Logitech G51 πρόβλημα

panosgk

New member
25 February 2013
2
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το forum, είμαι νέο μέλος και αυτό είναι το πρώτο μου θέμα :)

Λοιπόν, έχω τα Logitech G51 τα οποία έχουν ενα πρόβλημα που δεν ξερω τι μπορεί να είναι.

Οταν πας πανω απο την μεση την ενταση, αρχιζουν και κανουν διακοπες. Αυτο γινεται οταν ειναι και τα 2 πισω ρυθμισμενα στο full, αμα απενεργοποιησεις τα 2 πισω και τερμα να τα πας παιζουν κανονικα. Επισης αμα συνδεθουν μεσω του AUX IN με RCA παλι παιζουν κανονικα και τερμα, γιατι με αυτόν τον τρόπο σύνδεσης πάλι παίζουν μόνο τα 2.

Το πρόβλημα λογικά πρεπει να είναι στο μέρος του ενισχτυή το οποίο στελνει ήχο/ρεύμα στα 2 πίσω ηχεία, έτσι δεν είναι?

Να αναφέρω οτι τα είχα και παλιοτερα και μου εβγαλαν ακριβως το ιδιο προβλημα, ειχα εγγυηση και μου τα αντικατεστησαν με καινουρια σφραγισμενα, τα οποια μετα απο καποιο καιρό μου έβγαλαν το πρόβλημα πάλι, αλλα επειδη το παραμελησα, εληξε η εγγυηση πλέον,οποτε δεν μπορω να τα επιστρέψω.

Απο θέμα καρτας ηχου δεν ειναι, τα εχω δοκιμάσει και σε άλλη και το πρόβλημα εξακολουθεί.

Σε ενα άλλο forum που τα εχω βαλει αγγελία και γράφω οτι έχουν αυτο το πρόβλημα, μου έστειλε μήνυμα ενας χρήστης και μου είπε "να αλλάξω τους ηλεκτρολυτικούς της τροφοδοσίας και θα φτιάξει, και ζήτημα μου είπε να μου κοστίσει 5-6 ευρώ," ξέρετε αν υσχιεί κάτι τέτοιο?

Eυχαριστώ προκαταβολικά!

Η πλακετα μεσα του ενισχυτη εχει λογικα 5 ολοκληρωμενα-ενισχυτες, ενα για καθε καναλι, και 1 ή 2 ακομα για το sub. Πολυ πιθανο ειναι αυτα που ειναι για τα πισω να εχουν προβλημα. Οταν βαζεις πηγη AUX τα ηχεια δουλευουν σε στερεο, αρα δεν φαινεται το προβλημα. Επισης παρα πολυ πιθανο ειναι οπως ειπες οι πυκνωτες τροφοδοσιας αλλα ειναι περιεργο που το προβλημα φαινεται μονο στα πισω...εκτος και δεν καταλαβα καλα και διακοπες κανουν ολα τα ηχεια, σε αυτην την περιπτωση ειναι πολυ πιο πιθανο. Δεν νομιζω να ειναι δυσκολο, γιατι δεν εχω ασχοληθει με τα g51 αλλα εχω ασχοληθει πολυ με τα z5500. Αν μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο απο την πλακετα, θα μπορουσα να σου πω τι να κανεις. Πυκνωτες βρισκεις audiograde απο ebay ανετα.

Τελικά βρήκα λύση.

Ηταν χαλασμενος ο ενας δορυφορος και λογικα βραχυκυκλωνε καπου, απλα τον εβγαλα και εμεινα με 4 ηχεια και ειμαι οκ!

Ευχαριστώ παντος!!!