( αναλογα με τα γουστα και το παιχνιδι )...
-Με ενεργο force feedback ( με 2 μοτερ ) για την τελεια αισθηση και μεταδοση των κραδασμων που θα ειχε ενα κανονικο οχημα...
-Με δυνατοτητα δημιουργιας διαφορετικων προφιλ αναλογα με τα γουστα του καθενος και το παιχνιδι..
-Με πολλα προγραμματιζομενα κουμπια και φυσικα τον κλασικο σταυρο D-Pad...
-Με συμβατοτητα με PC και παιχνιδομηχανες ( Playstation 2 & Playstation 3 )...
-Με τη γνωστη ποιοτητα κατασκευης της Logitech...
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.
Για να προλαβω τις ερωτησεις, τη δινω γιατι εδω και ενα χρονο καθεται και δεν εχω παιξει ΚΑΘΟΛΟΥ. :frown:
Μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα οτι ειναι κριμα να καθεται και να χανει την αξια της εφοσον δεν εχω πλεον χρονο και διαθεση να ασχοληθω. :frown:
Η ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10-15 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΝΩ 140 .
ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ PM.

-Με paddles πισω απο το τιμονι για αλλαγες ταχυτητων με τον πλεον συγχρονο τροπο...
-Με ξεχωριστο συστημα χειροκινητων αλλαγων ταχυτητων σε σχημα Η...
-Με δυνατοτητα σειριακων αλλαγων ταχυτητων ( up & down το λεβιε )...
-Mε 3 pedals (γκαζι+φρενο+συμπλεκτη)...
-Με μεταλικα ανθεκτικοτατα pedals ( σε αντιθεση με τα πλαστικα που διαθετει η συντριπτικη πλειοψηφια του ανταγωνισμου )...
-Με δερματινο ποιοτικοτατο τιμονι...
-Με δυνατοτητα ρυθμισης της περιστροφης του τιμονιου εως και 900 μοιρες ( αναλογα με τα γουστα και το παιχνιδι )...
-Με ενεργο force feedback ( με 2 μοτερ ) για την τελεια αισθηση και μεταδοση των κραδασμων που θα ειχε ενα κανονικο οχημα...
-Με δυνατοτητα δημιουργιας διαφορετικων προφιλ αναλογα με τα γουστα του καθενος και το παιχνιδι..
-Με πολλα προγραμματιζομενα κουμπια και φυσικα τον κλασικο σταυρο D-Pad...
-Με συμβατοτητα με PC και παιχνιδομηχανες ( Playstation 2 & Playstation 3 )...
-Με τη γνωστη ποιοτητα κατασκευης της Logitech...
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.
Για να προλαβω τις ερωτησεις, τη δινω γιατι εδω και ενα χρονο καθεται και δεν εχω παιξει ΚΑΘΟΛΟΥ. :frown:
Μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα οτι ειναι κριμα να καθεται και να χανει την αξια της εφοσον δεν εχω πλεον χρονο και διαθεση να ασχοληθω. :frown:
Η ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10-15 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΝΩ 140 .
ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ PM.