Μ1 αντάπτορας για Infocus. Βοήθεια...

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Johnkokk

Senior Member
20 June 2006
477
Yπάρχει κάποιος χριστιανός που να του βρίσκεται κανένα τέτοιο βύσμα που να μην το χρειάζεται ή να ξέρει που μπορώ να βρώ κάποιο, που να μην θελει 50$ για να έρθει απο Αμερικη ?
http://www.projectorsuperstore.com/shopping/product_details.cfm?productid=5039&aid=ShopCom

Εχω απελπιστεί.Εχω αγοράσει 2-3 διαφορετικούς αντάπτορες, 2-3 καλώδια, έχω δώσει πάνω απο 150 και δουλειά δεν εχω κάνει ακόμα.

Πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια.

EDIT.Συγγνώμη, λάθος ενότητα.Ας μεταφερθει παρακαλω.

Last edited:

Johnkokk

Senior Member
20 June 2006
477
Απάντηση: Μ1 αντάπτορας για Infocus.Βοήθεια...

Ελα ρε φίλε.Αμα το βρείς θα σου ανάψω κερί. :)

Johnkokk

Senior Member
20 June 2006
477
Οχι δεν θελω αναβάθμιση.Εικονα θελω να δω.Αναβαθμιση εχει γινει.
Εχω ενα παλιοτερο.Screenplay 7200

Johnkokk

Senior Member
20 June 2006
477
Μεχρι στιγμής δεν βλέπω πουθενά.Τον ξέθαψα προσφατα, μετά απο χρόνια και δεν εχω δει ακόμα εικόνα.

Johnkokk

Senior Member
20 June 2006
477
Ποια είναι η αντιπροσωπεία των infocus ?
Το ερώτημα περεμπιπτόντως εξακολουθεί να υφίσταται.

Johnkokk

Senior Member
20 June 2006
477
Οπως λεω στο αρχικο post, έχω πάρει 3 διαφορετικούς αντάπτορες, αλλά κανένας δεν κάνει δουλειά.
Aν κάποιος γνωρίζει την αντιπροσωπεία των infocus στην Ελλάδα ας μου πει, για να επικοινωνήσω μαζί τους.

Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις.

19 June 2006
35,670
Οπως λεω στο αρχικο post, έχω πάρει 3 διαφορετικούς αντάπτορες, αλλά κανένας δεν κάνει δουλειά.

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο παραπάνω? Με τι συσκευές έκανες τη σύνδεση, με πόσα μέτρα καλώδιο, σε τι ανάλυση κ.λ.π.

Johnkokk

Senior Member
20 June 2006
477
Εχω πάρει 2 αντάπτορες απο M1 σε DVI κι εναν απο M1 σε HDMI

Εχω δοκιμάσει 2 διαφορετικές συσκευές αναπαραγωγής.Ενα blu ray player κι ενα media player

Kαλώδια έχω δοκιμάσει δυο 10μετρα διαφορετικών κατασκευαστών, καθώς κι ενα καλώδιο 1.5 μέτρο/
Επίσης εχω δοκιμάσει 1 καλώδιο του μέτρου

Σε καμία περίπτωση δεν είδα εικόνα στο προβόλι.

Ισως δοκιμάσω την περίπτωση να μειώσω απο τα player την ανάλυση, γιατί έστελνα 1080 με την προσμονή να μετατραπεί σε 720 απο τον προβολέα.

19 June 2006
35,670
Έτσι, όπως το γράφει, έχω την εντύπωση ότι προοδευτικό σήμα στα 1080 κλειδώνει μόνο αναλογικά (component, vga) και μάλιστα μόνο από consumer συσκευές. Αλλιώς δεν δικαιολογείται από PC η μέγιστη ανάλυση να είναι 1280χ1024 χρησιμοποιώντας την ίδια VGA.

Johnkokk

Senior Member
20 June 2006
477
Αρα να προβώ στην λύση της μείωσης της ανάλυσης απο τα player ?
Το media ξερω οτι εχει τέτοια επιλογή.To blu ray δεν θυμάμαι.