mac OS X 10.5.6

Δεν ειναι ετσι τα πραγματα...
Η Apple κανει παντα αυτο που τη βολευει.
Αυτο δεν ειναι και νομιμο!

Μην ξεχνας τις καταγγελιες που εφαγε στην Ευρωπη για το iphone kai itunes (που εχασε βεβαιως).

Το θυμάμε αλλά και πάλι βαδίζει όπως την βολέυει και χαμπάρι που πέρνει...

Φυσικα και την συμπαθω, τα μηχανηματα της εννοω φυσικα, αφου ειχα 3 απο αυτα (macmini, macbook, macbook pro), αλλα αυτο δε σημαινει οτι συμφωνω με τη πολιτικη της σε ολα τα θεματα.

Και εγώ δεν συμφωνώ, αλλά και πάλι apple θα πάρω, κρατάει ένα χαρακτήρα που δεν καταλαβαίνω χρόνια τώρα..

Οπως λεμε τα καλα, πρεπει να λεμε και κακα της !!!

Κι επαναλμβανω... δεν ειναι παρανομο να χρησιμοποιεις το iphone Που πληρωσες με οποιο τροπο θελεις , αφου το πληρωσες και ΑΠΑΙΤΕΙΣ να κανει αυτα που ο νομος οριζει (Ελληνικο πληκτρολογιο εννοω).
Ας το ειχε κανει αυτο στη Γαλλια ή στη Γερμανια, και θα εβλεπες τι θα γινοταν.

Ναι και σε αυτό έχεις δικιο, αλλά σου λέει "θα τα βάλω σε μία μελοντική αναβάθμιση", δεν στο αποκλείει, τώρα σε πια μόνο ο stevess ξέρει..
Εδώ στην ελλάδα έχουμε μάθει να περιμένουμε χωρίς να φωνάζουμε..
Κακό αυτό, αλλά ποιος να μας ακούσει. Ειπάρχει κάτι επίσημο στην ελλάδα για τους τρίξει τα δόντια?? Και μην μου πεις την rainbow γιατί θα γελάω μέχρι το πρωί...

Και αφου το ξέρεις πόσο κλειστό κύκλωμα είναι αυτή η εταιρία τι να λέμε τώρα... Οποιος θέλει ακόλουθει..

Δυστυχως, γι αυτο εχω και αλλα 3 pc σπιτι !!!

Μακριά από τα μηχανήματα του σαταν........
devilyd1.gif
!!! :flipout:

Eνα παλιόxp με boot camp και πολύ του είναι...
Για καμία αναβάθμιση του gps....:driver:

Ενταξει, δεν μπορεις να δουλεψεις βαρια προγραμματα ετσι... εγω δουλευω πολυ απαιτητικες εφαρμογες που σερνονται σε παραλληλη χρηση (after effects , lightwave 3d , Maya 2009 klp).
Επισης μην ξεχναμε την αδυναμια του MAC να παιξει bluray δισκακια και rips (γι αυτο και μονο εχω Htpc στο σαλονι!).

Χθες πρόσεξα ότι έχει βγει το update και το έκανα. Πολύ πράγμα φτιάξανε πάντως...