Mac Mini από το Αμέρικα....

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Αν υποθέταμε ότι μου έρχεται ένα Mac mini από το Αμέρικα... τί πρέπει να προσέξω σε ότι αφορά το ρεύμα?
Θέλω αντάπτορα? Κάτι άλλο?

Παρακαλώ ποστάρετε και ανάλογα links για να δώ και καμιά τιμή...

Σας μερσώ! :a0210:

Τίποτα το ιδιαίτερο.
Μόνο ένα μικρό αντάπτορα πρίζας για το βύσμα, από τα ηλεκτρονικά στα 2-3 ευρώ.
Κατά τ'άλλα όλα δουλεύουν σε ότι ρεύμα τα βάλεις.

Re: Απάντηση: Mac Mini από το Αμέρικα....

Τίποτα το ιδιαίτερο.
Μόνο ένα μικρό αντάπτορα πρίζας για το βύσμα, από τα ηλεκτρονικά στα 2-3 ευρώ.
Κατά τ'άλλα όλα δουλεύουν σε ότι ρεύμα τα βάλεις.

Δλδ δεν χρειάζεται μετασχηματιστής από τα 110 στα 220?

Όχι βρε, το τροφοδοτικό του είναι 100-240 v .... απλά χρειάζεται το ανταπτοράκι από την αμερικανική πρίζα (ένα χονδρό και ένα λεπτό ακροδεκτάκι) σε ευρωπαϊκή ...

Η τροφοδοσια ειναι σιγουρα συμβατη με ολο το κοσμο,απλα οπως ειπαν και τα παιδιά ενα ανταπτορακι και λειτουργεις αμεσα και απροβληματιστα,η αποψη μου ειναι απο <πρωτο χερι> και ολοφρεσκια.
Τα <προβληματα> αρχιζουν μετα για οσους εχουν συνηθισει σε αλλα λειτουργικα.

Η τροφοδοσια ειναι σιγουρα συμβατη με ολο το κοσμο,απλα οπως ειπαν και τα παιδιά ενα ανταπτορακι και λειτουργεις αμεσα και απροβληματιστα,η αποψη μου ειναι απο <πρωτο χερι> και ολοφρεσκια.
Τα <προβληματα> αρχιζουν μετα για οσους εχουν συνηθισει σε αλλα λειτουργικα.
Το κακο ειναι οτι mac mini mc 816 (late 2011) δυστυχως παραμενουν ακριβα,τα φθηνοτερα τα ειχα βρει στην Αγγλια ,αλλα ο πωλητης δεν στελνει Ελλαδα με τιποτε

Χωρις να παριστανω τον ειδικο νομιζω οτι το mc816 ειναι η καλλιτερη λυση,ασχετως αν δεν υπαρχει οπτικος οδηγος.Φυσικα εσυ ξερεις καλλιτερα τις αναγκες σου και φυσικα θα επιλεξης αυτο που σου ταιριαζει.
Εννοειται οτι θα ερθει σε βαλιτσα ,και οχι ταχυδρομικως,και φυσικα ΟΧΙ με courier

Re: Απάντηση: Mac Mini από το Αμέρικα....

Χωρις να παριστανω τον ειδικο νομιζω οτι το mc816 ειναι η καλλιτερη λυση,ασχετως αν δεν υπαρχει οπτικος οδηγος.Φυσικα εσυ ξερεις καλλιτερα τις αναγκες σου και φυσικα θα επιλεξης αυτο που σου ταιριαζει.
Εννοειται οτι θα ερθει σε βαλιτσα ,και οχι ταχυδρομικως,και φυσικα ΟΧΙ με courier

Θα ήθελα να μου αιτιολογήσεις το "καλύτερη λύση" αφού πρώτα σου πώ πώς η χρήση του θα είναι αποκλειστικά να σερβίρει μουσική υψηλής ανάλυσης σε εξωτερικό ντακ.

Επίσης, τί εννοείς να έρθει με... βαλίτσα?
Να μου το φέρει κάποιος εννοείς? Γιατί δεν έχω τέτοια δυνατότητα.
Τί κίνδυνος υπάρχει με ταχυδρομείο ή κούριερ? Εννοείς το ενδεχόμενο να φάει τελωνείο?

Κοίταγα από 2009 μονδέλα και μετά διότι με ενδιαφέρει να μπορεί να σηκώσει 10.8 λόγω ενός software που χρειάζομαι.
Κατά τα άλλα δεν χρειάζομαι κάποιο άλλο feature. Η τιμή και το 10.8 είναι τα κριτήριά μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mac Mini από το Αμέρικα....

Θα ήθελα να μου αιτιολογήσεις το "καλύτερη λύση" αφού πρώτα σου πώ πώς η χρήση του θα είναι αποκλειστικά να σερβίρει μουσική υψηλής ανάλυσης σε εξωτερικό ντακ.

Επίσης, τί εννοείς να έρθει με... βαλίτσα?
Να μου το φέρει κάποιος εννοείς? Γιατί δεν έχω τέτοια δυνατότητα.
Τί κίνδυνος υπάρχει με ταχυδρομείο ή κούριερ? Εννοείς το ενδεχόμενο να φάει τελωνείο?

To τελωνειο πιθανοτατα θα αποτελεσει προβλημα,μπορεις να ψαξεις καπου στην Ε.Ε ,υπαρχουν αρκετες ευκαιριες.
Τωρα οσον αφορα τα περι σερβιρισματος υψηλης αναλυσης ,αυτο ειχα υπ οψιν και εγω.Μια μικρουλα δοκιμη που εγινε ,αναμεσα σε imac -asus x71sl,xρηισιμοποιοντας σαν τρανσπορτ τους 2 διαφορετικους δισκους ,αλλα παιζοντας μεσω squeezebox [δικο του λογισμικο] δεν διακριναμε τιποτε φοβερο.Αλλα θα ξεφυγουμε εκτος θεματος και πιθανον θα πεσει <καμπανα>