LOST.... in Karpathos!!!!!!

STAMATIOU SPIROS

New member
22 June 2006
91
Συμφορουμίτες και συμφορουμίτισες χρόνια πολλά!!!

Ενώ αυτή τη στιγμή επρπε να βρίσκομαι στο σπιτάκι μου και να χαλαρώνω μετά από μια εβδομάδα πασχαλινών διακοπών στην Κάρπαθο, αντίθετα,λόγω στάσης εργασίας των πιλότων της Ολυμπιακής αεροπλοίας, είμαι αποκλεισμένος στο νησί -μαζι με καμια 50αρια αλλους- με μόνη ελπίδα να γίνει η αυριανή έκτακτη πτήση για Αθήνα-πράγμα καθόλου βέβαιο.

Αυτό που δε γνωρίζω και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος,αν ξέρει, είναι τι δικαιώματα έχω ως επιβάτης γιατι εδω δεν δινουν καμια πληροφορια,ενω τα κεντρικα στην Αθηνα ακολουθουν την λογικη του κατεβασμενου τηλεφωνου!

Μέχρι στιγμής μας έχουν δώσει δωμάτιο να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο για απόψε μόνο, και μου έχουν πει ότι εκτός της επιστροφής του αντιτίμου του εισιτηρίου - σε περίπτωση που αποφασίσω να γυρίσω με πλοίο- δεν δικαιούμαι άλλη αποζημίωση.

Αν η αυριανή πιθανολογούμενη πτήση δεν γίνει, η επόμενη πτήση με ελεύθερη θέση για Αθήνα είναι Πέμπτη, ενώ εγώ πρέπει να είμαι στη δουλεία μου τη Δευτέρα.

Κι ας μην λογαριασω οτι το αυτοκινητο περιμενει αραγμενο στο παρκινγκ μακρας διαρκειας του Ελ.Βεν. κατι που κανει το 24ωρο ταξιδι με πλοιο ακομα
πιο ανεπιθυμητο!

Ακουω αποψεις!

Συμφορουμίτες και συμφορουμίτισες χρόνια πολλά!!!

Ενώ αυτή τη στιγμή επρπε να βρίσκομαι στο σπιτάκι μου και να χαλαρώνω μετά από μια εβδομάδα πασχαλινών διακοπών στην Κάρπαθο, αντίθετα,λόγω στάσης εργασίας των πιλότων της Ολυμπιακής αεροπλοίας, είμαι αποκλεισμένος στο νησί -μαζι με καμια 50αρια αλλους- με μόνη ελπίδα να γίνει η αυριανή έκτακτη πτήση για Αθήνα-πράγμα καθόλου βέβαιο.

Αυτό που δε γνωρίζω και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος,αν ξέρει, είναι τι δικαιώματα έχω ως επιβάτης γιατι εδω δεν δινουν καμια πληροφορια,ενω τα κεντρικα στην Αθηνα ακολουθουν την λογικη του κατεβασμενου τηλεφωνου!

Μέχρι στιγμής μας έχουν δώσει δωμάτιο να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο για απόψε μόνο, και μου έχουν πει ότι εκτός της επιστροφής του αντιτίμου του εισιτηρίου - σε περίπτωση που αποφασίσω να γυρίσω με πλοίο- δεν δικαιούμαι άλλη αποζημίωση.

Αν η αυριανή πιθανολογούμενη πτήση δεν γίνει, η επόμενη πτήση με ελεύθερη θέση για Αθήνα είναι Πέμπτη, ενώ εγώ πρέπει να είμαι στη δουλεία μου τη Δευτέρα.

Κι ας μην λογαριασω οτι το αυτοκινητο περιμενει αραγμενο στο παρκινγκ μακρας διαρκειας του Ελ.Βεν. κατι που κανει το 24ωρο ταξιδι με πλοιο ακομα
πιο ανεπιθυμητο!

Ακουω αποψεις!

η κατασταση ειναι δυσκολη...

στην ουσια αν κινηθεις νομικα θα μυνησεις το Δημοσιο...εχεις δει πολλες αγωγες εναντιον του Δημοσιου να στεφονται με επιτυχια?

ασε που η κινηση αυτη (λευκη απεργια των πιλοτων της αεροπλοιας )ειναι προαγγελος κακων εξελιξεων και δινει στην κυβερνηση την ευκαιρια να τους κλεισει με την κοινη γνωμη "αγανακτισμενα" μαζι τους.

Οποτε αν κλεισει συντομα παλι σε αδιεξοδο σε βλεπω.....

κοιτα να βρεςι κανα καικι να γυρισεις...

κοιτα να βρεςι κανα καικι να γυρισεις...
η κανα πλεουμενο σαν του τυπου της διαφημισης της aegean, θα εχεις και ρεστα

:p

Ευχαριστω Jοhnkokk!
Το εψαξα κι εγω, και απο αυριο αρχιζω κινησεις για επιστροφη χρηματων και για αποζημιωση.Σημερα ειμαι πολυ κουρασμενος μετα απο 28 ωρες συνεχομενου ταξιδιου!

Τι να κανεις ρε συ Δευτεριατικα στην δουλεια?

Α ρε Σπυρακο... απόλαυσέ το αγορι μου εκει που εισαι! Βρες καμμια ψαροταβερνα, πηγαινε για ψαρεμα με κανα καικι και βραστη τη δουλεια!

Κανε μηνυση αργοτερα αν θες αλλα πρωτα απόλαυσε τις μερες εκει.

Ουδεν κακον...

Αγγελε ολα αυτα τα εκανα και πολυ καλα ηταν οσο ημουν εντος προγραμματισμου.
Τα πραγματα ξεφυγαν στο τελος.
Τελος παντων και τα καλα και τα κακα τελειωσαν!Απο αυριο πισω στο μεροκαματο!!!
Και επ'ευκαιριας!Σε χασαμε!:))

Lost... in job!!!

αντε να παμε για καμμια :ernaehrung004:

Ο Κατης ακουει?

Αστα Αγγελε χτυπησε κοκκινο στην πιεση και ειναι με 3ημερη αναρρωτικη!
Συναδελφε περαστικα!!!!!!!!!!!!
Για τα μπυρονια πασα προταση δεκτη μολις επανελθει στην ενεργο δραση και ο Μανθος.