Logitech Harmony

Από την εμπειρία μου, όσο πιό πολλά hard buttons υπάρχουν τόσο καλύτερα για τον απλούστατο λόγο ότι καμιά οθόνη αφής δεν μπορεί να δώσει αίσθηση για "τυφλό" πάτημα που είναι απαραίτητο για γρήγορες αλλαγές.

+1
Με το pronto pro που εχω σε ορισμενες λειτουργιες δεινοπαθω.

Να ρωτησω κι εγω κατι εχω κι εγω ενα πανακι με IR control προσπαθω να το μαθω στο harmony 555 αλλα δεν.Ποση ωρα πρεπει να παταω το κουμπι γιατι ολο learning λεει μολις το παταω αλλα τιποτα μια φορα το επιασε αλλα μετα παλι τιποτα...Υπαχει κανα hint για διαρκεια και αποσταση???
Ευχαριστω

οχι πολύ κοντα (10-15εκ) και το κουμπί για 1 δεπτερόλεπτο περίπου. Αλλιώς δοκίμασε να το γράψεις RAW.

Μολις πηρα το harmony 1100...Εννοειται δε παιζεται! Καπου διαβασα οτι μπορεις να του βαλεις custom-made themes,skins κτλπ....Γνωριζει καποιος καποιο σχετικο site?

Re: Απάντηση: Logitech Harmony

Πως παει?

Σιγα σιγα αρχιζω να το φερνω στα ισια του...Το μεγαλο πλεονεκτημα σε σχεση με το 1000αρι ειναι τα 8 νεα πληκτρα(customized φυσικα) που εχεις σε καθε οθονη(με αυτο τον τροπο ουσιαστικα μπορεις να εχεις στη πρωτη οθονη ολες τις λειτουργειες που σου χρειαζονται για ολες τις συσκευες) ,καποια νεα σκληρα πληκτρα, φυσικα η ταχυτητα αποκρισης και η σταθεροτητα που δειχνει να εχει. Οπως λενε και καποιοι ειναι αυτο που επρεπε απο την αρχη να ειναι το 1000αρι.
Δειχνει και την ωρα αλλα...δεν εχει ξυπνητηρι(προς το παρον).

Παντως ,κακα τα ψεματα, πρεπει να ασχοληθεις λιγο μαζι του ωστε να το φερεις ακριβως στο σημειο που να σε βολευει(ειδικα αν εχεις πολλες συσκευες).Ηδη ομως καμια 10αρια τηλεκοντρολ που ηταν πανω στο τραπεζακι μπηκαν σε συρταρι.

Καλορίζικο!
Είμαι σίγουρος οτι είναι καταπληκτικό.
Το μόνο μειονέκτημα ίσως είναι η μικρή διάρκεια της μπαταρίας λόγω της μεγάλης οθόνης.
Εχω το 1000άρι και το είχα στο συρτάρι για αρκετούς μήνες γιατί κάποιες προσπάθειες που είχα κάνει να το ρυθμίσω σωστά δεν τα είχα καταφέρει.
Πρόσφατα όμως που ασχολήθηκα σοβαρά το ρύθμισα τέλεια και είναι άπαιχτο.
Πατάς ένα κουμπί και ρυθμίζει τα πάντα.

Τώρα που έμαθα πως ρυθμίζεται λέω να πάω κι εγώ στο ακόμα καλύτερο 1100.

Last edited:
Re: Απάντηση: Logitech Harmony

Καλορίζικο!
Είμαι σίγουρος οτι είναι καταπληκτικό.
Το μόνο μειονέκτημα ίσως είναι η μικρή διάρκεια της μπαταρίας λόγω της μεγάλης οθόνης.
Εχω το 1000άρι και το είχα στο συρτάρι για αρκετούς μήνες γιατί κάποιες προσπάθειες που είχα κάνει να το ρυθμίσω σωστά δεν τα είχα καταφέρει.
Πρόσφατα όμως που ασχολήθηκα σοβαρά το ρύθμισα τέλεια και είναι άπαιχτο.
Πατάς ένα κουμπί και ρυθμίζει τα πάντα.

Τώρα που έμαθα πως ρυθμίζεται λέω να πάω κι εγώ στο ακόμα καλύτερο 1100.

Σε ευχαριστω...Αν εχεις ηδη το 1000 και το εχεις ρυθμισει δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να πας στο 1100(το 1000αρι το ειχα μονο για 2-3 μερες οταν πρωτοεμφανιστηκε,χωρις να ασχοληθω ιδιαιτερα μαζι του, οποτε ουσιαστικα ειναι σα να αγορασα ενα εντελως νεο control)
Για το θεμα μπαταριας ακομα δε ξερω τη διαρκεια της ομως δεν υπαρχει κανενα προβλημα να το τοποθετεις στη βασουλα του και ας μην εχει ξεφορτησει,δειχνει πολυ ομορφο και μπορεις να το χρησημοποιεις και σαν απλη ψηφιακη κορνιζα)

Σίγουρα μπορούμε να το φορτίζουμε και χωρίς να έχει ξεφορτιστεί ή μήπως αυτό θα στείλει τη μπαταρία μια ώρα νωρίτερα στα σκουπίδια;
Αν είναι έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ξέρω σε είδα.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μου κάνει , είτε το ενα είτε το άλλο.
Και πόσο βολικό και εύκολο στη χρήση είναι, για να αντικαταστήσει , του προ, του br(2) του προβολέα , του ραδιοφώνου του dat, του cd, και σε λίγο της νεας οθόνης το up-down.

Τι να πω δεν ξέρω.
Το πιθανότερο είναι να κάνει για όλα.
Εγώ χειρίζομαι χωρίς πρόβλημα άψογα τις εξής συσκευές.

Sony W4500
JVC HD1
Οθόνη Celexon (up, down)
Denon 4308
DVDR pioneer 433
Dune
DVD Denon 1930
Htpc με imon (αυτό το ανοίγει και το κλείνει μόνο δεν έχω δοκιμάσει για περισσότερα γιατί από τότε που πήρα το Dune κατάργησα εντελώς το htpc και βρήκα την υγειά μου)

Last edited: