Macbook Pro Mid-2010 i7- 15"

17 June 2006
26,725
Αθήνα
Πουλάω το macbook Pro i7 , πρόκειται συγκεκριμένα για το μοντέλο αυτό: MC373LL/A

Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:
Untitled.jpg

Το έχω ακριβώς όπως είναι από "μαμά" δεν έχω αλλάξει τίποτα. Εχω χωρίσει τον σκληρό σε 2 partitions με bootcamp με Win7 (για να πηγαίνουν στα νεύρα στην θέση τους).

Είναι αγορασμένο 1/11/2010 από eBay αμερική με ένα χρόνο εγγύηση από τον πωλητή. Για λόγους όμως καθαρά ψυχολογικούς με αυτά που ακούμε σχετικά με τις εγγυήσεις των προϊόντων apple, αγόρασα το τριετές Applecare που σημαίνει ότι έχετε εγγύηση μέχρι 31/10/2013. To applecare είναι αγορασμένο από ελλάδα (350 ευρώ) για να είμαι 100% σίγουρος ότι είναι γνήσιο και να μην πέσω στην παγίδα που πουλάνε τα serial numbers από ebay σε 100 χρήστες...
Φυσικά το έχω πιστοποιήσει στην apple , ιδού και η απόδειξη:

sc.jpg

Το μηχάνημα είναι κυριολεκτικά σε κατάσταση κουτιού, άλλωστε επειδή δεν είναι το κυρίως pc μου , η χρήση του ήταν ελάχιστη. Από την πρώτη μέρα του έχω βάλει το διαφανές κάλλυμμα της speck για αποφυγή γρατζουνιών στο αλουμίνιο. Επίσης έχω αγοράσει και την διάφανη προστατευτική μεμβράνη για το πληκτρολόγιο της moshi.

IMG_1009.jpgIMG_1010.jpgIMG_1011.jpgIMG_1012.jpg

Επειδή κι εγώ το αγόρασα σε τιμή πολύ χαμηλότερη από την ελληνική αγορά, δίνω την δυνατότητα να το αποκτήσετε κι εσείς εξίσου χαμηλά.

Μαζί λοιπόν με:

-applecare
-διάφανο κάλλυμα της Speck
-μεμβράνη moshi για το πληκτρολόγιο
-αντάπτορας από minidisplay port σε hdmi

Το δίνω 1300 ευρώ μετρητοίς.

Αν θέλετε κανά screenshot από τίποτα στατιστικά μου λέτε.

Για όσους αναρρωτηθούν τον λόγο που το δίνω, είναι απλός: δεν το χρησιμοποιώ. Και 9 στις 10 φορές που ανοίξει, έχει bootάρει στα Windows. Η σχέση με το OSX , μου καταστρέφει το νευρικό μου σύστημα, παρόλο που έχει μερικά ωραία πραγματάκια.

Οτι θέλετε με πμ ή γράψτε το εδώ.-bye-