λογικά θα βρεις στον ρίτσο, κοντά στην ομόνοια αλλά οι τιμές σε σχέση με έξω είναι εξωπραγματικές. επίσης γιατί electroharmonix?
Ξέχνα το...
Δεν έχουν απόθεμα,πόσο μάλλον ματσαρισμένες και σε καλή τιμή...
γιατι οχι ? :smile:
δεν ξέρω ακριβώς για τι χρήση τις θέλεις αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερες ΚΤ88.
Πρόσφατα αγόρασα απο Tubeampdoctor.Συνεπής γερμαναράς.Ολες´οι λάμπες μπερκέτι σε αξιοπιστία και ματσάρισμα.Εχει σχετικό θέμα με μαγαζιά στα sticky στα τεχνικά,προβλήματα κλπ της κατηγορίας.
Απο ΚΤ88 κορυφαίες είναι οι Gold Lion-Genalex(ακριβές),SED-Winged C(πιό προσιτές).Oi Electroharmonix είναι αξιόπιστες αλλά "πεθαμένες" σε ήχο.
Ψόφιες,ψιλοθολές,λίγες...πως να στο πώ...
υπαρχει καποιο μαγαζι στην ελλαδα που να πουλαει ματσαρισμενες electroharmonix kt88 σε λογικη τιμη ?
ευχαριστω
Οι Treasure KT88 που αγόρασα από Καναδά είναι φοβερές, μετά το στρώσιμο τις έκαναν κομμάτια τις NOS EL34 που είχα στον Primaluna τελικό μου. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τις πουλάνε και στην Ελλάδα. Οι συγκεκριμένες πωλούνται μόνο ματσαρισμένες.
Καλά, έτσι και αλλιώς οι KT88 είναι μακράν των EL34.Οι Treasure KT88 που αγόρασα από Καναδά είναι φοβερές, μετά το στρώσιμο τις έκαναν κομμάτια τις NOS EL34 που είχα στον Primaluna τελικό μου. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τις πουλάνε και στην Ελλάδα. Οι συγκεκριμένες πωλούνται μόνο ματσαρισμένες.
Καλά, έτσι και αλλιώς οι KT88 είναι μακράν των EL34.
Εγώ έχω πολύ καλή εμπειρία με Svetlana ΚΤ88.
Bias άλλαξες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.