MAC World Expo - Καινούργια iMac?

zorbas77

New member
24 November 2008
60
Athens
Καλημέρα!
Καταρχήν συγγνώμη αν δεν γράφω σωστά επειδή είμαι ιταλός I do my best ;)

Έχω ακούσει ότι, σχετικά με το MAC World Expo 2009 (5/9 January), υπάρχει μεγάλη περίπτωση να παρουσιαστούν καινούργια μοντέλα iMac quad core και τότε συμφέρει να περιμένω και να μην αγοράσω τώρα.

Επειδή όμως έχω τρελαθεί και δεν μπορώ να περιμένω :BDGBGDB55:
η ερώτηση μου είναι...στην Ελλάδα συνήθως πόσο καιρό περνάει πριν να βρεις διαθέσιμα για αγορά τα καινούργια πράγματα που παρουσιαστήκανε στο EXPO?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: MAC World Expo - Καινούργια iMac?

ΕΛΛΑΔΑ
Μην φωνάζεις φίλε μου, δεν υπάρχει λόγος...(χρησιμοποιείς κεφαλαία) :a0210:

Στην χώρα μας δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν νέα μηχανήματα πριν το πέρας ενός μηνός...εκτός αν άνοιξε Apple κατάστημα κ δεν το μάθαμε ! :BDGBGDB55: -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: MAC World Expo - Καινούργια iMac?

Μην φωνάζεις φίλε μου, δεν υπάρχει λόγος...(χρησιμοποιείς κεφαλαία) :a0210:

Στην χώρα μας δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν νέα μηχανήματα πριν το πέρας ενός μηνός...εκτός αν άνοιξε Apple κατάστημα κ δεν το μάθαμε ! :BDGBGDB55: -bye-

ημουν σημερα σε μεταπωλητη της apple και το συζητησουμε αρκετη ωρα... ετσι μου ειπε , ετσι σας λεω....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: MAC World Expo - Καινούργια iMac?

ημουν σημερα σε μεταπωλητη της apple και το συζητησουμε αρκετη ωρα... ετσι μου ειπε , ετσι σας λεω....

Μακάρι φίλε μου, αν κ θα μου επιτρέψεις να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου...κάτι θα ξέρουμε κ εμείς. :a0210:

Καλά δεν θα μαλώσουμε τώρα... -bye-
Ας ανακοινωθούν πρώτα με το καλό και μετά βλέπουμε...
Ακόμα δεν τον είδαμε, iMac Quad τον βαφτίσαμε..;)

Αυτό που περιμένω προσωπικά πως και πως είναι το preview του νέου λειτουργικού 10.6.

Last edited:
Re: Απάντηση: MAC World Expo - Καινούργια iMac?

 Νίκος;696086 said:
Αυτό που περιμένω προσωπικά πως και πως είναι το preview του νέου λειτουργικού 10.6.
+1:D

Στην Ιταλία μου παίρνει 4/5 μέρες...αλλά δεν θα είμαι εκεί τότε και πρέπει οπωσδήποτε να το πάρω Ελλάδα...αχ Ελλαδάρααααααα! ;)

Στην Ιταλία μου παίρνει 4/5 μέρες...αλλά δεν θα είμαι εκεί τότε και πρέπει οπωσδήποτε να το πάρω Ελλάδα...αχ Ελλαδάρααααααα! ;)
Τι ειναι η Ιταλια? 2 ωρες (πολυ ειπα) με το αεροπλανο:p Πηγαινε παρτο απο κει, πιες κι εναν εσπρεσσο και γυρνα:D:p