Λύση για φτηνό ATX HTPC Case

Johnson

AVClub Enthusiast
12 March 2009
913
Mainly:Andalucia/Europe
Ψάχνω κάνα HTPC Case για ATX Motherboard του 20ρικου όχι παραπάνω και ας είναι και κινέζικο.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι κάπως εμφανίσιμο να παίρνει δυό 5.25" Drives και να χει τρύπες για αέρα.

Max 48 πλάτος,40 βάθος.

Είμαι στα όρια να τα τραβήξω όλα έξω και να τα βάλω όλα στο rack χύμα,επειδή το case δεν χώραγε και στην θέση που το έχω αυτά τα ακατανόμαστα διαβολικά πράγματα της συμφοράς ακούγονται σαν να χει τουρμπίνες μέσα.:furious3:

Last edited:
Φίλε μου,

Φοβάμαι ότι θα δυσκολευτείς να βρεις case για HTPC σε τέτοιο κόστος.
Εκτός κι αν χτυπήσεις κανένα μεταχειρισμένο κοντά σου (γιατί τα μεταφορικά δε θα χωρέσουν στην τιμή)
Πάντως η λύση του όλα χύμα αν γίνει με προσοχή, μεράκι και τέχνη δεν είναι καθόλου άσχημη. Βέβαια για χώρο σαλονιού δεν ξέρω, ίσως είναι καλύτερο να μπορείς να καλύψεις την πρόσοψη με κάποιο όμορφο ύφασμα ή ξύλο ή κάτι σχετικό ώστε αφ' ενός να μη φαίνεται τίποτα άσχημο αφ' ετέρου να έχεις εύκολα τον έλεγχο των κυκλωμάτων αν χρειαστεί.
Προσωπικά έχω ασχοληθεί πολλές φορές με τέτοιο σύστημα (χύμα) και είχε πλάκα σαν υλοποίηση. Θα πρότεινα να στεθεροποιήσεις όσο γίνεται περισσότερο τα κυκλώματα (γιατί δεν θα βιδωθούν σε σασί) και να μηδενίσεις τη πιθανότητα να "κουνηθούν" γιατί αν ο Η/Υ είναι ανοιχτός κατά πάσα πιθανότητα θα κολλήσει.
Μία φωτό από περσινό δικό μου setup φαίνεται στην επισυναπτόμενη φωτό.

Attachments

• setup.jpg
    setup.jpg
    83.4 KB · Views: 110
Καλησπέρα,ευχαριστώ για την απάντηση.

Μέχρι 50ε υπάρχουν πολλές επιλογές αρκετά αξιόλογες,αλλά δυστυχώς ότι έχω βρει έχει χώρο μόνο για M-ATX,δηλαδή εκεί κολλάω.

Για έξω κάτι μπορούσε να γίνει,αλλά προτειμώ να έβρικα case.

Έκανα ένα σχετικά μικρό optimization στην τοποθέτιση του υπάρχων case και μπορώ να πω ότι αν δεν ακουμπάει κάπου δεν ακούγεται βοή.:ernaehrung004:

Για τόσο όμορφο κουτί τα 67ε φαίνονται λίγα. :worshippy:

Σε ευχαριστώ,θα το κοιτάξω,και εντομεταξύ βρήκα και κάτι άλλα παλιά case της Thermaltake.