Μαγαζι καφε σπορ ποιες TV ;

b_bil2

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,523
καλημερα παιδια, θα ηθελα να ρωτήσω. σκέφτομαι να κάνω το μαγαζί μου και σπορ καφέ οχι καθαρό καθαρό, θα ειναι και καφέ και φαγητό ( οχι πολλά ,κλαμπ σαντουιτσ και τετοια ,κρεπες .. )
πιστευω οτι χρειάζομαι 4 τηλεοράσεις απο 50 ιντσες και πανω, τουλαχιστον να ειναι η μια πιο μεγαλη απο 50

εχετε να μου προτείνετε κατι καλο αυτην την εποχή ανεξάρτητα μάρκας , π.χ να εχει καλή προσφορά δλδ vfm και να κανει αυτά που χρειάζομαι για το
μαγαζί αν εχει καθαρη εικονα χωρις 3d απαραιτητα να εχει καλο μενου και εναλαγη καναλιον γρηγορη π.χ .
πραγματα που δεν χρειαζονται περιτα να μην τα εχει !
ευχαριστω

Προφανώς χρειάζεσαι τηλεοράσεις με panel IPS για να έχουν μεγάλες γωνίες θέασης. Πιο λογική επιλογή αυτή τη στιγμή δείχνει η LG η οποία έχει και καλή τιμή στις 55"

με panel IPS δλδ εχουμε καλυερη γωνιες θεασης ? εχουμε και αλλες επιλογες εκτοσς απο LG ?

παιδιά επειδή κι εμένα ένας φίλος ψάχνει για τον ίδιο λόγο τηλεόραση... το ips panel είναι η καλύτερη / υποχρεωτική επιλογή ή μπορεί να ψαχτεί και σε κάτι άλλο;
π.χ. samsung 6400 / 6500 (παλαιότερα μοντέλα κλπ.)
ευχαριστώ....

Οι περισσότεροι σε καφετέριες και μπαρ προτιμούν LG για 2 λόγους , υψηλότερη φωτεινότητα των IPS (βασικό για υπερφωτισμένους χώρους) και συνδυασμός after sales/support/service.

Αν θέλεις να δώσεις όσα λιγότερα γίνεται μπορείς να πας και σε Turbo X με ερώτημα την αντοχή στον χρόνο.

ευχαριστώ ρε παιδιά .... yperion έχεις να προτείνεις άλλη lg εκτός από αυτή που πρότεινε ο ducksong???