macbook pro 15.4 MC723 i7 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΖΕΛΑΤΙΝΑΤΟ ΚΟΥΤΙΟΥ

Status
Not open for further replies.

dalas

Senior Member
31 May 2008
495
Καλησπέρα παιδιά.
μού φέραν δώρο απο αγγλία το macbook pro 15.4 i7 και το πουλάω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ στα 1950
389 κάτω απο την τιμή του.η εγγύηση είναι παγκόσμια και δουλέυει παντού.

ΓενικάΣυνιστώμενη ΧρήσηΥψηλών επιδόσεων
ΟθόνηΔιαγώνιος Οθόνης15.4"
Τύπος ΟθόνηςLED
Τεχνολογία ΟθόνηςBacklit Glossy
LEDΝαι
Ανάλυση1440 x 900
Κάρτα γραφικώνΤύπος Κάρτας ΓραφικώνΑυτόνομη & Ενσωματωμένη
Μνήμη Κάρτας Γραφικών1024 MB
ChipsetΑMD
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνRadeon HD6750M
ΕπεξεργαστήςΕπεξεργαστήςIntel Core i7
Κατασκευαστής ΕπεξεργαστήIntel
Τεχνολογία ΕπεξεργαστήCore i7
Ταχύτητα Επεξεργαστή2.20 GHz
ΜνήμηΜέγεθος Μνήμης4 GB
Τύπος ΜνήμηςDDR3
Μέγιστη Μνήμη8 GB
Σκληρός ΔίσκοςΧωρητικότητα750 GB
Αριθμός Σκληρών Δίσκων1
Σύνδεση Σκληρού ΔίσκουSATA
Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου5400 rpm
Οπτικά μέσαΟπτικό ΜέσοDVD±RW
ΠολυμέσαWebCamFaceTime HD camera
Αudio TechnologyStereo
Αριθμός Ηχείων2
SubwooferΝαι
ΔίκτυαWireless Lan (802.11a/b/g/n)WIFIN
BluetoothBluetooth
Θύρα EthernetΘύρα Ethernet
Ταχύτητα Δικτύου10/100/1000 Mbps
ΣυνδέσειςCard ReaderSDXC
USB 2.02xUSB 2.0
ThunderboltΝαι
Display portMini Display Port
Microphone in1xMicrophone in
Headphone Out1xHeadphone Out
Mini Display PortΝαι
ΜπαταρίαΤύπος ΜπαταρίαςLi-Ion Polymer
SoftwareΛειτουργικό ΣύστημαMac OS X Snow Leopard
Παρεχόμενο SoftwareiLife
Διαστάσεις και ΒάροςΒάρος2.52 kg
Βάθος24.9 cm
Πλάτος36.4 cm
Ύψος2.4 cm
το μοντέλο είναι αυτό
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Apple-Macbook-Pro-MC723ZH-A.htm

Καλησπέρα παιδιά.
μού φέραν δώρο απο αγγλία το macbook pro 15.4 i7 και το πουλάω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ στα 1950
389 κάτω απο την τιμή του.
Macbook-Pro-MC723ZH-A.htm[/url]
Απο 2065 Ελλάδα και 2029 Γερμανία
http://www.skroutz.gr/s/324983/Appl...B.html?keyphrase=Apple+Macbook+Pro+MC723ZH/A+
http://www.alternate.de/html/product/information/page.html?articleId=836854
Δεν συζητάμε για κάποιον που μπορεί να κόβει τιμολόγιο και να παρνει πίσω το ΦΠΑ! Γι αυτο καλό είναι να μην πολυδιαφημιζουμε πόσο κάτω απο την τιμη αγοράς το δίνουμε πολυ περισσότερο όταν το συγκρίνουμε με την ακριβότερη τιμη Που παίζει τι εκάστοτε μηχάνημα

1)μπορείς να το πάρεις απο κεί,ΔΕΝ ζήτησε κανείς συνήγορο τού αγοραστή!!!
2)δέν υπάρχει διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο μαγαζί.
3)τόχω ετοιμαπαράδοτο
4)τόχω κάτω απο την τιμή αγοράς και δέχομαι παζαρια και είναι σφραγισμένο.
5)ασχολείσου με τις αγγελίες σου.....

Υ.Γ όλοι ξερόλες γίναμε αλλά δέν έχουμε τίποτα στα χέρια μας και ασχολούμαστε με το τι κάνει ο καθένας.να κοιτάμε τον εαυτούλη μας!!!
γιαυτό η χώρα δεν πάει καλά...

1)μπορείς να το πάρεις απο κεί,ΔΕΝ ζήτησε κανείς συνήγορο τού αγοραστή!!!
2)δέν υπάρχει διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο μαγαζί.
3)τόχω ετοιμαπαράδοτο
4)τόχω κάτω απο την τιμή αγοράς και δέχομαι παζαρια και είναι σφραγισμένο.
5)ασχολείσου με τις αγγελίες σου.....

Υ.Γ όλοι ξερόλες γίναμε αλλά δέν έχουμε τίποτα στα χέρια μας και ασχολούμαστε με το τι κάνει ο καθένας.να κοιτάμε τον εαυτούλη μας!!!
γιαυτό η χώρα δεν πάει καλά...

Βλέπω ότι από ευγένεια σκίζεις....

συγνώμη εγώ δεν έχω ευγένεια;πού χωρίς να πώ τίποτα λέει οτι θα βγάλω Φ.Π.Α και ιστορίες;νομίζω οτί δεν έκανα κανα έγκλημα.δίνω μία λογική τιμή κάτω από ΟΛΕΣ τις ελληνικές τιμές.τώρα αν αρχίσουμε να ειρωνευόμαστε και να λέμε αλχημίες(οτι ζήτησα εγώ συνήγορο) δεν αντιπροσωπέυει το φόρουμ.
νομίζω οτι η τιμή που βάζει ο καθένας πρέπει να είναι σεβαστή.....
και το ξανατονίζω δεν έβαλα κάμοια τιμή πάνω απο κάποιο ελληνικό κατάστημα.και όταν βάζει κάποιος μια τιμή,φυσιολογικό στα παζάρια να πέσει.εκτός αν θέλετε να ορίσετε εσείς τιμή και να το δόσω αν είναι τσάμπα...
αν είναι προσβλητική η αγγελία,παρακαλώ να διαγραφεί...

αν δεν κανω λαθος ο ανθρωπος δεν εβαλε την ανωτατη τιμη που βγαινει στο skroutz αλλα μια μεση-αντιπροσωπευτικη τιμη απο το πλεον γνωστο καταστημα
και παλι το δινει 100 ευρω κατω απο το φτηνοτερο καταστημα

συγνώμη εγώ δεν έχω ευγένεια;πού χωρίς να πώ τίποτα λέει οτι θα βγάλω Φ.Π.Α και ιστορίες;νομίζω οτί δεν έκανα κανα έγκλημα.δίνω μία λογική τιμή κάτω από ΟΛΕΣ τις ελληνικές τιμές.τώρα αν αρχίσουμε να ειρωνευόμαστε και να λέμε αλχημίες(οτι ζήτησα εγώ συνήγορο) δεν αντιπροσωπέυει το φόρουμ.
νομίζω οτι η τιμή που βάζει ο καθένας πρέπει να είναι σεβαστή.....
και το ξανατονίζω δεν έβαλα κάμοια τιμή πάνω απο κάποιο ελληνικό κατάστημα.και όταν βάζει κάποιος μια τιμή,φυσιολογικό στα παζάρια να πέσει.εκτός αν θέλετε να ορίσετε εσείς τιμή και να το δόσω αν είναι τσάμπα...
αν είναι προσβλητική η αγγελία,παρακαλώ να διαγραφεί...

Φίλε μου δεν χρειάζεται να αρπαζεσαι. Την αγγελία την βάζεις σε ένα ζωντανό δικτυακό φόρουμ και όχι στην χρυσή αγγελία! Σχετικά με τον ΦΠΑ γιατί μάλλον μπερδευτηκες δεν αναφέρομαι σε δικό σου ΦΠΑ αλλα απλώς σχολιάζω ότι πολλοί απο εδω έχουν δυνατότητα να κόβουν τιμολόγιο οπότε ένα προϊόν τελικά τους στοιχίζει την αρχική τιμη μείον -23%. Αν είναι να φουντωνουμε για το πρώτο σχόλιο που κάνει κάποιος στην αγγελία μας ,χωρις να υπάρχει κάποιο προσβλητικό περιεχόμενο, τοτε καλα είναι να γράφεις στο τέλος την αγγελίας σου απαγορεύονται οι σχολιασμοι! Σχετικά με το αν η τιμη είναι καλή ή όχι αυτο είναι σχετικό. Είναι καλή για σένα που πουλάς ίσως , είναι αδιάφορη- και μη συμφερουσα - οπως εξηγησα για πολλούς άλλους. Φυσικά ΕΣΥ είσαι ο πωλητής ,ΕΣΥ θετεις την αρχική τιμη , και η ζήτηση σε συνεργασια με σένα θα θέσουν το τελικό τίμημα αν κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί η πώληση, που σου εύχομαι. Τα υπόλοιπα που λες είναι δυστυχώς χαμηλού επιπέδου και δεν σε τιμούν.

Status
Not open for further replies.