Να δοκιμασεις επισης το FCPX, εχει γινει "αγνωριστο " , ταχυτατο και με περισσοτερες δυνατοτητες απο avid - premierre.
Εγω δουλευω τα παντα, αναλογα με τη περιπτωση , δεν εχω κολληματα.... κανω editing, post production , 2d compositing kai 3d animation.
δεν εχω στεγανα
Οι γραφίστες τουλαχιςτον αγοράζουν Mac κυρίως για τους παρακάτω λόγους:
1) ειναι εύκολα στην χρήση
2) εχουν ωραίο σχεδιασμό
3) οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με επιδόσεις και δεν γνωρίζουν απο hardware πχ μπορεί να νομίζουν οτι η apple βάζει δικό της hardware.
4) δεν εχουν πολλούς ιούς
5) εχει κάπως καθιερωθεί..
Είτε Mac είτε DIY pc, είτε επώνυμο pc, το θεμα ειναι να βγάζεις την δουλεια που εχεις να κανεις..
Οι περισσότεροι animators πάντως δούλευαν (δουλεύουν?) σε pc λόγω maya, softimage, shake.. Δεν ξέρω αν εχουν βγει και για Mac πλέον ή αντίστοιχα (ή και καλυτερα) προγράμματα..
Από ότι θυμάμαι το νήμα είναι σύγκριση Mac PRO με DIY PC (κατά εμέ κανονικό PC Workstation) και τα μόνα συγκριτικά που βλέπω είναι από software σε Mac. Τι ακριβώς μου αποδεικνύει το ότι ένα native OSX software τρέχει καλύτερα σε ένα Mac Pro?
Αυτό λέω συνέχεια αλλά κανείς δεν με ακούει. Που είναι ακριβώς το ίδιο συγκριτικό λογισμικών σε PC Workstation? Τότε να μιλήσω και για 2.5fps και για 102.5fps.
Και από την στιγμή που ξέρουμε ότι το Mac Pro είναι απολύτως limited σε software που μπορεί να χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες AMD κάρτες του, ποια η λογική να κάνουμε τώρα συγκριτικό software που εννοείται ότι θα αποτύχει αφού δεν είναι έτοιμο?
Για τελευταία φορά (μιας και έχω βαρεθεί να το λέω) μπορεί κάποιος να βρει ένα συγκριτικό New Mac Pro VS Z820 σε λογισμικό που εκμεταλλεύεται το hardware και των 2 και εκεί να δούμε αποτελέσματα? Εάν όχι, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτό το νήμα. Εδώ συγκρίνεται ποια μόνο λογισμικά σε Mac, αλλάξτε τον τίτλο άμα είναι.
Ωραία, εάν λοιπόν δεν υπάρχουν τα ίδια, υπάρχουν παρόμοια. Άρα λοιπόν το συγκριτικό πρέπει να είναι Mac Pro vs Z820 (ή όποιο άλλο workstation) πάνω κάτω με τα ίδια specs, να πειράζουν το ίδιο αρχείο με τα software που θεωρούνται κορυφαία ανά πλατφόρμα. Μπορούμε να δούμε κάτι τέτοιο? Τότε, ναι να βγάλω συμπέρασμα.
.......
Ναι.Πολλές μεγάλες εταιρίες παραγωγής CG εξακολουθούν να δουλεύουν σε pc.......
Οι γραφίστες τουλαχιςτον αγοράζουν Mac κυρίως για τους παρακάτω λόγους:
1) ειναι εύκολα στην χρήση
2) εχουν ωραίο σχεδιασμό
3) οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με επιδόσεις και δεν γνωρίζουν απο hardware πχ μπορεί να νομίζουν οτι η apple βάζει δικό της hardware.
4) δεν εχουν πολλούς ιούς
5) εχει κάπως καθιερωθεί..
Είτε Mac είτε DIY pc, είτε επώνυμο pc, το θεμα ειναι να βγάζεις την δουλεια που εχεις να κανεις..
καλα, άν και η Pixar δε χρησιμοποιούσε και Mac...Φαίνεται πως αλλάζουν τα πράγματα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.