LPG GAME OVER!

SHERPA

Supreme Member
18 June 2006
3,633
Βέροια
Έτσι είπε πριν από λίγο το πασοκοκάναλο.
Εξίσωση λέει προβλέπουν τα νεα μέτρα με το diesel.

Ευελπιστώ να είναι από τις μπαρούφες που συνηθίζει το κολοκάναλο.

Κράτος μπουρδέλο.
Άντε χάσαμε 1Κ.

Πριν 1 μήνα βενζινάς έδωσε πολλά Κ για να βάλει στο πρατήριο γκάζι.
Αλήτες που θέλουν να διαλύσουν τα πάντα.
Απορώ πως θέλουν να προσεκλύσουν επενδυτές.
Καιρό είχα να εκνευριστώ έτσι με τους σκατιάρηδες που πήραν 27% από τα τιμημένα γειρατειά...

Δεν ειναι απαγορευτικη η αυξηση.

Απλα καταρριπτεται αυτο που πιστευαμε οτι θα σεβαστουν την κοινοτικη οδηγια για διατηρηση της τιμης του στο μισο της βενζινης...

Σιγουρα αναφερονται στο υγραεριο κινησης και οχι στο φυσικο αεριο ?

Γιαννη εχεις δει με τα ματια σου την περιφημη κοινοτικη οδηγια για διατηρηση της τιμης του lpg στο μισο της βενζινης για καποια χρονια ή ειναι μια καλοπαιγμενη μπαρουφα ?

Προσπαθουν να τα αρπαξουν απο παντου το lpg θα αφηναν?Το οτι ανακοινωσαν μια σχετικα μικρη αυξηση ,δυστυχως σε κανει να σκεφτεσαι οτι μπορει να το εξισωσουν σχεδον με την βενζινη,οποτε τζιφος

Είπαμε ζούμε σε κράτος - κλέφτη. Ειναι ομως τοσο βλακες που δεν καταλαβαινουν ότι α) δεν θα λαβουν απο τους μη εχοντες και β) οι φυλακες δεν χωρανε 10 εκ. Ελληνες αλλα χωρανε ανετα 300 γουρουνια.

Μα γιατι τα παραπονα? Αυτους δεν ψηφισε ο λαος? Καλά μας κανουν. Ειδε κανενας να ματωσε καμια μυτη? Αμασητο το τρωμε το χαπι...

Απάντηση: Re: LPG GAME OVER!

Μα γιατι τα παραπονα? Αυτους δεν ψηφισε ο λαος? Καλά μας κανουν. Ειδε κανενας να ματωσε καμια μυτη? Αμασητο το τρωμε το χαπι...

Μάτωσαν Γιάννη μου, οι γνωστοί. Τα μιάσματα, οι άπλυτοι, οι παρακρατικοί αναρχοασφαλήτες που λέει και το "μέλος". Αυτοί που ξέρουν τι σημαίνει αλληλεγγύη και δεν κοιτάν τον κώλο τους. Αυτοί που δεν κάθονται στον καναπέ τους και ξυπνάνε μόνο όταν χάσουν οι ίδιοι κάτι.

Απάντηση: Re: LPG GAME OVER!

Είπαμε ζούμε σε κράτος - κλέφτη. Ειναι ομως τοσο βλακες που δεν καταλαβαινουν ότι α) δεν θα λαβουν απο τους μη εχοντες και β) οι φυλακες δεν χωρανε 10 εκ. Ελληνες αλλα χωρανε ανετα 300 γουρουνια.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: LPG GAME OVER!

Μάτωσαν Γιάννη μου, οι γνωστοί. Τα μιάσματα, οι άπλυτοι, οι παρακρατικοί αναρχοασφαλήτες που λέει και το "μέλος". Αυτοί που ξέρουν τι σημαίνει αλληλεγγύη και δεν κοιτάν τον κώλο τους. Αυτοί που δεν κάθονται στον καναπέ τους και ξυπνάνε μόνο όταν χάσουν οι ίδιοι κάτι.

Εχω σιχαθει τον επαναστατη του καναπε. Τον Ελληνα με τον ενδοξο παρελθον και το τραγικο παρον και μελλον. Εχω σιχαθει την κλαψα απο ολους ενω υπηρξε η ευκαιρια της αλλαγης πριν απο λιγους μηνες. Ολοι κραζουν ολοι αγανακτουν αλλα λιγοι πραγματικα ξεσηκωνωνται. Ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι τρωνε τις καρπαζιες. Η απογοητευση μου δεν ειναι για τους πολιτικους ειναι για εμας που δεν λεμε να βαλουμε μυαλο. Βρηκαν και τα κανουν, αλλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα γαμω την καταδικη μου...