Madonna (working title)

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,112
Εκεί ψηλά.....
286043362_5411381798906369_7392683504339607273_n-2-1.webp

Και γιατί είναι η χειρότερη;
Υπάρχει κάποιο επίσημο καλλιτεχνόμετρο που την κατέταξε εκεί ή πρόκειται για υποκειμενική άποψη;
Eννοειται ειναι υποκειμενική αποψη, με κριτή βεβαια τα αυτια μου.
Εκτος βεβαια αν ειναι χαλασμένα τα αυτια μου. :)

Παρακαλώ πολύ να μένουμε στα της ταινίας, μας αρέσει δεν μας αρέσει η Μαντόνα.
Ανοίχτε νήμα στην Μουσική και βγάλτε τα απωθημένα σας.

Εγώ απλά διερωτώμαι τί την θέλει την ταινία η Μαντόνα,ούσα εν ζωή και σίδερο στην μέση της.

μακάρι΄να πιάσει τα εκατο η γυναίκα αλλά συνήθως ένα documentary είναι αρκετό (όπως έκανε η Gaga και η Britney στο Νέτφλιξ)

πολύ ενδιαφέρουσα... θα τρέξω να την δω μην χάσω.....

Θα δειξει , αλλωστε ολα αυτα τα θεματα εχουν ενα ταβανι.

Παντως η ηθοποιος ειναι απλα διαμαντι, δεν ξερω πως θα την κανουν να μοιαζει με την Μαντονα σωματικα αλλα ως ερμηνευτρια ειναι τοπ.

Και σαν καλλιτέχνης μια χαρά είναι η Μαντόνα, ιδιαίτερα αν δει κανείς το σύνολο του έργου της...

Είχε δε την οξυδέρκεια να ξεχωρίζει και να συνεργάζεται με ότι καλύτερο ( παραγωγούς, συνθέτες, μουσικούς ) κυκλοφορούσε ανά εποχή...

Πχ. εδώ με κάτι του Mirwais... Εξαιρετική/ό...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: opsim and superfly
η ίδια σαν ηθοποιός μου αρέσει αρκετά.. πρόσφατα είδα ταινία της και άσχετα του ότι δεν θυμάμαι καν τον τίτλο, την είδα όλη με ενδιαφέρον.
η μουσική της με αφήνει αδιάφορο στα χρόνια που ωρίμασε η ίδια σαν καλλιτέχνης και σαν γυναίκα, -σκληρό βασανιστήριο για να ομολογήσω κρατικά μυστικά στους εχθρούς οι πρώτες τις δουλειές.

Και σαν καλλιτέχνης μια χαρά είναι η Μαντόνα, ιδιαίτερα αν δει κανείς το σύνολο του έργου της...

Είχε δε την οξυδέρκεια να ξεχωρίζει και να συνεργάζεται με ότι καλύτερο ( παραγωγούς, συνθέτες, μουσικούς ) κυκλοφορούσε ανά εποχή...

Πχ. εδώ με κάτι του Mirwais... Εξαιρετική/ό...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Μαζί με τον Prince ήταν ότι καλύτερο έβγαλε η pop στα 80's και στα 90's.

• Like
Reactions: superfly
Μαζί με τον Prince ήταν ότι καλύτερο έβγαλε η pop στα 80's και στα 90's.
ΜΑΖΙ με τον Ρrince ;;;; απαπα !!!!
τον Prince θα τον έλεγα και χεβιμεταλλά...

αλλά αναρωτιέμαι.. έπαθε κάτι η γυναίκα και κάνουν ταινία την ζωή της;; λίγο νωρίς δεν είναι;;;
τελείωσε η καριέρα της;;;
edit... είδα ότι η ίδια θα σκηνοθετήσει την ταινία... άρα μην περιμένουμε να δούμε τι έγινε στο ασανσέρ με τον Μικ Τζάγκερ...

Last edited:
ΜΑΖΙ με τον Ρrince ;;;; απαπα !!!!
τον Prince θα τον έλεγα και χεβιμεταλλά...

αλλά αναρωτιέμαι.. έπαθε κάτι η γυναίκα και κάνουν ταινία την ζωή της;; λίγο νωρίς δεν είναι;;;
τελείωσε η καριέρα της;;;
edit... είδα ότι η ίδια θα σκηνοθετήσει την ταινία... άρα μην περιμένουμε να δούμε τι έγινε στο ασανσέρ με τον Μικ Τζάγκερ...
Χαρακτηρίζω τον Prince ως ποπ μόνο λόγω της εμπορικής του επιτυχίας, μουσικά ο τύπος ήταν διάνοια, πολύ πέρα από την εμπορική ποπ.

• Like
Reactions: superfly and vlad66
η ίδια σαν ηθοποιός μου αρέσει αρκετά.. πρόσφατα είδα ταινία της και άσχετα του ότι δεν θυμάμαι καν τον τίτλο, την είδα όλη με ενδιαφέρον.
η μουσική της με αφήνει αδιάφορο στα χρόνια που ωρίμασε η ίδια σαν καλλιτέχνης και σαν γυναίκα, -σκληρό βασανιστήριο για να ομολογήσω κρατικά μυστικά στους εχθρούς οι πρώτες τις δουλειές.
Ως ηθοποιός είναι αστα να πάνε...
Το μόνο μελανό σημείο στην καριέρα της είναι οι ταινίες της,οι οποίες ήταν για τα πανηγύρια το λιγότερο.Μόνο μιά του Abel Ferrara μπορώ να θυμηθώ που βλεπόταν.
Πράγμα που κάνει εντύπωση γιατί στη μουσική είχε απίστευτο καλλιτεχνικό ένστικτο και αισθητικό κριτήριο έχοντας συνεργαστεί με τους καλύτερους.
Στο σινεμά δυστυχώς αυτά πήγαν περίπατο...

Ως ηθοποιός είναι αστα να πάνε...
Το μόνο μελανό σημείο στην καριέρα της είναι οι ταινίες της,οι οποίες ήταν για τα πανηγύρια το λιγότερο.Μόνο μιά του Abel Ferrara μπορώ να θυμηθώ που βλεπόταν.
Πράγμα που κάνει εντύπωση γιατί στη μουσική είχε απίστευτο καλλιτεχνικό ένστικτο και αισθητικό κριτήριο έχοντας συνεργαστεί με τους καλύτερους.
Στο σινεμά δυστυχώς αυτά πήγαν περίπατο...
στην ταινία που την είδα έπαιζε τον ρόλο μιας @g@μ..της στρίγγλας , κακότροπης, με προσβλητική συμπεριφορά στους .."κατώτερούς" της , σύζυγος πολύ πλούσιου τύπου και μάλλον ο ρόλος της πήγαινε "γάντι" και γι'αυτό μου άρεσε αρκετά σαν ηθοποιός.
συνέχισε να το παίζει καλά όταν εξαιτίας νοτιο-ιταλού παιδαρά ταπεινώθηκε.. -ανήμπορη μακριά από τον πλούτο της.....

στην EVITA που λέει ο Μήτσος δεν την θυμάμαι καθόλου, αν και θυμάμαι ότι η ταινία μου άρεσε πολύ.
θυμάμαι επίσης ότι πολύ περισσότερο από την ταινία μου άρεσε το ομώνυμο βιβλίο.

Ωχ,έχω την εντύπωση οτι λες αυτη του Guy Richie όταν ηταν παντρεμένοι.Κόντεψε να τελειώσει την καριέρα του αυτή η ταινία.
Χρυσό βατόμουρο πήρε...
Ειπαμε συζυγικά καθήκοντα είναι αυτά,αλλά αυτός το κανε λύσσα.
Μετά χώρισε και έσωσε και την καριέρα του.

H Madonna ήταν πρώτα απ'όλα φωνάρα, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για την Evita σαν ταινία έχω ανάμεικτα συναισθήματα αφού γενικά δε συμπαθώ τις κινηματογραφικές μεταφορές θεατρικών, αλλά τραγουδιστικά τον ρόλο τον τερμάτισε.

Κατά τα άλλα, μια και το είδος που γενικότερα υπηρέτησε δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου, δεν έχω τόσο άποψη για τα τραγούδια. Αλλά ως φωνή πραγματικά υπήρξε τεράστια.

Φοβερή επιλογή η Garner, παίζει να το δω μόνο για πάρτη της, ήταν όλα τα λεφτά τόσο στο Ozark όσο και στο Inventing Anna.

Last edited: