Los Amantes Pasajeros

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0

MoDis

Supreme Member
20 June 2006
3,665
στον κοσμο μου...

avclub1losamantespasaje.jpg

Los Amantes Pasajeros

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ πετά στους ουρανούς με τη νέα του ταινία
που ξαναφέρνει κοντά (κινηματογραφικά)
την Πενέλοπε Κρουζ και τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Είναι το πρώτο teaser για το καινούριο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ, με τίτλο «Los Amantes Pasajeros».
Ένα αεροπορικό δυστύχημα φέρνει κοντά τους επιβάτες ενός αεροπλάνου.

Ο τίτλος έχει διπλή σημασία στα Ισπανικά. Σημαίνει τους εραστές-επιβάτες
ενός αεροπλάνου αλλά και τους εραστές που είναι περαστικοί.

Ο σκηνοθέτης έχει ζητήσει στις χώρες που δεν ανταποκρίνεται η μετάφραση στον ισπανικό τίτλο,
το φιλμ να τιτλοφορείται «I'm So Excited».

Αναμένεται η διανομή του τον Μάρτιο του 2013 στην Ισπανία
και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για παλιό-καλό Αλμοδόβαρ.

Πηγή: lifo

Pedro-Almodovar-finaliza-el-rodaje-de-Los-amantes-pasajeros_noticia_main_landscape.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Re: Los Amantes Pasajeros (2013)

Ο πιο "κραγμενος" Αλμοδοβαρ που εχω δει εδω και καιρο.
Αυτο δεν κακο.Ισα-ισα που μας προσφερει μερικες "θανατερες ατακες".
Αλλα δυστυχως περα απο τα παραπανω και απο μια υπογεια πολιτικη χροια (οι επιβατες της δευτερης θεσης κοιμουνται σε ολο το εργο,ενω οι επιβατες της πρωτης θεσης-ενας απατεωνας τραπεζιτης,μια "αφεντρα" πολυτελειας,ενα βαπορακι και ενας πληρωμενος δολοφονος - ξεσαλωνουν) η ταινια δεν ειναι και τιποτα το φοβερο.
Μαλλον προκειται για μια απο τις πιο μετριες στιγμες του Πεδρο,γενικα.
Δεν πειραζει.Μετα απο μια σειρα πολυ καλων ταινιων,δικαιουται και αυτος μια τετοια.

Re: Los Amantes Pasajeros (2013)

Ο πιο "κραγμενος" Αλμοδοβαρ που εχω δει εδω και καιρο.
Αυτο δεν κακο.Ισα-ισα που μας προσφερει μερικες "θανατερες ατακες".
Αλλα δυστυχως περα απο τα παραπανω και απο μια υπογεια πολιτικη χροια (οι επιβατες της δευτερης θεσης κοιμουνται σε ολο το εργο,ενω οι επιβατες της πρωτης θεσης-ενας απατεωνας τραπεζιτης,μια "αφεντρα" πολυτελειας,ενα βαπορακι και ενας πληρωμενος δολοφονος - ξεσαλωνουν) η ταινια δεν ειναι και τιποτα το φοβερο.
Μαλλον προκειται για μια απο τις πιο μετριες στιγμες του Πεδρο,γενικα.
Δεν πειραζει.Μετα απο μια σειρα πολυ καλων ταινιων,δικαιουται και αυτος μια τετοια.

Από την διαφήμιση που είδα στην τηλεόραση κάτι δεν μου άρεσε αλλά στην τελική φυσικά και ισχύουν τα τελευταία που έγραψες στο ποστ σου.

Απάντηση: Re: Los Amantes Pasajeros (2013)

Από την διαφήμιση που είδα στην τηλεόραση κάτι δεν μου άρεσε αλλά στην τελική φυσικά και ισχύουν τα τελευταία που έγραψες στο ποστ σου.

Ειναι ψιλο-Ρεππας Παπαθανασιου η δουλεια...Αλλα σαφεστατα πολυ λιγοτερο (εως καθολου) politically corect (Αλμοδοβαρ ειναι μην το ξεχναμε) απο δαυτους.