Λουί ντε Φυνές....

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,660
Έχει κανείς όλη την 6άδα που έδωσε η καθημερινή ?
Δυστυχώς λόγω Ρώμης έχασα 3 επεισόδια χωροφύλακα...

Εχω όλη την σειρά, αν δεν βρεις κάποιον στη Θεσ/νικη στείλε ΠΜ

Στο ίδιο περίπου γεωγραφικό πλάτος είμαι, αλλά αρκετά πιο δυτικά!

Εγώ δεν είμαι βόρειος αλλά θα ανεβω το Νοέμβριο για το φεστιβάλ. Αν μέχρι τότε δεντα βρεις στείλε μου PM.

ευχαριστώ γιά την προσφορά.

Θα ειδοποιήσω μόλις δω τι βολεύει καλύτερα

Παντως έχω ήδη δει τις 3 απο τις 6 ταινίες στον προβολέα και είναι φοβερές! Περα απο το γεγονός οτι και μόνο που βλέπω την φάτσα του Ντε Φυνές...γελάω, οι ταινίες δείχνουν μιά άλλη εποχή με διαφορετικά ήθη και έθιμα, διαφορετικά αυτοκίνητα-κτίρια-ντεκόρ και άλλες κοινωνικές και ηθικές αξίες. Οι νεότεροι βέβαια (που δεν τις έχουν δει στο σινεμά) δεν μπορούν να τις εκτιμήσουν δεόντως.

Re: Απάντηση: Λουί ντε Φυνές....

Μήτσο ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ (1 , 2 &3) σου κάνει?

τα θέλω όλα....

παιδιά ο άνθρωπος ήταν η κορυφή της καρικατούρας.
Ο απόλυτος ηθοποιός γιά βουβό.

Αλλά και η ομιλία του ήταν από μόνη της ηθοποιία.

Τι να λέμε τώρα.
(και που να ηξερα και γαλλικά)

Re: Απάντηση: Λουί ντε Φυνές....

τα θέλω όλα....

παιδιά ο άνθρωπος ήταν η κορυφή της καρικατούρας.
Ο απόλυτος ηθοποιός γιά βουβό.

Αλλά και η ομιλία του ήταν από μόνη της ηθοποιία.

Τι να λέμε τώρα.
(και που να ηξερα και γαλλικά)

αυτο ακριβως ειναι και απο τα ποιο ξεκαρδιστικα ...ο τροπος που "επαιζε " με την Γαλλικη γλωσσα

Για όσους πάντως θέλουν να πάρουν μία γεύση απο τα συγκεκριμένα ντιβιντί της σειρά Ντε Φυνές με τον Χωροφύλακα, η ΝΕΤ αύριο Σαββατο 15-9-07 στις 16.00 μεταδίδει το 6ο ντιβιντί της σειράς "Ο χωροφύλακας και οι χωροφυλακίνες". Θα είναι βεβαια 4/3 και όχι σινεμασκοπ αλλά στον ήχο δεν θα υπάρχουν σοβαρές διαφορές.

Απο τα κορυφαια στο εστιατοριο με τα φιλακια που εστελνε για να συνεννοηθει με τα γκαρσονια!!! :flipout::flipout::flipout: