Lx 70 Rx 3800 ή 917 και ηχεία;

venizelos

New member
7 January 2008
13
Καταρχήν καλησπέρα σε όλους σας. Είναι το πρωτο μου post και βρήκα το club μόλις χθες γιατί έψαχνα κάτι που το βρήκα ακριβώς όπως το ήθελα σε σας και αναφέρομαι στο thread lx70 ή rx3800.
Πριν απο μερικούς μήνες νοικιασα ένα 50άρι καινούργιο σπίτι και εκτοτε προσπαθώ να φτιάξω αυτό που έβλεπα και είχα ψώρα εδώ και πολλά χρόνια, ένα home theater.
Το πρώτο που αγόρασα είναι μια philips 32' 9552 με ambilight την οποία έβγαλαν αρκετοί σε προσφορά και την πήρα 930 ευρώ. Με δεδομένο ότι δεν είχα καθόλου έπιπλα έπρεπε να κόψω απο κάπου αν και είμαι αρκετα ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη.
Πριν απο 1.5 μήνα έβαλα το χέρι βαθειά στην τσέπη και απόκτησα το Pioneer Lx60d το οποίο αν και ψιλοάσχετος είδα το fantastic four σε 1080ι (δεν υποστηρίζει p η τηλεόραση) και έμεινα .............
Σειρά όπως καταλαβαίνετε έχει ο ενισχυτής.
Γενικότερα είμαι fan της Pioneer (στο αμάξι έχω αλλάηει τρεις πηγές) αλλά θεωρώ την yamaha μια επίσης πολύ δυνατή εταιρεία.
Το βασικότερο για μένα μέχρι σήμερα ήταν να υπάρχει ethernet οπότε μοιραία οι επιλογές των μοντέλων απο τις δύο μάρκες είναι μονόδρομος (αν και πιστεύω ότι και ο 2800 της yamaha που θα παρουσιαστεί σε λίγο καιρό θα έχει και αυτός όπως και ο προκάτοχος του ο 2700).
Η σκέψη μου ήταν με γύρω στα 1500 ευρώ να πάρω ένα πολύ καλό ενισχυτή και ένα ζευγάρι απλά ηχεία όπως τα 125 της yamaha και όταν αλλάξω σπίτι σε 2 με 3 χρόνια να πάρω για εκείνο καινούργια καλά ηχεία.
Ο αδερφός μου όμως μου πρότεινε σήμερα να πάρω ένα φτηνό ενισχυτή τύπου 917 ο οποίος έχει 400 ευρώ και ένα ζευάρι πολύ καλά ηχεία γιατί όπως λέει τα ηχεία θα παίζουν πάντα καλά ενώ οι ενισχυτές κάθε λίγο αλλάζουν φορματ ευκολίες (ethernet π.χ) και εκτός αυτού ένας πολύ καλός ενισχυτής δεν θα αποδόσει με χάλια ηχεία. Βρήκα λοιπόν τα Mission elan e-34 890 ευρώ στο perfectshop.gr kai ton 917 405 ευρώ. Τι προτείνετε; lx70 ή 3800 και απλά ηχεία ή 917 για δυο τρια χρόνια και καλά ηχεία; (αν θεωρούνται καλά αυτά)
(Συγνώμη για το πρίξιμο προκαταβολικά)

Re: Απάντηση: Lx 70 Rx 3800 ή 917 και ηχεία;

αυτο που σου ειπε ο αδελφος σου:2thumb22sup:

Aν και μου αρεσει πολύ ο LX-70, και εγώ θα πονταρα σε αυτό που σου ειπε ο αδερφός σου... Παρε τα καλά ηχεία να σου μείνουν, ενισχυτή θα αλλάζεις πιο συχνά ετσι και αλλιώς...