Macro

Το σκέφτηκα το εξωτερικό μονιτοράκι, αλλά αν προσθέσεις και το φλας και το diffuser και το cage για να προσαρμοστούν, μάλλον θα θέλω και κάποιον να κουβαλάει εμένα μαζί με τη μηχανή.... :) :)
Δε ξέρω αν θα βολεύει κανένα μονόποδο....

Οχι ρε συ τι μονοποδο. Δεν ειναι λυση αυτο. καλυτερα τριποδο εστω και ελαφρυ.

Αν θες να κανεις σοβαρη μακροφωτογραφια και τα ματια σου πλεον ειναι περασμενων δεκαετιων ενα μικρο μονιτορακι αρκει να βλεπεις ενα καδρο ανθρωπινα δεν λεμε για κατι εξωτικο τωρα αρκει.

7 ιντσες, φθηνο.

• Like
Reactions: aspromavros
Άλλη μια σημερινή από τη βόλτα στον Υμηττό (και με περρίσεια βινιέτα μπας και σας πιάσουμε πουθενά)

Δεν επιμελήθηκα το χώρο γύρω τους, ελπίζω να μην πειράξει πάλι κάτι τον αμφιβληστροειδή σας.. :ROFLMAO:

DSC_8437 EDIT.jpg

20 image stack
Z5ii
Tamron 50-400:
70mm, f5.6, iso 400, ss 1/13

Last edited:
Έχετε ακόμη λιβελούλες; Ιανουάρη μήνα;
Ή είναι τύπου "Η ΕΡΤ Θυμάται." από τίποτα καλοκαίρια;
Παίζει να έχουμε, δεν έχω βγει επιτούτου..

Πάντως αυτή είναι "Η ΕΡΤ Θυμάται." από τίποτα καλοκαίρια, ναι, φαίνεται και στο Flickr ότι είναι τραβηγμένη τον Αύγουστο.
Μου είχε ξεφύγει να την επεξεργαστώ και την πέτυχα εχθές σε ένα φάκελο.

• Like
Reactions: LongTom
Με τα σαλιγκάρια σου μου θύμησες τώρα ένα σαλιγκάρι που σε κάποιο ενυδρείο μου παλιά έκανε extreme sports... 😅

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Με τα σαλιγκάρια σου μου θύμησες τώρα ένα σαλιγκάρι που σε κάποιο ενυδρείο μου παλιά έκανε extreme sports... 😅

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Κλαίω !!!!!!

• Haha
Reactions: stratigos24
"Think about the times when we sat on the grass by that river
When the words that I'd learned made you laugh and your mind grasped the meaning
And the days grew longer for love"

IMG_5610_edit_resize1200.jpg

(Canon EOS M6 Mark II & Sigma 105mm F2.8 DG OS HSM Macro: 1 sec, f/20,ISO125 Originally 6960 x 4640, edited & resized 1200 x 800)