Μαγαζί για φτηνά πλαστικά κουτιά αποθήκευσης

papako

AVClub Addicted Member
16 February 2008
1,567
Αθήνα
Καλημέρα στην παρέα.
Μετά από ένα μικρό (@#@#$#$%#$#) πρόβλημα με τον θερμοσίφωνα, πρέπει να αλλάξω όλα τα χαρτόκουτα που είχα στο πατάρι με πλαστικά, κατά προτίμηση διάφανα.

Κάνοντας ένα γρήγορο search στο internet κατάλαβα ότι το κόστος των κουτιών στα 40 και 60 λίτρα είναι μεγάλο και μάλλον απαγορευτικό. Τα ποιο φτηνά που βρήκα τα έχει το leroy merlin. (τα αντίστοιχα του jumbo έχουν 10 ευρώ)
ΠΧ.
https://www.leroymerlin.gr/gr/takto...ia-apothikeusis/kouti-plastiko-60-l-61841164/


Ξέρει κανείς καμιά "τρύπα" όπου θα τα βρω φτηνότερα;
 
Στο ικεα παρ' ότι είναι ποιοτικότερα, τα 45l έχουν 8 ευρώ και τα 65 έχουν 10 ευρώ
Του leroy είναι σαφέστατα ποιο φτηνά (65L - 6,5 ευρώ) .

κάτι ποιο φτηνό;
 
Last edited:
  • Like
Reactions: skare
και εγω πντα ψαχνω για φθηνα....ετυχα μια μερ απου στο λερου ειχαν σε προσφορας κατι μαυτα σαν αυτο που εδειξες και "φορτωσα"
Αλλα οσο και οπου και να εχω κοιταξει (ακομα και σε εξοπλισμου εστιατοριου πηγα οταν ψαχναμε λεκανες για τον σκοτεινο), με επεισε οτι φθηνα δεν βρισκονται πουθενα
 
η τιμή των πλαστικών κουτιών έχει να κάνει με το βάρος τους, όταν είναι φτηνό αναγκαστικά είναι και...λίγο το πλαστικό του.
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σπάσει με την παραμικρή μακροχρόνια πίεση σε συγκεκριμένο σημείο, οπότε μετά πας για το...ακριβό κουτί.
 
ναι μεν, αλλα οταν βλεπω αδειες εργαλειοθηκες-ταμπακερες που κοστιζουν οσο το εγαλειο μονο του, δεν μου καθεται καλα...
 
Απάντηση: Re: Μαγαζί για φτηνά πλαστικά κουτιά αποθήκευσης

ναι μεν, αλλα οταν βλεπω αδειες εργαλειοθηκες-ταμπακερες που κοστιζουν οσο το εγαλειο μονο του, δεν μου καθεται καλα...

ε, καλά, υπάρχουν φτηνά εργαλεία και ακριβά...κουτιά!

Επειδή ψιλοασχολούμαι με το είδος (των πλαστικών κουτιών) θυμάμαι ότι είχα φέρει μια σειρά από heavy duty κουτιά που το 32λιτρο έβγαινε πάνω από 20 ευρώ.
Είχα δώσει πάνω από 100 κουτιά τότε (το 2008 τα είχα).
Όσοι πήρανε τα έχουν ακόμα.
Θυμάμαι ότι το φυλλάδιο τους έδειχνε ένα...mini cooper να πατάει πάνω σε 4 τέτοια κουτιά. Και κρίνοντας από την κατασκευή αλλά και από το σχεδιασμό τους (νεύρα σε καίρια σημεία κλπ κλπ) μάλλον ήταν αλήθεια!

Τώρα βέβαια δε σκέφτομαι καν να φέρω ξανά τέτοια κουτιά, τώρα όλοι οι έμποροι έχουμε τα κοινά ξεφτιλέ φτηνιάρικα κουτιά για να βάζει η μαμά τα παιχνίδια των παιδιών, τίποτα σοβαρό δηλαδή....
...βέβαια δεν είναι και τόσο ξεφτιλέ όσο αυτά του ικεα και του ληρόη σε ποιότητα (και τιμή), έχουμε κάτι τούρκικα μούρλια, φανταστικά, εξαιρετικά, απίστευτα! (καλά η τουρκία δε παίζεται στα πλαστικά...έτη φωτός μπροστά η βιομηχανία της σ'αυτά)
 
ενδιαφεροντα οσα λες...ειναι και το θεμα της χρησης...αλλο στο σπιτι και αλλο στο "πεδιο"

στειλε μου με Πμ την διευθυνση της επιχειρησης σου, καποια στιγμη θα περασω για εφοδιασμο σε διαφορα (θυμαμαι τι ειχες πει για τις ταινιες)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αστο.σε βρηλα αλλα μου πεφτεις μακρια απο το Σαλονικα
 
Αν δεν υπάρχουν απαιτήσεις για στεγανότητα και καπάκι από πάνω, μια καλή λύση (και δωρεάν) είναι τα μαύρα πλαστικά κασόνια που χρησιμοποιούν οι μανάβηδες στις λαϊκές. Έχουν τυποποιημένες διαστάσεις, κουμπώνουν το ένα στο άλλο και είναι ότι πρέπει για αποθήκευση αντικειμένων σε μια αποθήκη.
 
Αν δεν υπάρχουν απαιτήσεις για στεγανότητα και καπάκι από πάνω, μια καλή λύση (και δωρεάν) είναι τα μαύρα πλαστικά κασόνια που χρησιμοποιούν οι μανάβηδες στις λαϊκές. Έχουν τυποποιημένες διαστάσεις, κουμπώνουν το ένα στο άλλο και είναι ότι πρέπει για αποθήκευση αντικειμένων σε μια αποθήκη.

Σωστος.Αυτο εκανα για πραγματα που λυπομουν να πεταξω,τα εχω ντανιασμενα σε τετοια πλαστικα καφασια.Μερικες φορες τα βρισκεις πεταμενα,τα περνεις και κανεις την δουλεια σου.
 
Όποιος θέλει τέτοια καφάσια έρχεται μια βόλτα μέχρι εδώ (αν τον βολεύει) και του δίνω, έχω πάντα γύρω στα 4-5 τη βδομάδα.
 
δεν είναι άσχημη ιδέα. τα ντύνεις εσωτερικά με πλαστικό και είναι τέλεια.
Παρασκευή έχει λαϊκή. n_olympios, αν δεν βρω θα σου στείλω pm