ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και AV FORUM

Σαφως ρε παιδια και ερημην το συζηταμε, το θεμα τελειωσε και πολυ καλα εκανε αν πετυχε την λυση του προβληματος του χαριν της δημοτικοτητας του σαιτ μας, εγω απλως λεω οτι ηθικα οφειλε να ενημερωσει το θρεντ οτι το θεμα τελειωσε και οχι να το αφησει ανοιχτο.

Παντως ο συγκεκριμενος φιλος ειχε αγορασει μια 52" LCD πολυ γνωστης μαρκας αν θυμαμαι καλα οποτε το μυαλο μου παει εκει.

Κριμα που δεν θα μαθουμε ποτε , εστω και για εγκυκλοπαιδικους λογους.

Μακαρι να ειναι τοσο μεγαλη η δυναμη του forum και ο καθενας απο εμας να καταφερνει να λυνει τα οποια προβληματα εχει με τις εταιριες, εστω και με αυτο τον τροπο.

Παιδια να στε καλα για τα καλα σας λογια. Ναι Rivers σωστα θυμασαι ... απο το SERVICE ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ αυτην την εταιρεια για αυτο και αποφασισα να κινηθω σε αλλη μαρκα. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ AVCLUB ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για να μου γινει η αντικατασταση. Η αντικατασταση ηταν απλως ενα τηλεφωνο που εκανε υψηλοβαθμο στελεχος της εταιρειας ( μετα απο αρκετη ταλαιπωρια )της ιδιας και οχι του SERVICE που το θεωρω ισως το χειροτερο ( δικη μου γνωμη).
ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΔΩ.

Λιγο μπερδεμενα μας τα λες mr Route.Δεν νομιζω οτι εχει κανεις προβλημα στο να βρεις το δικιο σου εστω και με αυτο το τροπο αλλα αυτο απεχει απο το να θελεις να μας βγαλεις ολους λαθος και να τρελανεις και μερικα εκλεκτα μελη του forum oπως τον κ. Σωκρατιδη που εγραψε '' Εγω δεν καταλαβα τι εγινε. Απο το παρον νημα δεν βγαινει κατανοητο συμπερασμα. Εχω αρχισει και χαζευω με τα χρονια μαλλον...''
__Οσο για τη δηλωση σου__''_που ΤΟΛΜΗΣΑ τελικα να μην την δημοσιοπησω_''νομιζω οτι ειναι απο τα hilights_του forum__Πως το λεγαν οι αρχαιοι ''κατ´εφιμισμον''Τελος παντων ασ το παρει το ποταμι_____

Απάντηση: Re: ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και AV FORUM

Παιδια εχετε δικιο οτι τελικα δεν δημοσιοποιηθηκαν πολλες λεπτομερειες.

Απο την αλλη μερια πρεπει να σεβαστουμε την αποφαση του μελους να υπαναχωρησει και να μην αποκαλυψει λεπτομερειες εφοσον τελικα βρεθηκε λυση στο προβλημα του.

Αλλωστε οποιαδηποτε εταιρεια μπορει να βγαλει ενα ελαττωματικο κομματι , το θεμα ειναι τι γινεται απο εκει και περα. Νομιζω οτι τελικα το προβλημα ηταν περισσοτερο με το σερβις παρα με την εταιρεια καθαυτη.

Απάντηση: Re: ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και AV FORUM

Τωρα οτι εγινε εγινε και οποιος καταλαβε καταλαβε. Τσαμπα χαλαμε τον χρονο μας.