Lumagen Radiance Mini-3D

Τι να πω, δεν ειμαι σιγουρος, διοτι και με το καλυτερο splitter της αγορας (geffen) ειχα ενιοτε προβληματα, με τον Lumagen radiance, ποτε...

... ας παμε στα σιγουρα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Οι δυο εξοδοι hdmi ειναι mirror, δηλαδη οτι αναλυση και ρυθμισεις εχεις, πηγαινουν και στα δυο μεσα προβολης.
Ομως, μπορεις πολυ απλα να εχεις σωσει διαφορετικα presets για καθε μεσο προβολης, απλα πατας διαφορετικη μνημη αναλογα με το μεσο προβολης ωστε να παιζεις με τις σωστες ρυθμισεις, αναλυσεις κλπ που αναλογουν στο μεσο που βλεπεις εκεινη τη στιγμη. Εγω εχω αλλο configuration για την Κuro, αλλο για τον JVC σε 2D mode και αλλο σε 3D mode.Δεδομενου οτι δεν βλεπω ταυτοχρονα τηλεοραση και προβολεα, εχω τις σωστες ρυθμισεις με ενα πατημα κουμπιου...

Αν έχεις μέχρι 2 inputs (ή είσαι διατεθειμένος να αλλάζεις το ένα input για να βάλεις ένα 3ο που χρησιμοποιείς μία στο τόσο) και ενισχυτή με 2 hdmi outputs, μπορείς να βάλεις τις 2 πηγές του στο mini και το ouput του να το ρίξεις σε ένα input του ενισχυτή σου. Έτσι μετατρέπεις το mini σε συσκευή με 2 inputs - 2 outputs.

Άσχετη ερώτηση με το παραπάνω:

Τάκη είναι τόσο σημαντικό να περνάει το σήμα από τον lumagen για την Kuro? Πόσο καλύτερα μπορεί να δείξει όταν είναι ήδη καλιμπραρισμένη κι όταν προορίζεται κυρίως για τηλεοπτικό?

Σε μια καλή (και μεγάλη) TV προφανώς και έχει νόημα (και μόνο για το sharpenning imho).

Αλλα για τηλεοπτικό, ποιος ασχολείται (ποιότητα, ρυθμίσεις κλπ) ;

Νεκταριε απαραιτητο δεν ειναι, αλλα αφου εχεις στην διαθεση σου τα καλυτερα εργαλεια λογω lumagen,γιατι να μην τα χρησιμοποιεις;
Και δεν ειναι μονο το sharpening. Πχ εγω εχω κανει ενα διαφορετικο preset για την Kuro που "μαζευει" το overscan του σηματος 1080p απο το HTPC.

Ακόμα στα 1750 ευρω τιμάται το μαραφετι ή μηπως εφτηνηνε, έστω un peu ??
Λέω να κάνω ένα δωράκι στον jvc μου, μαζι με μια λαμπιτσα....

Ακόμα στα 1750 ευρω τιμάται το μαραφετι ή μηπως εφτηνηνε, έστω un peu ??
Λέω να κάνω ένα δωράκι στον jvc μου, μαζι με μια λαμπιτσα....

+1
Υπάρχει κάτι νεώτερο για την τιμή του Mini-3D, καθώς και του μεσαίου μοντέλου XS-3D?

Η τρέχουσα τιμή του Mini 3D ειναι στα 1.650 Ευρω.

Ο XS-3D βγαίνει στα στα 2.700 Ευρω.

Στην ιδια τιμή όμως (2.700 Ευρω) υπάρχει και προσφορά για τον XD-3D (που νομίζω ότι αξίζει περισσότερο).