Λόγοι για να βάλω OTE TV

Efthimis2000

New member
20 August 2014
19
Δράμα
Έχω μια απορία εδώ και καιρό και θα τη ρωτήσω τώρα. Από τη στιγμή που μπορούμε σχεδόν όλοι όσοι έχουμε δορυφορικά πιάτα και δέκτες να δούμε ότι μας ενδιαφέρει(ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σειρές, ντοκιμαντέρ), μπορείτε να μου πείτε έναν λόγο για να βάλω OTE TV ή NOVA; :a0210:

Tα πιο εμπορικά προιόντα είναι σε συνδρομητικά κανάλια και όχι ελεύθερα, για αυτό στρέφεσαι σε κάποιο συνδρομητικό πακέτο αν επιθυμείς να τα παρακολουθείς.
Είτε ελληνικό πακέτο είτε ξένο.

Έχω μια απορία εδώ και καιρό και θα τη ρωτήσω τώρα. Από τη στιγμή που μπορούμε σχεδόν όλοι όσοι έχουμε δορυφορικά πιάτα και δέκτες να δούμε ότι μας ενδιαφέρει(ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σειρές, ντοκιμαντέρ), μπορείτε να μου πείτε έναν λόγο για να βάλω OTE TV ή NOVA; :a0210:
Αν μπορείς, γίνε πιο σαφής...

Από τη στιγμή που μπορούμε σχεδόν όλοι όσοι έχουμε δορυφορικά πιάτα και δέκτες να δούμε ότι μας ενδιαφέρει(ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σειρές, ντοκιμαντέρ)

Δεν μπορούμε. Ελεύθερα δεν υπάρχουν, και οι συνδρομές σε ξένα πακέτα όλο και δυσκολεύουν.

Ο τίτλος του θέματος που ξεκίνησες είναι "Λόγοι για να βάλω OTE TV" και κατέληξες "μπορείτε να μου πείτε έναν λόγο για να βάλω OTE TV ή NOVA;"
Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να πεις πως δεν υπάρχει λόγος να έχουμε καμία πλατφόρμα nova η OTE;

Ακυρος ο τίτλος του θέματός σου, αρχικά κατάλαβα ότι ρωτούσες λόγους για να προτιμήσεις ΟΤΕ και όχι Nova.

Τελικά κατάλαβα ότι δεν ρωτάς ούτε αυτό αλλά γιατί κάποιος να βάλει Οτέ ή Nova "από τη στιγμή που μπορούμε σχεδόν όλοι όσοι έχουμε δορυφορικά πιάτα και δέκτες να δούμε ότι μας ενδιαφέρει(ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σειρές, ντοκιμαντέρ)"
Εσύ τώρα δηλαδή έχεις πιάτο και δέκτη;Τί πιάτο, σε ποιούς δορυφόρους και ποιόν δέκτη έχεις;Και πού βλέπεις ΟΤΙ σε ενδιαφέρει και καλύπτεσαι με ελέυθερα κανάλια;;;