Λύση στο πρόβλημα με χαμένες επαφές μετά το συγχρονισμό με το Mobile Live Messenger

Daywalker

Established Member
7 August 2006
134
Kαλημερα βρισκομαι σε πολυ χαλια θεση πριν καμια βδομαδα επεζα με το htc touch pro μου και εκανα sign in στο κινιτο το msn messenger. για καποιο λογο εμφανιζονται ολες οι επαφες και μετα χανονται 80 απο αυτες. νομιζα οτι ειχε προβλημα καποιος σερβερ της μικροσοφτ. σημερα το πρωι ενω εφτιαχνα στο κινητο της κοπελιας μου το messenger της εγινε το ιδιο πραμα.θα τρελαθω. Στο pc δεν υπαρχουν ποια επαφες.

Απάντηση: Windows live contacts xathikan otan ekana sign in sto kinito

Όντως είναι πολύ περίεργο. Εγώ πάντως έχω συναντήσει το αντίθετο πρόβλημα, δηλαδή μετά το sign out να παραμένουν οι επαφές στη λίστα μου κάνοντας την πλοήγηση στις τηλεφωνικές επαφές μου πολύ δύσκολη.
Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι μήπως στις κανονικές επαφές του outlook υπάρχουν και email τα οποία είναι κοινά με αυτά στη λίστα του msn και το κινητό αυτόματα έκανε merge. Αλλά και πάλι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο και να φύγουν επαφές από το pc.
Διάβασε και το παρακάτω άρθρο που περιγράφει κάτι παρόμοιο με αυτό που έπαθες. Πάντως αν δεν είχες κάνει backup σε αρχείο τις επαφές του msn μάλλον τις έχασες...

http://www.theunwired.net/?item=tho...ws-live-messenger-mobile&category=05-thoughts

Re: Windows live contacts xathikan otan ekana sign in sto kinito

ναι το διαβασα.πριν καμια ωρα.οχι δεν εχω κανει.εχω 72/117 και η κοπελια μου 30/100. θα παρω τη μικροσοφτ.δηλαδη μαλ...ια το μεσσεντζερ στο κινητο.ετσι μου ρχεται να το πεταξω απτο παραθυρο

Re: Windows live contacts xathikan otan ekana sign in sto kinito

Βρεθηκε λυση βρεθηκε λυση παρακαλω να γινει sticky.
Eργαλεια - Επιλογες- Privacy (το 3ο απτο τελος). Εκει υπαρχει η λιστα με ολους τους χρηστες που ειναι blocked kai unblocked. στην λιστα με τους unblocked (allow list)δεξι κλικ σε καθε ονομα και add to contacts.
Aυτη η λυση ειναι πολυ πρακτικη και δεν την ειδα πουθενα.Ευτυχως μιας φιλης μου που δεν ξερει πολλα απο pc...... το σκεφτηκε.Ειναι πολυ απλο....thank god

Απάντηση: Λύση στο πρόβλημα με χαμένες επαφές μετά το συγχρονισμό με το mobile live m

Όντως απλό και δουλεύει...δεν ήξερα ότι κρατάει σε διαφορετική λίστα τα blocks νόμιζα ότι απλώς αλλάζει κάποιο flag στην αρχική επαφή.