μαγαζι στην ελλαδα για kt88

kafes

New member
27 February 2009
27
υπαρχει καποιο μαγαζι στην ελλαδα που να πουλαει ματσαρισμενες electroharmonix kt88 σε λογικη τιμη ?
ευχαριστω

Ξέχνα το...

Δεν έχουν απόθεμα,πόσο μάλλον ματσαρισμένες και σε καλή τιμή...

λογικά θα βρεις στον ρίτσο, κοντά στην ομόνοια αλλά οι τιμές σε σχέση με έξω είναι εξωπραγματικές. επίσης γιατί electroharmonix?

λογικά θα βρεις στον ρίτσο, κοντά στην ομόνοια αλλά οι τιμές σε σχέση με έξω είναι εξωπραγματικές. επίσης γιατί electroharmonix?

γιατι οχι ? :smile:

Re: Απάντηση: μαγαζι στην ελλαδα για kt88

Ξέχνα το...

Δεν έχουν απόθεμα,πόσο μάλλον ματσαρισμένες και σε καλή τιμή...

παλαιοτερα ειχα αγορασει κατι ge military nos και σε καλυτερη τιμη απο εξω αλλα δεν θυμαμαι απο που

Πρόσφατα αγόρασα απο Tubeampdoctor.Συνεπής γερμαναράς.Ολες´οι λάμπες μπερκέτι σε αξιοπιστία και ματσάρισμα.Εχει σχετικό θέμα με μαγαζιά στα sticky στα τεχνικά,προβλήματα κλπ της κατηγορίας.

Απο ΚΤ88 κορυφαίες είναι οι Gold Lion-Genalex(ακριβές),SED-Winged C(πιό προσιτές).Oi Electroharmonix είναι αξιόπιστες αλλά "πεθαμένες" σε ήχο.

δεν ξέρω ακριβώς για τι χρήση τις θέλεις αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερες ΚΤ88.

εχω εναν ενισχυτη της icon audio ο οποιος φοραει el34 και θελω να του βαλω kt88 ετσι για να δω τη διαφορα
να σημειωθει οτι τον εχω μετατρεψει σε τριοδο απο ul

οταν λες καλυτερες εννοεις τις gold lion ?
αν εχεις ακουσει καποιες πες μου τις διαφορες με ενδιαφερει

Πρόσφατα αγόρασα απο Tubeampdoctor.Συνεπής γερμαναράς.Ολες´οι λάμπες μπερκέτι σε αξιοπιστία και ματσάρισμα.Εχει σχετικό θέμα με μαγαζιά στα sticky στα τεχνικά,προβλήματα κλπ της κατηγορίας.

Απο ΚΤ88 κορυφαίες είναι οι Gold Lion-Genalex(ακριβές),SED-Winged C(πιό προσιτές).Oi Electroharmonix είναι αξιόπιστες αλλά "πεθαμένες" σε ήχο.

πεθαμενες?

Ψόφιες,ψιλοθολές,λίγες...πως να στο πώ...

χαμηλη ενισχυση λες ?
απο ηχεια εχω τα heresy 3
εσυ τι λαμπες πηρες απο γερμανια?σε kt 88

Καθημερινά παίζω με JJ(λίγο πιό ακριβές και πιό "ζωντανές' απο ΕΗ),αλλά έχω κι άλλα "κοστούμια" για τις "καλές" ακροάσεις.

Οι Treasure KT88 που αγόρασα από Καναδά είναι φοβερές, μετά το στρώσιμο τις έκαναν κομμάτια τις NOS EL34 που είχα στον Primaluna τελικό μου. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τις πουλάνε και στην Ελλάδα. Οι συγκεκριμένες πωλούνται μόνο ματσαρισμένες.

Οι Treasure KT88 που αγόρασα από Καναδά είναι φοβερές, μετά το στρώσιμο τις έκαναν κομμάτια τις NOS EL34 που είχα στον Primaluna τελικό μου. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τις πουλάνε και στην Ελλάδα. Οι συγκεκριμένες πωλούνται μόνο ματσαρισμένες.

Zarastro μεγειά, πολύ χαίρομαι που πέτυχες με την αγορά σου. Να κι εδώ μια παρουσίασή τους στα ελληνικά.
Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα μια σύγκριση με τις Gold Lion που είχες προτείνει κι εσύ παλιότερα, καθώς σύντομα θα χρειαστώ κι εγώ μια τετράδα, οπότε θα θελα να ξέρω αν αξίζει η διαφορά των 200 ευρώ περίπου. Υπάρχει άραγε κανείς στη γύρα με gold lion?

(αλλά σίγουρα λάμπες 350 ευρώ ανήκουν στην κατηγορία hi-end καλώδια και αξεσουάρ.)

Last edited:
Καλά, έτσι και αλλιώς οι KT88 είναι μακράν των EL34.
Εγώ έχω πολύ καλή εμπειρία με Svetlana ΚΤ88.
Bias άλλαξες?

Καλά, έτσι και αλλιώς οι KT88 είναι μακράν των EL34.
Εγώ έχω πολύ καλή εμπειρία με Svetlana ΚΤ88.
Bias άλλαξες?

Οι primaluna είναι auto bias. Δεν χρειάζεται καν ματσαρισμένες λάμπες. Ο δικός μου dialogue two δέχεται αυτόματα el-34 / kt-88 / 6l6gc / 7581a και kt-66.

Φίλε gas gas υπάρχει αρκετή συζήτηση για τις Treasure KT88 σε φόρουμ του εξωτερικού, όπως το headfi αλλά και αλλού, αν ψάξεις στο google θα βρεις αρκετές πληροφορίες από χρήστες. Σε κάποιες συζητήσεις αν θυμάμαι καλά συμετέχουν ο ίδιος ο Ian Grant και η σύζηγός του που τις εισάγουν σε Αμερική / Καναδά και είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Επίσης βάλε και τις ενδιαφέρουσες GoldLion KT77 στις συμβατές λάμπες για τον ενισχυτή σου αλλά και τις KT90.